Oyun halısı tavsiyeleriniz

burko

Hoşgeldin minik kuzum
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
2.541
4
116
İzmir
Oyun halısı kullananlardan yardım istiyorum. Memnun kaldınız mı? Hangi markayı kullanıyorsunuz? Tavsiye eder misiniz?

ay evet ben de arkadaşıma hediye almak istiyorum, kullananlar söylese ya, en güzeli hangisi, nerde bulunur delikafadulden

Pahalısını almaya hiç gerek yok. Hatta kendiniz bile yapabilirsiniz.
Ben Looney tunes oyun halısı almıştım.

ben kızımı 3 aylıkken yatırdım bi ay oynadı oynamadı şimdi yüzüne bakmıyo bile fisher price kullandım ben ama daha uygun fiyatlı olanı varsa uygun olanını almanızı tavsiye ederim çünkü çok yıpranan bi oyuncak deyil daha doğrusu benim kızım oynamadı doğru düzgün

ay evet ben de arkadaşıma hediye almak istiyorum, kullananlar söylese ya, en güzeli hangisi, nerde bulunur delikafadulden

internetten baksana canım çeşitli oyuncak markalarının var hangisini beyenirsen onu albütün büyük oyuncakçılarda bulursun

haba markası hem sağlık açısından hemde fiyatları açısından çok güzel
bizde uzun süre arastırdık kuzene

biz yaklaşık 10 gün önce aldık.tiny love tropik ada.kızım çok sevdi .çok oyalanıyo halıda,bi sürü oyuncak alana kadar bu alınsa daha iyi olur diye düşünüyorum,üstünde bi sürü oyuncak ve ıvız zıvırı var,yapraklar var mesela içine poşet koymuşlar hışırdıyo kızımın çok hoşuna gidiyo,bi de tiny love un tekmele ve oyna sı var o da çok tutuluyormuş ama ben oyuncak sayısı daha fazla ve kemerleri yer değiştirebiliyor diye adayı seçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…