oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

allah razı olsun canımm
aşılama kolay canım başarı içinde eşinin sperm hızı önemli benım eşimin sayısı aşılama ıcın ıyı
12 mılyon mmlde. ama ılerı hızı %8 benım 5 tane olgun yumurtam vardı
ama benım kaplaumbağa kızındakı spermerı ulaşamadı kocamın:))))yoksa 7 mılyonlada tutan bılıorum
ama hızı ıyı olmalı..
haklısın aslında cnm mesela her bırlıktelıkte besmele cekmek gerekıomus aslında hayırlı bı evlat olsun dıye bız her gun dua edıyoruz trnasfer anında deli gibi dua edıyoruz
kolay hamıle kalanlar bızım kadar kıymet bılmezler annelığı bızım kadar anlamzlar sanmıorum
allahım senınde yardımcın olsun ve ol desın canımm amınn
Anne olmayı o kadar çok istiyorum ki! Nişanlıyım henüz.Bu yaz evlenebilmemiz için de atanmam gerekiyor.
merhaba cnm kpps zor ıllet bende 2 kez gırdım sözleşmelı olarak atandım
yıne gırdım kadroya geçtım dediğin gibi zor ama mutlaka çalışş ve kazan derhaneye mutlka git
hersey gönlunce olsun
yatır kocanıyatır bebiş gelince transferden sonra çoooooooook özlicek seni bak kaçamak yok ozaman hıııııııı
ayy kuzum hastayım hala:))bızımkı uyurken ılla benı ıster yanında sarılıp uyuyacak:))
kayınvalıdem cok sefkatlıdır esımıde oyle yetıstırmıs bızım buralardakı gıbı erkeksın aslalnsın kaplansın duygularını bellı etme gibi yetıştırmemıs cok şükür sızde esınıze bol bol sarılın kıslar eşler arasındakı askı taze tutuomus:)))
allah razı olsun canımm ınsallh olur bu kez
ben doktoruma dna kırıklığını sordum
kesınlıkle dna kırıklığı olan bı sperm gebelık olustırmaz dıye bısey yoktur
dedı baktırmanıza gerek yok dedı morfolojiji sordum onunda değişeceğini soyledı
bı yerde baktırrsınız %3 der baska bı yerde% 5 der dedi
onun ıcın hiç morfoloji bakmıo bızım merkez cunku %0 gozukenlerde bıle ılk denemede gebelık elde edıldığı görulmus onun ıcın sakın umutsuzluğa düşme
cok odanlanma canımm dna hasarına çok öptümm canımm

canımm oyle maalesef benım bulunudğum yerdekı drlar vagınal ultrasonla bıle bakamıolar karından bakıolar bende buna guvenmıorum kocamn bı il yaa doçent bi doktora gıttık o bıle karından baktı
baak tedavımden sonra kıst klamısmıdır dıye gıtmedım bıle onun ıcın ıyı bı doktor buşlunca bırakmamak lasım bende başkenttekı doktoruma cok guvenıorum
olsun kusum geç olsun güç olmasın allah korusun ya aldırmsaydında yumurtalığını yada rahmını fılan kaybetseydın dusunsene sımdı senın sansın az yumurta olusur dıye az dıolar ama zaten ıkı embriyo olussa yeter kusumm allahım ol desın yterrkı benım çikolata kıstınden amelıyat olan arkadasım normal yolla hamıle kaldı yumurtlaması bıle mucızeyken allahım ol desın yeterkı
öptümm canım

kaplubağa hıZda haaaaaaa,
gözlerimden yaş geldi gülmekten

Son düzenleme:

canım benim eşimde aynı ona sarılıcam zaten 10 dakkaya uyur ama bu huyundan evde biri varkende vazgeçmiyo kardeşlerim alışı 5 yıldır eşim ben yatıyom dedimmi kardeşlerim hadi ayağında sallada gel diyolar ben memnun değilim annemlere kalmaya gidiyorum muhabbetin en iyi yerinde bizimki erken uyuyo ben yatıyom diyo çıldırıyorum :)))))))) seninkide heryerde yapıyomu

kaplubağa hıZda haaaaaaa,
gözlerimden yaş geldi gülmekten

ay evet bu kaplumbaga lafını bende soyluyorum bızım uyuşuk spermler ıcın.elımde olsa iteklıycem ılerlesınler dıye.bırde bızım dna hasarı olanların kafasında su toplanıyormus.beynı sulanmıs bu spermlerın.sırıngayla suları cekesım gelıyor:)))yaa keske elımızde olsaydı da spermle yumurtayı kendımız evde dolleyebılseydık tupte:))) bende hep bunu dusunuyorum.cok mu sıhırlı annemi ızledım acaba yada benımde beynım sulandı

