• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oyun bagımlısı eşle başım dertte?

rrevolutiionaryy

Guru
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba 4 aylık evliyiz, evet sevgiliyken oynuyordu ama ben bu denli bilmiyordum adam balayında başladı oynamaya devamlı oyun oynuyor 4 aylık evlilikte toplasanız 1 ay belki aynı anda yataga girdik, bazen sabah 6 da otururken buluyorum kavga kıyamet nöbetten çıkıyor geliyor bugun mesela 10 da geldi az önce kavga ederek kapattırdım 1 saat dizi izlersek izliyoruz, tamam diyorum oyna ama 2 3 saat bende o ara kendimle ilgilenirim,birde delirmiş gibi ses tonu yükseliyor kavga ediyor benimle ne yapmam lazım bilmiyorum

En büyük korkum. o yüzden eve oyun konsolu almıyorum. Pıbg lolfelan mı oynuyor ben çok severim oyunları ama eşim ya bagımlı olursa diye benden görmesin başlamasın diy ekendim bıraktım. Erkekelr böyle şeylere çabuk bagımlı oluyor. Örn ben bekarken abime dedim sende indir beraber oynayalım yıllar geçti ben bıraktım o hala oynuyor. Taktikler bulacaksın yogunluk çıkaracaksın mecbur öyle öyle yavaş yavaş bırakacak birden bırakamaz birde oyunu silince asla geri yükletme.

Aslında buna da bir hobi olarak bakmak lazım, adamın da kendine ait keyif aldığı kafasını boşalttığı bir alanı olması bence güzel bir şey hatta. Ama tabii dengesi çok önemli, sizinle olan hayatına göre düzenlemeyi bilmeli. Hep kavga ederek şikayet ederek mi konuştunuz bu konuyu, düzgünce iletişim kurmaya çalıştığınızda hiç anlamıyor mu? Belki alanına müdahale gibi hissedip tepkisel davranıyordur?

Evlilik böyle bişey değil yaa insan beraber uyumak, yemek içmek ister. Cinsellik ne alemde. Arada sırada oynasa hobi sayılabilirdi ama bu adam bildiğimiz bağımlı. Konu sahibi ne yapmayı düşünüyosun?

Kocasına "oğlan" diyen üyemiz geldi 🌸

İlk konularınızdan beri sizi biliyorum. Kaynana, görümce, balayı, oyun, 4 ay.
Her şey bir garip, ne diyeyim bilemedim.

Bu bir bağımlılık, öyle hobi aktivite diye basite alınacak bir şey değil daha yeni evlisiniz peşinizde ördek yavrusu gibi gezmeliydi Evlenmeden önce göz ardı ettiğiniz şey şimdi en büyük sorununuz oldu Bunun iki yolu var ya tedavi olması için zorlar ya da yolları ayirirsiniz.

Back
X