• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı şaşırdım yardım lütfen ..

Cinsel sorununuz varsa uzaklaşması çok normal.
He herşey cinsellik mi diyeceksin tabii ki değil ama oynaşma,koklaşma şart bence.
Anne faktörü de var zaten.
Dilerim anne hemen iyileşir,şu cicim aylarınızın tadını çıkarırsınız.

Bana işe başlamalısınız gibi geldi, ev hanımı iken evin işleri ile bunaldığınızda sohbet için beklediğiniz tek kişi akşam gelecek olan eşiniz oluyor.
Kendisi de zaten yorgunum , kafam dolu dediğinde siz çıkmaza girersiniz.
Ama işe gidiyor olsaydınız, sıkınıtılarınızı, dertlerinizi veya düşüncelerinizi paylaşabileceğinizhem sosyal arkadaşlıklarınız, hem motivasyonunun, hem para kazanıyor ve aile bütçesine fayda sağlıyor olmanız sebebiyle sizi çok daha fazla işe yarar hissetirecektir.

Merhaba kızlar,
Okadar dertliyimki, artık dayanamıyorum ve birilerinin yardımına ihtiyacım var. Bu yüzden bende üye olup sizlerle paylaşmak istedim ..
Ben 6 aylık evliyim, öncesinde 2 buçuk yıl birlikteliğimiz oldu nişan söz bu süreye dahil.
Benim sıkıntım eşim çok ilgisiz. Birlikteyken bunu farketmedin mi diyeceksiniz ettim ama bukadar değildi aynı evi paylaştıktan sonra daha çok batar oldu sanki.
Ben evlendiğimden beri çalışmıyorum 1 ay gibi bir süre çalıştım fakat annem 2 ay önce ayağını kırdı ve ameliyat oldu bu sebeple yanıma almak zorunda kaldım. Şu anda halen bende. Eşimin ilgisizliği ilk baştan beri vardı tabi. İlgisizlikten kastım ise; işten gelir beni öpmeye bile yeltenmez ben kapıda karşılarım hoşgeldin hayatım aşkım vs gülerek gayet neşeli, o ise soğuk bi şekilde hoşbulduk hayatım der odaya geçer giyinip sofraya gelir.Ne yaptın bugün diye sorar kısa özet geçeriz biter. Telefonunu elinden hiç düşürmez. Sonra odaya geçer yine tel elinde, Spor kanalları izlenir maç varsa maç yoksa spor tartışmaları vs. yatana kadar böyle. hiç bir paylaşımımız yok benimle ilgilenmez ben bazen annemin yanında otururum diğer odada arada gelirim yanına yine tepki yok. yanına oturmaya kalkarım dur aşkım bişey izliyorum dur şuna bakıyorum beni ne konuşturur ne ilgilenir. Bunu konuşmaya çalışırım yok dinlemez saçma sapan gelir ona saçmalıyosun der hep. Ona göre normalmiş. Sürekli tel elinde bağımlısı oldun diyorum anlamıyo annem eşim ben yemek yeriz kahvaltı yaparız sürekli tel elinde bi muhabbet etmez. Teldede yaptığı şey oyun oynamak.Farklı bişey yok yani birileriyle konuşmaz. Arada face bakar twetera bakar.
Hafta sonları evdedir hep, beraber biyere çıkarsak çıkarız yoksa oturur evde ama yine ya tel ya bilgisayar koltuktan 2 dk kalkıp gelip yanıma napıyon ne ediyosun demez muhabbet etmez sakalaşmaz konuşmaz bana evde yardım etmez. vs vs. Ki şu anda okadar yük varki üstümde anneme bakıyorum, yemek alışveriş temizlik çamaşır vs hepsi bende nekadar yorulduğumu biliyor.
Bana ilgisizliği konusunda defalarca konuştum belki 50 belki 100 kere ama artık yoruldum konuşuyorum ama değişen bişey yok. Bana diyoki beni anlamıyosun, yorgunum kafam dolu vs vs. Bunlar bana böyle davranmasını gerekitrirmi bence hayır. Yada evli insanlar ne yapar hep böylemidir bilmiyorum ben mi abartıyorum çözemedim.Annem yanımda o bile farketmiş hiç ilgilenmiyo senle bi güzel söz demiyo dio hep. Eşimin yapısı bu tmm soğuk gibi durur sakindir çok konuşmaz ne bilim ama bukadarda ilgisiz olur mu bi insan ya :s Yardım edin lütfen kafam çok karışık ben hep bunları düşünmekten sıyırıcam. Psikologa gidelim dedim, saçmalama bi sorun yokki sorun sende diyo gülerek sen abartıyosun diyo. bugün son nokta oldu, biz annemle bugün kontrole gittik hastanedeyken aradı sordu naptınız vs diye, akşam işten geldi evde ortak arkadaşımız hatta onun en yakın erkek arkadaşı bizdeydi oda bugün hastaneye gelmişti bizle yardımcı olmak için hep gelir.Eşiminde haberi var zaten.Eşim eve geldi surat 10 karış hiç anneme nasılsın bana nasılsın naptınız filan yok oturduk yemek yedik sonra arkadaşla onlar çıktı dışarı.Arkadaşımda konuşmuş kafam dolu diyomuş.Ama ne olursa olsun bu yaptığı doğrumudur ? Bugün Doğum günü koltukta uzanıyodu yanına gittim saat 12 oldu diye kutlayım dedim güzel 2 laf edicem, tamam hayatım şunu izlicem dedi ya önemsemedi bile ağladım dayanamadım, niye ağlıyosun yaa diyo bide :) üzülürüm ona önemsiz gelir hiç tamam aşkım gel pardon üzül diye yapmadım vs demez.. Kötüyüm çok kötüyüm yardım edin lütfen ne yapacağım ben böyle :KK43::KK43::KK43:

