Bebek İkinci El ...oyun halısı arıyorum kızlar...

sayazz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2009
81
0
96
İstanbul
herkese merhaba, oyun halısı arıyorum, fisher price ı netten baktım ama pahalı, elinde olan, kullanmayan, satmak isteyenler varsa bana yardımcı olurlarsa almak istiyorum, şimdiden cevap verenlere teşekkürler...

herkese merhaba, oyun halısı arıyorum, fisher price ı netten baktım ama pahalı, elinde olan, kullanmayan, satmak isteyenler varsa bana yardımcı olurlarsa almak istiyorum, şimdiden cevap verenlere teşekkürler...

Selam,

Bende var yeni ilana koymuştum. Sayfanın altlarında park yatakla başlıyor konu başlığı toplu ilan içinde

benim var.fisher frice tekmele oyna oyun halısı.yepyeni kızım oyun halısından hoşlanmadı.ve kutusuyla kaldırdım satmak istiyorum.sayfamda açtığım konularda kızımın az kullanılmış eşyalarını satıyorum konumda foto mevcut.piyasa fiyatı 180 tl neredeyse sıfır.100tl vericem düşünürsen cnm.iyi günler

Eki Görüntüle 776103 Merhaba ben de fisher price yağmur ormanı jimnastik merkezi almıştım ama oğlum hiç hoşlanmadı. Satmak istiyorum ben de. Kutusunda göndericem. 100 liraya almıştım 60 liraya satıcam. Ürün tertemiz, hiç oynamadı zaten. Ne zaman yatsa ağlamaya başladı kullanmadık o yüzden

Son düzenleme:

canım, bu ürüne baktım, piyanolu ayak kısmı bundan stemiyorum bu biraz pahalı çünkü. teşekkürler ilgin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…