19 aylık bir bebeğim var. yaşıtlarıyla bir araya gelsin, sosyalleşmesi için ilk adımları oluşsun, hayatında sadece yetişkinler olmasın diye haftada bir iki gün birkaç saatliğine götürebileceğim bir oyun grubu aramaya başladım. ankara'nın bu kadar kısır olduğunu bilmiyordum, nereyi arasam oyun grubumuz yok diyordu. bir yerin deneme grubuna götürdüm ama hem içim ısınmadı hem de pahalı idi. sonra oğlumu doktorunun kliniğine bağlı bir oyun grubu olduğunu öğrendim. doktora her giderken önünden geçmemize rağmen oranın oyun grubu katı olduğunu hiç anlamamışım. doktorum zaten çok iyi biri -onu bulana kadar kaç doktor değiştirdim saymam lazım- oyun grubu da iyidir diye düşünüyorum. en fazla 5 çocuk oluyor ve çocuk gelişim uzmanı iki öğretmen başlarında oluyormuş. (talebe göre 8 çocuk olursa 3 öğretmen düşüyor) oranın sorumlusu yine çocuk gelişim uzmanı nur hn da grupları sürekli geziyormuş. şu anda yaz dönemi olduğu için hafta sonu gruplarına gelen yokmuş. çalıştığım için cmt günü 10-12 saatleri arasında çocuklarını oyun grubuna götürmek isteyen grup arkadaşları arıyorum. ilgilenenler lütfen bana mesaj atsın. sevgiyle