UZUN OLDU HAKKINIZI HELAL EDİN.

valla ben ailemde ve çevremde en kocalar gördüm. gecenin yarılarına kadar çalışıp evine geldiğinde karısıyla gayet güzel konuşup dertleşen. o yüzden hiç bir şekilde mazeret uydurmasın.

yapacağın tek şey kendini geri çekmek. eve geldiğinde hoşgeldin de önüne de koy yemeğini. daha da ilgilenme. ama suratını da somurtarak oturma yanında. sanki her zamanki ruh halinmiş gibi davran. bakalım ne tepki verecek.
zaten eğer bunu da umursamıyorsa kusura bakmasın ama seninle niye evlenmiş. kendine bi hizmetçi tutsaymış evinin işlerini yaptırmak için.

Benimde ebru Şallı nın açıklaması hep aklımda. Sinan bana kendimi prenses gibi hissettiriyor demişti. Gerçekten kadın ayrı bir mutlu görünüyor. Biz erkekleri anlamak için okuyup araştırıyoruz heee demekki böyle hepsi diye kendimizi teselli edip duygularımızı bastırıyoruz. Daha bir erkek duymadımki aaa bak kadınlar bundan hoşlanıyor bende böylr davranayım diyen. Evlenene kadar bunu uyguluyolar. Aynı eve geçince özlerine dönüyorlar.
öyle haklısın ki biz bile burda birbirimize diyoruz şöyle davran böyle davran olsun alttan al sen iyi ol bilmem ne . erkekler biribirine ne diyodur acaba. erkek adamsın lan sen boşver mi diyorlar acaba. bizim kadar düşünüyorlar mı hiç sanmıyorum. yazık . kadın düşüne düşüne mutsuz oluyor . nlur bi öpsen yanağından makas alsan ufacık şeyler bile mutlu eder bizleri ama işte... çok görüyorlar galiba

