Oyun Kulübü'nü Sevenler Kulübü

chatlock

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2007
227
2
96
İstanbul
selam arkadaslar...oyun kulübünde cok sessızız..bızımde bır kulübümüz olsun ıstedım ve buraya bız de duygularımızı dusuncelerımızı yazalım ıstedım az fanatık degılız dımı bız deKötü Kazen

selam arkadaşlar,benide alın lütfen aranıza,çünkü bazen oyunları çözme konusunda kafayı yiyom,yardımlaşırız hiç olmazsa...

arkadaşlar ben oyunları açamıyorum sizde de oluyor mu 4-5 gündür böyle.benim pc de mi bir problem var. sayfa açılıyor ama oyun yerine.................................... gibi birşeyler çkıyor

Tüm oyun kulubü arkadaşlarım....... sevgili hemcinslerim....... hepicinizi kocaman öptüm ve teşekkür ettim.muck muck muck
ben birsüre giremeyebilirim yokluğumu aratmayın kıslar ev değiştiriyorum temizlik toplanma derken bitmiş durumdayım yeni evde internet bağlanır bağlanmaz gelirim yamacınıza

Güle güle arkadaşım
Sağlıkla gidip dönersin inşallah
Allaha Emanet Ol hoşçakal....
Şeniz

ÜF YA ÜFFFÇok üzgünüm çoook
neden o sıralamada ben yokum sankı(cekememezlık smıle)
denızın kızı aldı yürüyoo
bırı şu ahsenbeyı durdursunnnkaydirigubbakcemile

Herkese,sağlıklı,neşeli,bol skorlu haftalar dilerimmmm:1hug:
Nasılsınız sevgili hanımlar?
Artık sezon yavaş yavaş bitiyor-tatlicadiarzu-Misafirlerim seyrekleşti,hızlı tempo bittia.sbundan sonra inş.daha sık beraber oluruz:1rolleyes:
herkesiŞeniz
sevgilera.s.

herkeze iyi günler skorlarınız bol olsun tabi benimde.kaydirigubbakcemile3
hadi kolay gelsin herkezekaydirigubbakcemile5

selam hepinizee
çok şükür boardda ikinci oldum ama her ana elimden alabilirler biras daha çalışmam lazım sevdim ben bu işihihoyyyt

hadi bol skorlu oyunlar a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…