Oyun Grubu Kuralım!

Gülter Kas.08 Kartal
Toxic acid Kas.07 -
Genciza Tem.08 Pendik
Dilek Kas.08 GOP
İrem,Özge Eki.07 GOP
Jaspe Ağu.08 Beylikdüzü
Jaspe ark. Kas.08 Beylikdüzü
Kakule Haz.05 B.Çekmece
Mavigece Nis.08 Ankara
thanderc Mar.08 Üsküdar
betican Kas.06 Seyrantepe
berkesel Oca.06 Çamlıca

Katılmak isteyenler listeye adını eklesin arkadaşlar. Mutlaka çocuğunuzun dgününü ve semtinizi yazın. Yanlız unutmayın ki bebeklerin yaşları arasında en fazla ve en az 5 ay olması gerekli.
Tabi daha fazlası olsa olmaz mı? bence olur ama süreklilik için tecrübmle sabit birbirlerine yakın olmalarında fayda var.

arkadaşım bende kesinlikle oyun grbu istiyorum.

ikizmeleklerim kullanıcı kodum
ismim sümeyye
10 01 2007kuzularımın doğum günü

arkadslar pendikten katilan oldukca fazla gordugum kadariyla
ben nisan basi ins pendik te olucam, bende katilmak istiyorum
suan kizim 13 aylik 05 01 2009 dogumlu.
evlerdemi toplaniyorsunuz ? nasil oluyor?

arkadslar pendikten katilan oldukca fazla gordugum kadariyla
ben nisan basi ins pendik te olucam, bende katilmak istiyorum
suan kizim 13 aylik 05 01 2009 dogumlu.
evlerdemi toplaniyorsunuz ? nasil oluyor?

canım bende pendikteyim ama henüz toplanan bir grup yok galiba.benim kuzularım 3 yaşında oyun gruplarında ay farkı olması gerekiyorya inş.arkadaşlarla iletişim kurup oyun grbu kuracağız

takipteyim hadi arkadaşlar..

bende takipteyim.
Ama soylede bir sorun var Defne nedense yabanci biri oldugunda
yada yabanci biriyerde oldugunda bana yapisiyor. Yuva var evin dibipnde azcik yasitlariyla oynasin dedim. Ben de yanindaydim basparmak agizda cokur cokur emiyor ve ustume tirmaniyor. Icime girecek nerdeyse. Birak git dediler 20dk. biraktim dun.
Bugunde biraktim kapidan dinledim 5dk boyunca agladi ya.
sonra sustu 15 dk sonra ben iceri girdim ona gostermeden. Ogretmenin yaninda oturmus birseyler oynuyordu yaninda baska cocukta vardi. sonra geri kactim tabi gormeden
1 saat gecti gittim almaya beni gordu basldi aglamaya.
ay ufaklar ama herseyden haberleri var beni niye biraktin der gibi agladi parcaladi yuregimi ya
moralim bozuldu. ins su durumlari asarizda biraz sosyallesir. Turkiyeye gelincede
zorluk yasamaz

gültercim oyun grubu olayı ne durumda bak ben senden haber bekliyorum kuralım şu grubu artık bence yaş farkları okadarda önemli değil ilk olarak biyerde toplanıp tanışalım zamanla düzene sokarız görüşmeleri
a.s.

Merhaba,
Beylikdüzü'nde oturuyoruz. 22 aylık bir oğlum var. Biz de oyun grubu arkadaşı arayışı içindeyiz. Bauhaus tarafında oturuyoruz. Yakın mesafelerde oturan yakın yaşlardaki arkadaşlarla tanışmak isteriz. Mesafenin kısa olmasının görüşmelerin sıklığı ve devamı açısından önemli olduğunu düşünüyorum. En azından bizim için bu şekilde ele alınırsa sevinirim.
Gülter, bizi de listenize ekler misiniz?
Teşekkürler.

Merhaba,
Beylikdüzü'nde oturuyoruz. 22 aylık bir oğlum var. Biz de oyun grubu arkadaşı arayışı içindeyiz. Bauhaus tarafında oturuyoruz. Yakın mesafelerde oturan yakın yaşlardaki arkadaşlarla tanışmak isteriz. Mesafenin kısa olmasının görüşmelerin sıklığı ve devamı açısından önemli olduğunu düşünüyorum. En azından bizim için bu şekilde ele alınırsa sevinirim.
Gülter, bizi de listeye ekler misiniz?
Teşekkürler.

arkadaşlar benimde aralık 2008 doğumlu ikizlerim var g.o.p da oturuyorum umarım burada bi grup kurarız havalarda iyiyken bol bol faydalansın kuzularımız

kimse oyun gurubu kuramamış anlaşılan.. nerdeyse bir senedirde bişey yazılmamış:)) umarım tekrar canlanır bu topic.. bende pendikte oturuyorum. 2008 temmuz doğumlu kızım.

selam arkadaşlar bende pendik kavakpınardayım ama kızım 2009 aralık doğumlu yuwa için küçük bildiğiniz oyun klübü warmı oyun gurubu kurarsak bunu nasıl yapıcaz ?

Selam benim kizimda agustos 2009 dogumlu ben de kurtkoyde oturuyorum yakin oturan arkadaslar olursa gorusup oyun gurubu kuralim

bende kurtköy via port civarı oturuyorum.oyun grubu kurabildinizmi.kurmadıysanız bile 2-3 kişi buluşup çocuklarımızın vakit geçirmesini sağlıyabiliriz.ilgilenirseniz telefon numaramı yada mail adresimi yazabilirim.
teşekkürler.

arkadaşlar bende yakında pendiğe taşınacam ve oyun grubu arayışı içerisindeyim. oyun grubu olan kreşlerde fiyatlar malum ; günlük 35 lira civarında. aylık olunca da 250 lira gibi rakamlar sözkonusu. haftada 2-3 gün günde 2 saat için fazla. diyelim ki grubumuzu kurduk , çocukları nerede görüştürecez.? fikirlerimizi paylaşalım. pendikteki annelerle bir grup kuralım bayramdan sonra.

bende uydukentte oturuyorum2009 aralık dogumlu kızım 23 aylık suanda oyun grubu arıyorum kuran varmı buralarda tanısmak istiyorum kızımında arkdasları ile aktivede bulunsun

4,5 yaşında kızımla yeni bir yer keşfettik.Bize iyi geldi.Çocuk gelişim bölümü mezunu ablalar ile çocuklar eğleniyor.Salı ve perşembe İngilizce öğretmen geliyor(12-13 saatleri arasında).Doğum günü partileride yapılıyor haftasonu ve hafta içi 17 den sonra.

ilgilenenlere Yasemin Hanım var ,tel 0505 476 96 90 .

oyun grubu her gün 2 saat 200tl .

Abone olmazsanız yarım saati 5tl

Back