Esim bir donem kucaginda b.sayarla oturuyordu,elinde tel.oyun oyniyordu yada uyuyordu yeni dogum yapmisim calisma hayatim bitmis eve kapanmisim ilgi alaka sifir...defalarca soyledim tum gun kafam patliyor ben boyle rahatliyorum diyordu.ben ne mi yaptim dirdiri kestim onu kendi silahiyla vurdum...aldim elime tableti k.k. bir derdim var bolumunu siki takipcisi oldum tableti kapattim kitap okudum kitabi biraktim bulmaca cozdum.birkac zaman umursamadi ama sonrasinda yaptiklari ben dir dir yapmadigim icin cekiciligi kalmadi bu kez o bana sen benimle ilgilenmiyorsun kafani kaldirip bakmiyorsun demeye basladi...hic cemkirmedim ignelemedim canim sikiliyor kendime zaman ayiriyorum dedim anladi ki ben onsuzda aksamlari vaktimi gecirebiliyorum egleniyorum simdi ne eline tel. Ne de b.sayar aliyor...kacan kovalanir.....

Esim bir donem kucaginda b.sayarla oturuyordu,elinde tel.oyun oyniyordu yada uyuyordu yeni dogum yapmisim calisma hayatim bitmis eve kapanmisim ilgi alaka sifir...defalarca soyledim tum gun kafam patliyor ben boyle rahatliyorum diyordu.ben ne mi yaptim dirdiri kestim onu kendi silahiyla vurdum...aldim elime tableti k.k. bir derdim var bolumunu siki takipcisi oldum tableti kapattim kitap okudum kitabi biraktim bulmaca cozdum.birkac zaman umursamadi ama sonrasinda yaptiklari ben dir dir yapmadigim icin cekiciligi kalmadi bu kez o bana sen benimle ilgilenmiyorsun kafani kaldirip bakmiyorsun demeye basladi...hic cemkirmedim ignelemedim canim sikiliyor kendime zaman ayiriyorum dedim anladi ki ben onsuzda aksamlari vaktimi gecirebiliyorum egleniyorum simdi ne eline tel. Ne de b.sayar aliyor...kacan kovalanir.....

kesınlıkle işe yarıyormuş bu taktık.burda bı kaç kadında aynısıını yapıp olumlu sonuclar almış hmmm

canım eşinin yapısından da olabilir..ama annedende kaynaklanabilir eşimle aileme gittiğimde kasılır uzak kalmaya çalısır..ama sen eşini alıstırmaya calıs işten gelince öpmeni istiyorum..biraz konusmak istiyorum de ama sakince canm..bizde 5 aylık evliyim daha yeni yeni eski yakın i neşeli hallerimize dönebildik..inş düzelir eşiniz de..

tamam annen var diye sarılıp öpmeyebilir,canım aşkın sevgilim vs demeyebilir ama sizin anlattığınız düpedüz saygısızlık.yemekte konuşma sohbet etme birlikte bi çay kahve içme hürmet gösterme.ayıp yaa..insan zoraki de olsa şirin görünür..annenize bakacak kimse yok muydu??? sizden başka

Cinsel sorununuz varsa uzaklaşması çok normal.
He herşey cinsellik mi diyeceksin tabii ki değil ama oynaşma,koklaşma şart bence.
Anne faktörü de var zaten.
Dilerim anne hemen iyileşir,şu cicim aylarınızın tadını çıkarırsınız.

Amin inş.. Cinsel sorunlarımız var evet zaten bu konuda gayet sabırlı olduğunu düşünüyorum hakkını yiyemem belki başkası olsa çokta bitmişti ama onuda atlatmaya çalışıyorum inş. düzelicem :(

Bana işe başlamalısınız gibi geldi, ev hanımı iken evin işleri ile bunaldığınızda sohbet için beklediğiniz tek kişi akşam gelecek olan eşiniz oluyor.
Kendisi de zaten yorgunum , kafam dolu dediğinde siz çıkmaza girersiniz.
Ama işe gidiyor olsaydınız, sıkınıtılarınızı, dertlerinizi veya düşüncelerinizi paylaşabileceğinizhem sosyal arkadaşlıklarınız, hem motivasyonunun, hem para kazanıyor ve aile bütçesine fayda sağlıyor olmanız sebebiyle sizi çok daha fazla işe yarar hissetirecektir.

