• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı şaşırdım yardım lütfen ..

Bakın tamamen dürüst olacağım, sakın yanlış anlamayın.

Yani elbette almak zorundasınız yanınıza ama

Birkaç aylık evliyken eşim annesini yanına almak zorunda kalsa çok mutsuz olurdum ben. Yani herkes olur bence. Zaten birbirinize alışamamışsınız, evde başka biri de var, inanılmaz zor bir durum.

Ekleme: Durum erkek anneleri olunca bu konudaki fikrimi çok net belirtiyorum, burada da belirtme ihtiyacı hissettim o nedenle.

Yeni evlisiniz.. cicim aylarinizda annen sizde :110:
Bence sebeb ortada. Esin tabi annen yüzünden böyle oldugunu söylemez söyleyemez sana..
Kendini onun yerine koy.. sen rahat edermiydin evde gülüs kahkaha kovalamaca yapabilirmiydin kayinvaliden sizinle bir evde yasasa.

Evet ama eşim daha öncesinde de böyleydi :S yani annem 2 aydır bizde kalan 4 ayımızda da ilgisizliği var dı ama bukadar değildi tabi. dışarı çıkmak istemezdi, işten gelirdik çok konuşmazdık yine tel tel tel. Tabiki güzel günlerimizde olmadı değil oluyodu :)

Bakın tamamen dürüst olacağım, sakın yanlış anlamayın.

Yani elbette almak zorundasınız yanınıza ama

Birkaç aylık evliyken eşim annesini yanına almak zorunda kalsa çok mutsuz olurdum ben. Yani herkes olur bence. Zaten birbirinize alışamamışsınız, evde başka biri de var, inanılmaz zor bir durum.

Ekleme: Durum erkek anneleri olunca bu konudaki fikrimi çok net belirtiyorum, burada da belirtme ihtiyacı hissettim o nedenle.

Haklısınız dediğim gibi ama başka çarem yoktu eşimde bu konuda çok destek olmuştu bizde kalcak başka yerde kalamaz demişti ama içten içe tabiki rahatsızlık duyuyor olabilir. Aslında annemin çokta rahatsızlığı yok bize farklı odalarda otururuz o çekilir salona açar tvsini maçını izler yine rahattır yani annemin zararı yokki ona :s

Annenin zarari olmasa bile varligi yeter canim ya ..
Insan sikilir ..gerci insandan insana fark var. Ama bizim milletin cogunlugu öyle büyüklerin varliginda simarip öpüsüp koklasmaz :KK20:
Arkasinda baska birsey arama hic güzelim..sebeb kabak gibi ortada :KK31:

Haklısınız dediğim gibi ama başka çarem yoktu eşimde bu konuda çok destek olmuştu bizde kalcak başka yerde kalamaz demişti ama içten içe tabiki rahatsızlık duyuyor olabilir. Aslında annemin çokta rahatsızlığı yok bize farklı odalarda otururuz o çekilir salona açar tvsini maçını izler yine rahattır yani annemin zararı yokki ona :s

Ben zaten eşinizin bu sebeple ilgisiz olduğunu düşünmüyorum.

Sadece annenizin sizde olmasının onu mutsuz etme ihtimalinin yüksek olduğunu belirtmek istemiştim.

Yani sizin anneniz olduğu için size öyle geliyor açıkçası. Evde hiç gözükmese bile anneniz insan normalde yapacağı şeyleri yapamaz.

Çok geçmiş olsun bu arada, bunu annenize başkası baksın anlamında söylememiştim.

Yani yapı olarak öyle biri olabilir, sıkıcı olabilir. Ama şimdi anneniz var diye siz de bir şey yapamazsınız ki.

Ben zaten eşinizin bu sebeple ilgisiz olduğunu düşünmüyorum.

Sadece annenizin sizde olmasının onu mutsuz etme ihtimalinin yüksek olduğunu belirtmek istemiştim.

Yani sizin anneniz olduğu için size öyle geliyor açıkçası. Evde hiç gözükmese bile anneniz insan normalde yapacağı şeyleri yapamaz.

Çok geçmiş olsun bu arada, bunu annenize başkası baksın anlamında söylememiştim.

Yani yapı olarak öyle biri olabilir, sıkıcı olabilir. Ama şimdi anneniz var diye siz de bir şey yapamazsınız ki.

Tabiiki olabilir bende düşünmüyor değilim, sabırla bekliyorum sadece.. Demek istediğinizi anladım yanlış anlaşılma olmasın sizi suçlamadım yani :)

ben yeni evli olsam bende kayınvalidemi evimde istemem çünkü birlikteliğin en yoğun zamanları.. 2 insan birbirine alışmaya çalışırken 3. kişi sorun olabilir. tabi evde başka birinin olması cinsel hayatı da etkiler.. annenizin rahatsızlığı kötü zamana denk gelmiş. bir de siz evlendiğiniz adamı yeterince tanıyor musunuz garip bir durum çünkü.