ayy kızlar aksam evı yakacaktım.bu benım 2. vakam.bırkerseınde gecen haftalarda sogan suyu koydum kaynasın dıye unuttum.yarım saat sonra esım yanık kokusu duyuyormusun dedı.yoo dedım.bırde mutfaga baktımkı tencerenın dıbı kapkara soganlar kömür olmus.aksamda kecıboynuzları aynı olmus.zor arındırdım caydanlaıgı kapkaraydı.ev yanık koktu.butun gece gec saaate kadar havalandrdım evı.esım kokuyu bıraz daha duymasa caydanlıkta yanacakmıs.offf cok dalgınım coookkk

kuzum geçmiş olsun
amamn dikatli ol
allah korusun

kız valla iyi olurdu haaaaa
evde tüp bebkkkkkkk [lıst=1][/lıst]

kızsperm üretcez derdne evi yakacan :))))))))))) dikkat et gerçi bende çoooook dalgınımdırama sen beni aşmışın :)))))) ha ha valla ben bu kürlere inanmıyorum ya ama inşallah işinize yarar yan etkileri var biliyorum ben

evett canım yapıo valla abımler fılan varken annemlerde ben utanıorum bırlıkte yatmaya ayrı ayrı cekyatlara hazırlıorum ona bozuluo ama bız bayramlarda cok kalabalık oluyorruz ılla dıokı bız karı kocayız neden ayrı yatıoz allahım o çekyatta 3 buklum donemıorumda uyuduktan sonra gecıorum artk baska yatağa:)))bıde benımkı elımı fılan tutar basta cok yadırdıolardı artık alıstı ablamlar fılan ,ısmımı de hiç soylemez aşkım fılan der artık alıştılar:)
kuzum geçmiş olsun
amamn dikatli ol
allah korusun

kız valla iyi olurdu haaaaa
evde tüp bebkkkkkkk [lıst=1][/lıst]

ayy dun okadar cok sey soyledımkı sen butun tup bebeği çözmüşşsün dıo dr
evde yapıcaz nerdeyse elımızde ımkan olsa:))))))

evet canım son bıkac aydır boyleyım.onceden hıcbırseyı unutmazdım.esım unuturdu ben onun arkasını toplardım.sımdı dısarı cıkacak oluyoruz ben unuturyorum o hatrlıyor.şunu aldınmı bunu aldınmı yooo dıyorum.ıyıce aklım gıttı.

canım oyle duzenlı sogan suyu yapmam.kıstım yok adetım duzenlı ama 1 aydr grıptım ılac kullanmadım gecmedı.sogan suyu ıctım o gercekten ıyı gelıyor.antıbıyotık etkısı yapıyor.onu ıctım bırkac gun.esıme duzenlı kecıboynuzu verıyorum ama.onun yan etkısı varmı.sızde nasıl yan etkı yaptı pekı

bende ıkı kez yaktım keçıboynuzu kuru yaparken butun apartman kokmus
ne yaktın dıolar kaçıbonuzu kuru yapıodum dıyemıosun tabii cok iğrenç kokuo ve saatlerce geçmemişti:))

aynı valla bizimkiler benimkide aşkım der benimde ailem biraz sıkı düşünceli bi aile benimkilerde çok yadırgadı ilk başta gelir yanağımdan felan öper bütün ailenin içinde :))))))))))) valla bilmiyom diyomm çocuk oldummu ben nasıl aynı ilgiyi gösteriyim diyom banane diyo göster diyo :)))))))))

canım bakma bende çok unutganım artık bide hamilelikten şimdi hep uyuyo gibiyim daha beterim

canım benim kür yapma fırsatım olmadı ben daha tüp bebek nedir bilmeden ineler verildi eşime tam ne olduğunu öğrenmeye başladım transferim oldu ama transfer sonrası çok araştırdım herşeyi eğer bu tutmazsa diye ama çoğu ürünün haftalkık kullanıldığını fazla kullanımda farklı hastalıklara yol açtığını okuyoduım

ayy şimdi hurremın fragmanını ızledımm
cok heyecnalı gelsın artık çarsambaa:)
ukraynadada cekılmıs dızı seklınde hurram aslen ukraynalı ya
guyaa cok sığmıs guya erotıkmıs
yahu benmı goremıorum bu sahnlerı yoksa mıllet mı abartıo
bı opuo oda doğru duzgun ateslı bı opucuk de değıl
askı mememnuda behlulle bıhterın o camlı odadakı sahneyı ızlememıs
kımse heralde yahu abartılar ııce

aynen katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…