- 16 Nisan 2013
- 88
- 79
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
. Bu konuda fikri olan kimse yok mu? Avrupa yakasında oturanlar önerileriniz var mı? Zeytinburnu,Topkapı,Bakırköy,Bahçelievler ve civarları içindede tavsiye edebilirsiniz?19 aylık bebeğim için haftada 2-3 gün 2şer saatlik oyun grubu arıyorum, istanbul Fatih civarında tavsiyesi olan var mı? Bazı kreşlere sordum ancak deneyim edinmiş olan arkadaşlar varsa fikir alışverişi yapmak isterim..
Merhaba, benim henüz kızım 5.5 aylık ama araştırmalara başladım . Ben de bahçelievlerde oturuyorum. Florya da Aydın Üniversitesi yakınlarında kindyroo diye bir yer var. Orayı netten araştırın isterseniz. Ben e mail atmıştım. Mail ya da telefonla fiyat söylemiyorlar. Ben henüz kızım küçük olduğu için götürmedim ama 8-9 aylık olunca haftada 1-2 kez götürmeyi planlıyorum. Gerçi fiyatlarının biraz tuzlu olabileceğini tahmin ediyorum ama siz isterseniz gidin görüşün.. Bu konuda fikri olan kimse yok mu? Avrupa yakasında oturanlar önerileriniz var mı? Zeytinburnu,Topkapı,Bakırköy,Bahçelievler ve civarları içindede tavsiye edebilirsiniz?
Merhaba, benim henüz kızım 5.5 aylık ama araştırmalara başladım . Ben de bahçelievlerde oturuyorum. Florya da Aydın Üniversitesi yakınlarında kindyroo diye bir yer var. Orayı netten araştırın isterseniz. Ben e mail atmıştım. Mail ya da telefonla fiyat söylemiyorlar. Ben henüz kızım küçük olduğu için götürmedim ama 8-9 aylık olunca haftada 1-2 kez götürmeyi planlıyorum. Gerçi fiyatlarının biraz tuzlu olabileceğini tahmin ediyorum ama siz isterseniz gidin görüşün.
teşekkür ederim cevabınız için, kindyroo için fiyat alırsam paylaşırım sizinle, birkaç yerden fiyat aldım incirlide bir yer var haftada iki gün 1er saat 300 tl 4 haftalık fiyat , size yakındır diye paylaşmak istedim.Merhaba, benim henüz kızım 5.5 aylık ama araştırmalara başladım . Ben de bahçelievlerde oturuyorum. Florya da Aydın Üniversitesi yakınlarında kindyroo diye bir yer var. Orayı netten araştırın isterseniz. Ben e mail atmıştım. Mail ya da telefonla fiyat söylemiyorlar. Ben henüz kızım küçük olduğu için götürmedim ama 8-9 aylık olunca haftada 1-2 kez götürmeyi planlıyorum. Gerçi fiyatlarının biraz tuzlu olabileceğini tahmin ediyorum ama siz isterseniz gidin görüşün.
Çok teşekkürler, İncirli bana cok yakın. Adı nedir ? İnternetten bir araştırayım.teşekkür ederim cevabınız için, kindyroo için fiyat alırsam paylaşırım sizinle, birkaç yerden fiyat aldım incirlide bir yer var haftada iki gün 1er saat 300 tl 4 haftalık fiyat , size yakındır diye paylaşmak istedim.
Mavi kanguru diye aratın internette, bulursunuz.tam emin değilim ama 12 aylık Bebekten itibaren var sanırım.Aslında oyun grubuna giden anneler varsa Nasıl olduğu Hakkında düşüncelerini paylaşsalar fikrimiz olurdu. Bu arada ebeveynli katılım olması güzel birçok yer tek başına oyun grubumuz var diyor.Çok teşekkürler, İncirli bana cok yakın. Adı nedir ? İnternetten bir araştırayım.
Ben de ebeveynli katılım olmasını istiyorum. Tek başına çok küçük bebeklerin bırakılması mantıklı gelmiyor. Teşekkürler tekrar hemen araştırıyorum.Mavi kanguru diye aratın internette, bulursunuz.tam emin değilim ama 12 aylık Bebekten itibaren var sanırım.Aslında oyun grubuna giden anneler varsa Nasıl olduğu Hakkında düşüncelerini paylaşsalar fikrimiz olurdu. Bu arada ebeveynli katılım olması güzel birçok yer tek başına oyun grubumuz var diyor.
Teşekkür ederim,inceleyeceğim siteyi.Oğlunuzu gönderdiğinize göre oyun grubu,yarım gün,tam gün kreş fiyatları hakkında bilginiz vardır.Paylaşabilirmisiniz bizimle?Oyun grupları için çok abartılı fiyatlar veriyorlar,daha makul olmalı benceCanım benim, Bakırköy Kartaltepede Nişantaşı Anaokulunda oyun grupları var. Üstelik anne ile birlikte katılım şansınız da var. Çok geniş bir oyun alanları var; tavsiye ederim. Kızım orda okumuştu, oğlum şuan hala öğrencileri ve çok memnunum :) Eğer ilgilenirsen web siteleri: nisantasiokullari.com
19 aylık bebeğim için haftada 2-3 gün 2şer saatlik oyun grubu arıyorum, istanbul Avrupa yakası civarında tavsiyesi olan var mı? Bazı kreşlere sordum ancak deneyim edinmiş olan arkadaşlar varsa fikir alışverişi yapmak isterim..
Selam bulabildin8z mi acaba düzgün insanlar. Bende arıyorum umut etmeli miyim diye yazdim19 aylık bebeğim için haftada 2-3 gün 2şer saatlik oyun grubu arıyorum, istanbul Avrupa yakası civarında tavsiyesi olan var mı? Bazı kreşlere sordum ancak deneyim edinmiş olan arkadaşlar varsa fikir alışverişi yapmak isterim..