Tanıyorum tabiki ama aynı evi paylaşmak farklıdır dediğiniz gibi tam birbirimizi daha iyi tanıyacağımız bilmediğimiz huylarımızı öğreneceğimiz zamanlarda denk geldi annemin durumu

Merhaba kızlar,
Okadar dertliyimki, artık dayanamıyorum ve birilerinin yardımına ihtiyacım var. Bu yüzden bende üye olup sizlerle paylaşmak istedim ..
Ben 6 aylık evliyim, öncesinde 2 buçuk yıl birlikteliğimiz oldu nişan söz bu süreye dahil.
Benim sıkıntım eşim çok ilgisiz. Birlikteyken bunu farketmedin mi diyeceksiniz ettim ama bukadar değildi aynı evi paylaştıktan sonra daha çok batar oldu sanki.
Ben evlendiğimden beri çalışmıyorum 1 ay gibi bir süre çalıştım fakat annem 2 ay önce ayağını kırdı ve ameliyat oldu bu sebeple yanıma almak zorunda kaldım. Şu anda halen bende. Eşimin ilgisizliği ilk baştan beri vardı tabi. İlgisizlikten kastım ise; işten gelir beni öpmeye bile yeltenmez ben kapıda karşılarım hoşgeldin hayatım aşkım vs gülerek gayet neşeli, o ise soğuk bi şekilde hoşbulduk hayatım der odaya geçer giyinip sofraya gelir.Ne yaptın bugün diye sorar kısa özet geçeriz biter. Telefonunu elinden hiç düşürmez. Sonra odaya geçer yine tel elinde, Spor kanalları izlenir maç varsa maç yoksa spor tartışmaları vs. yatana kadar böyle. hiç bir paylaşımımız yok benimle ilgilenmez ben bazen annemin yanında otururum diğer odada arada gelirim yanına yine tepki yok. yanına oturmaya kalkarım dur aşkım bişey izliyorum dur şuna bakıyorum beni ne konuşturur ne ilgilenir. Bunu konuşmaya çalışırım yok dinlemez saçma sapan gelir ona saçmalıyosun der hep. Ona göre normalmiş. Sürekli tel elinde bağımlısı oldun diyorum anlamıyo annem eşim ben yemek yeriz kahvaltı yaparız sürekli tel elinde bi muhabbet etmez. Teldede yaptığı şey oyun oynamak.Farklı bişey yok yani birileriyle konuşmaz. Arada face bakar twetera bakar.
Hafta sonları evdedir hep, beraber biyere çıkarsak çıkarız yoksa oturur evde ama yine ya tel ya bilgisayar koltuktan 2 dk kalkıp gelip yanıma napıyon ne ediyosun demez muhabbet etmez sakalaşmaz konuşmaz bana evde yardım etmez. vs vs. Ki şu anda okadar yük varki üstümde anneme bakıyorum, yemek alışveriş temizlik çamaşır vs hepsi bende nekadar yorulduğumu biliyor.
Bana ilgisizliği konusunda defalarca konuştum belki 50 belki 100 kere ama artık yoruldum konuşuyorum ama değişen bişey yok. Bana diyoki beni anlamıyosun, yorgunum kafam dolu vs vs. Bunlar bana böyle davranmasını gerekitrirmi bence hayır. Yada evli insanlar ne yapar hep böylemidir bilmiyorum ben mi abartıyorum çözemedim.Annem yanımda o bile farketmiş hiç ilgilenmiyo senle bi güzel söz demiyo dio hep. Eşimin yapısı bu tmm soğuk gibi durur sakindir çok konuşmaz ne bilim ama bukadarda ilgisiz olur mu bi insan ya :s Yardım edin lütfen kafam çok karışık ben hep bunları düşünmekten sıyırıcam. Psikologa gidelim dedim, saçmalama bi sorun yokki sorun sende diyo gülerek sen abartıyosun diyo. bugün son nokta oldu, biz annemle bugün kontrole gittik hastanedeyken aradı sordu naptınız vs diye, akşam işten geldi evde ortak arkadaşımız hatta onun en yakın erkek arkadaşı bizdeydi oda bugün hastaneye gelmişti bizle yardımcı olmak için hep gelir.Eşiminde haberi var zaten.Eşim eve geldi surat 10 karış hiç anneme nasılsın bana nasılsın naptınız filan yok oturduk yemek yedik sonra arkadaşla onlar çıktı dışarı.Arkadaşımda konuşmuş kafam dolu diyomuş.Ama ne olursa olsun bu yaptığı doğrumudur ? Bugün Doğum günü koltukta uzanıyodu yanına gittim saat 12 oldu diye kutlayım dedim güzel 2 laf edicem, tamam hayatım şunu izlicem dedi ya önemsemedi bile ağladım dayanamadım, niye ağlıyosun yaa diyo bide :) üzülürüm ona önemsiz gelir hiç tamam aşkım gel pardon üzül diye yapmadım vs demez.. Kötüyüm çok kötüyüm yardım edin lütfen ne yapacağım ben böyle :KK43::KK43::KK43:

UZUN OLDU HAKKINIZI HELAL EDİN.
Universite okurken bi sinif arkadasim vardi evlilikle ilgili tek hayali isten gelip yemegini yiyip tv karsisinda uzanip haniminin ona hizmet etmesiymis odunlukta son nokta :KK53: o geldi aklima. Malesef erkeklerin bazilarinda var boyle huylar canim sende ayni sekilde karsilik ver bakalim bi sure.

Şu anda öyle yapıyorum o tv izliyo bende forumda takılıyorum :) gayet normal herşey konuşuyo laf atıyo vs bi süre böyle devam edeceğim bakalım ne olcak ;)

Back
X