Oyun Grubu Kuralım!

Selamlar,
Üyesi olduğum başka bir grupta ıstanbul Kartal ve çevresi olarak bir oyun gurup'u kurduk.
ılgelenen olursa bana yazabilir özelden. Tabi buradan da hala devam edeceğim beklemeye.
Sevgiler

Oyun grubuna katılma fikri hakkında.

Arkadaşlar haftasonu bir grubumuz oldu. Detayları anlatmayacağım ama çocuklarınızı mutlaka böyle bir gruba dahil edin veya kurun. inanılmaz zevk alıyorlar ve inanılmaz değişiyorlar.

Naçizane fikrim.
Sevgiler Gülter

gülter arkadaşım profil mesajını aldım ama senin profil ve özel mesajların kapalı olduğundan yazamadım.

çok teşekkür ederim bende bi ara incelemiştim bahsettiğin siteyi ama sonra aklımdan çıkmış.şu sıralar pek müsait olamaycağım oyungrubu için yatılı ve uzun süreli misafirlerim gelecek ama ondan sonra düşünüyorum inşallah.

Rica ederim, linki buradan veremediğim için burada grup kurma talebi olan herkese özelden göndermeye çalışacağım. Herşey çocuklarımız için :)

Sevgiler.

gebzede oturuyorum ama annem pendikte,gelirim pendiğe...kızım 13 aylık,ben de katılabilir miyim grubaa.s.

Merhabalar,
Bugün bir arkadaşımın önermesiyle oğlum için oyun grubu aramasına giriştim, ve sizin yazışmalarınızı okuyunca derhal siteye üye oldum. ( gerçi hamileliğim süresince sürekli olarak buradaki bilgilerden faydalanıyordum ya üyelik bugüne kısmetmiş. Özellikle Beylikdüzü'nde oturan arkadaşlar olduğunu görünce bende bir şansımı deneyeyim dedim:) Oğlum 2008 Kasım doğumlu ve evde bir başına benimle büyüyor. Yakınlarda dostum, akrabam oturmadığı için maalesef hep başbaşayız. Gerçi oğlum sosyalleşmeyi seviyor takip edebildiğim kadarıyla ama birazda yaşıtlarıyla buluşsun istiyorum. Eğer bu civarda bir grubunuz varsa ben de katılmak isterim. Veya Beylikdüzünde oturan arkadaşlar bu konuda bir tavsiyede bulunabilirlerse gene sevinirim. :)

merhabalar benimde 2006 kasım dogumlu( 2007) sayılır bir kızım var. ataköyde oturuyorum. kızıma babanne bakıyor ben çalışıyorum. haftasonları toplanabilecegimiz avrupa yakasındaki arkadaşlar bir oyun grubu kuralım. ben avrupa yakasında her yere geleblirim.

Merhabalar benimde 2008 kasım doğumlu bir kızım var bende isterim kızımın değişik kişilerle beraber olmasını benide alırsanız sevinirim istanbul pendikteyim

bende pendikteyim arkadaşlar esenyalıda oturuyorum.pendikliler arttı sanırım.şuan misafirlerim var okul tatili sonrası gidecekler ondan sonra bende katılmak isterim kızım 2008 temmuz doğumlu.

arkdaşlar herkeze merhabalar diyorum.ve şuan çok heycanlandım
bende pendik kurtköyde oturuyorum.istediğim tek şey kuzularımın oyun grbu olması.
ikizlerim ocak 2007 doğumlu ve sizlerle tanışmak benim için büyük keyif olur.

merhaba
ne kadar guzel dusunmussunuz benim kizimda
2009 ocak dogumlu nisan basi Turkiyeye donecegiz
bende pendikte oturuyorum. Benide bilgilendirimisiniz grup icin. Kuruldumu?
bulusmalar nasil ayarlaniyor
tesekkurler Yesim

Arkadaşlar bu konuyu güncel tutalım ve oyun grupları kuralım.gerçekten çocuklarımızın gelişimi için bu özel buluşmalar çok önemli.

Back