Haklısınız ama şu anda annemden dolayı çalışamıyorum iyileştiği anda zaten işime devam edeceğim ozaman daha iyi olacağını umuyorum :)

valla ben ailemde ve çevremde en kocalar gördüm. gecenin yarılarına kadar çalışıp evine geldiğinde karısıyla gayet güzel konuşup dertleşen. o yüzden hiç bir şekilde mazeret uydurmasın.

yapacağın tek şey kendini geri çekmek. eve geldiğinde hoşgeldin de önüne de koy yemeğini. daha da ilgilenme. ama suratını da somurtarak oturma yanında. sanki her zamanki ruh halinmiş gibi davran. bakalım ne tepki verecek.
zaten eğer bunu da umursamıyorsa kusura bakmasın ama seninle niye evlenmiş. kendine bi hizmetçi tutsaymış evinin işlerini yaptırmak için.

Bundan sonra öyle yapacağım bakalım ne olacak burdan bildireceğim sizlerede ..

öyle haklısın ki biz bile burda birbirimize diyoruz şöyle davran böyle davran olsun alttan al sen iyi ol bilmem ne . erkekler biribirine ne diyodur acaba. erkek adamsın lan sen boşver mi diyorlar acaba. bizim kadar düşünüyorlar mı hiç sanmıyorum. yazık . kadın düşüne düşüne mutsuz oluyor . nlur bi öpsen yanağından makas alsan ufacık şeyler bile mutlu eder bizleri ama işte... çok görüyorlar galiba

Zaten beklediğimiz tek şey bu. Yat kat beklemiyorum beni her akşam dışarı çıkar demiyorum her dakika benim istediğim olsunda demiyorum. Arada bi gel 2 dk sarıl bi öp bak nasıl yetiyo nasıl mutlu oluyorum. bu yeterli benim için ..

Evet benimkide öyle diyo ben maç yorumlarını dinliyorum kafam dağılsın diye telde oyun oynuyo kafam dağılıyo diyo onada hak veriyorum ama abartı olunca bizede rahatsızlık veriyor haksızmıyım.
Dediğiniz gibi yapacağım birde öyle deneyelim bakalım neler olacak :)

kesınlıkle işe yarıyormuş bu taktık.burda bı kaç kadında aynısıını yapıp olumlu sonuclar almış hmmm

Bende deneyeceğim bugünden başladım :)

canım eşinin yapısından da olabilir..ama annedende kaynaklanabilir eşimle aileme gittiğimde kasılır uzak kalmaya çalısır..ama sen eşini alıstırmaya calıs işten gelince öpmeni istiyorum..biraz konusmak istiyorum de ama sakince canm..bizde 5 aylık evliyim daha yeni yeni eski yakın i neşeli hallerimize dönebildik..inş düzelir eşiniz de..

Amin cnm inş. Konuştum denedim ama değişmiyo yada ben çok üstüne gittim bilmiyorum :(

tamam annen var diye sarılıp öpmeyebilir,canım aşkın sevgilim vs demeyebilir ama sizin anlattığınız düpedüz saygısızlık.yemekte konuşma sohbet etme birlikte bi çay kahve içme hürmet gösterme.ayıp yaa..insan zoraki de olsa şirin görünür..annenize bakacak kimse yok muydu??? sizden başka

Hayır yok bitek ben varım annem tek kaldığı için de yanlız bırakamam almak zorundaydım yanıma, annemle ayrı odalarda oturuyoruz sonuçta yapmak isteyen her türlü yapar diye düşünüyorum haksızmıyım

yorumlardan anlaşılacağı üzere evlendikten sonra erkekler evrim geçirip bi oduna dönüşüyorlar. yalnız olmadığınız için mutlu olun :)

:) Sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim bu duruma :)

Çok haklısın .. Sonuçta bu şekilde nereye kadar diye düşünmüyor değil insan ama bilmiyorum çok karışığım :KK43:

Olabilir dediğiniz gibi onu ilgisiz bırakmıyorum ama bundan sonra bende çekicem ilgimi bide öyle deneyeceğim.

Evet erkekler evlendikten sonra değişir monotonlaşır vs derler hep bende bunu düşünüyorum sadece benimki değildir diyorum ama yinede insan rahatsız oluyor huzursuz oluyor, sonumuz nereye gidecek bilmiyorum :S

Evet annemle alakası olabilir ama daha öncesinde de çok farklı değildi. O yüzden hiç düşünmedim bunu.Bide annemi bırakamam şu anda bunu biliyo zaten sorduğumda kendiside olumsuz yaklaşmıyo ne bilim :S Dediğiniz gibi annemin yanında bu tarz konuşmamaya dikkat ediyorum sorun yokmuş gibi davranmaya çalışıyorum

Deneyeceğim :)

Teşekkür ederim. Evet doğasında var malesef :) Ya yapmıyorum değil hergün maç izliyo spor programları seyrediyo istemesemde oturup izliyorum sadece arada diyorum başka bişeyler yapalım vs diye. Dediğin gibi filmlerde hiç sevmediğim aksiyon filmleri vs. oda aynı yani. Bikerede bizim dediğimizi yapsınlar çokmu şey istiyorum yani neden hep onların istediği ?

Bencede tam tersi fazlasıyla ilgili olması gerekir ken bu şekilde olması rahatsız edici.
Annem konusunda fikrim yok belli etmiyor söylemiyor ama içten rahatsız oluyor olabilir :S
Evet ilgisizlik dışında iyi bir eş, anlayışlı yani en azından annem konusunda bile sesini çıkarmadı hiç :)

Kesinlikle para mal mülk değil tek istediğim ilgi şevkat ..

Yani yapısında da var tabi ama maddi yönden de olabilir biraz sıkıntılıyız benim çalışmamam vs etkiledi tabi bizi. Ama öyle ölmüş bitmiş gibi davranmasını gerektircek bir borcumuzda yok Allah'a şükür..
Yinede azda olsa olan borcumuzu vs kafasına takıyor olabilir. Çünkü genelde söyler para çıksa biyerden anca öyle düzelirim der ama bence abartıyor dediğim gibi çok büyük borcumuz yok.Bide şu var maddi sıkıntımız olmadığında sanki daha ilgili ve daha canlı yani bunu farketmedim değil. Şimdi siz söyleyincede düşündüm :)

Hayır elimden geldiğince bakımlı olmaya çalışıyorum.. Bide bizim biraz cinsellik sorunumuz var bunuda sizlerle paylaşacaktım zaten ama öncelikle bunu anlatmak istedim :KK43:

Ondan sonra aldattın diye suçlarlar işte :)

Severek evlendim oda seviyor şüphem yok sadece seviyorum demekle olmuyor işte ben ilgi bekliyorum görmek istiyorum :KK43: Annem gelmeden öncede böyleydi ama bukadar değil

canım evlilikte zaten cinsellik sorunu her sorunun başı oluyor bence

Bugün mesela gayet iyiydi normaldi yani muhabbetimizi ettik vs birlikte film izliyoruz keyifli yani, böyle olunca bende mutlu oluyorum nolur yani böyle olsak hep.
Cinsellik konusuna gelince nasıl halledicem bilmiyorum ama bi yolunu bulacağım desteklerinize ihtiyacım var :(

Bugün mesela gayet iyiydi normaldi yani muhabbetimizi ettik vs birlikte film izliyoruz keyifli yani, böyle olunca bende mutlu oluyorum nolur yani böyle olsak hep.
Cinsellik konusuna gelince nasıl halledicem bilmiyorum ama bi yolunu bulacağım desteklerinize ihtiyacım var :KK43:

Yaslariniz kac canim?

Aslında huylar aynı benzer olduğundan birbirimizi anlama konusunda zorlancağımızı sanmıyodum pekte inanmam zaten burçlara :)

Yeni evlisiniz.. cicim aylarinizda annen sizde :110:
Bence sebeb ortada. Esin tabi annen yüzünden böyle oldugunu söylemez söyleyemez sana..
Kendini onun yerine koy.. sen rahat edermiydin evde gülüs kahkaha kovalamaca yapabilirmiydin kayinvaliden sizinle bir evde yasasa.

Back
X