- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #1.001
merhaba kızlar nasılsınız yazılarınızı okuyorum çalıştığım için pek vaktim olmuyo girmeye ama akşamları muhakkak okuyorum yazıları bende iğneme başladım bakalım pazartesi kontrol var ne denecek bakalım aranızda aşılama yaptıran varmı biraz bilgi verseniz bir yerde okumuştum aşılamadan sonra bayan hiç banyo yapmamış taki test gününe kadar ve bu arada ilişkiye devam etmiş ve tutmuş dinimizce uygun değil ama bilmiyorum kafam karışık bana bir yol gösterin tüp bebek yatırdığımda okadar ümitliydimki bebeğim olacak diye şimdi bir boşluk var bana dua edin neolur Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
devlette dedıgınız yani devlet hast mi yoksa unıv hastanesı mı.burc laboratuarı nerde.neden arada bu kadar fark var pekı.sevda sen ıstanbuldamı yaptrdın
canım hayırlı olsun oncelıkle ama ben asılamayı bılmıyorum tup bebektede ılıskı kesınlıkle yasak sende dr.na sormadan ılıskıye fılan gırme bence bıde dr.bana transferden sonra banyoyu yasaklamadı sadece ayakta yıkan dedı ama bende buaksam arkadasların yazdıklarından ogrendım banyo sakıncalımıs bılseydım yapmazdım banyo
evet istanbulda yaptırdık bız ıstanbuldakı tüp bebek merkezlerınden on gorusme aldık tup bebek yaptırmak ıcın ve gıttıgımız hastanelere sorduk genetık tanı testını yedı tepe 800 tl dedı memoreal 600 dedı alman hastanesıde 500 tl dedı alman hastanesıne yakın bı ozel labaratuar var rastgele onu gorduk ve 350 tl ye yaptırdık canım devlette yapılıyomu ucretı ne kadar bılmıyorum
devlette dedıgınız yani devlet hast mi yoksa unıv hastanesı mı.burc laboratuarı nerde.neden arada bu kadar fark var pekı.sevda sen ıstanbuldamı yaptrdın
ayy ağlamaktan içim şiştiii diğer topiğe yazdığımın aynısını yazayım buraya da(
ben geldim bir torba çikolata aldım hem ağlıyorum hem yiyorum..ne düşünsem ne yapsam bilmiyorum.. histereskopimi oldum yine.. hoca rahim bir türlü istediğim duruma gelmiyor üst tarafında yapışıklıklar vadı onları düzelttim dedi.. bekleyecekmişiz önümüzdeki hafta adet olucam o adetim bitince bir daha histereskopi yapacakmış. düzgün iyileştiğine emin olmak istiyorum istersen şimdi de başlarım ben tedaviye ama 2. de olmadı birdaha deneyelim demek istemiyorum sana dedi.. içime sinmeden yapmıycam diyor. beni oyalıyor paramı almak için desem para da almadı ki aslında 1100 tl lik operasyon sevk kağıdımı uzattım doldursun diye yok doldurmam ben para istemiyorum senden dedi. olur mu öyle şey dedim sana ne ben seviyorum histereskopi yapmayı dedi..
şimdi benimkafamda şöyle bir program vardı 12 şubatta ankaradan dönünce başlarız diyordum yani martın 18-19u gibi test aşamasına gelecektik. şimdi o diyor ki haftaya adet ol bitsin yine doğum kontrol hapı kullan onun hesabına göre gidesek de çok bişey fark etmiyor bu sefer martın 24-26sı gibi biter herşey ama ne bileyim ya yine ertelenirse..bazen rahim iyileişrken dümdüz değil de tırtık tırtık iyileşiyor dedi düz olmasını bekleyecekmişiz ne malum bu sefer düzgün olacağı? ben saatleri sayarken neden hep ileri gidiyor bu tarih? Allahım hakkımda hayırlı yazdığın saate kadar bana sabır ver..
Kızlar rahmi güçlendirmek için bildiğiniz bişey var mı? Böğürtlen yaprağı içmiştim bir ara yine onu içicem..
Ayşecim canını sıkma bak doktorun ne kadar güzel ilgileniyor seninle seni anlıyorum hemde çok iyi anlıyorum benim transferimde 2 ay gecikmeli oldu tam hazırım diye gittiğimde enfeksiyon çıktı ve çok dirençliydi 2 ay da iyileşti iyikide beklemişim tam temizlendi ve öyle başlayabildik herşeyde bir hayır var dedim sabrettim sende öle yap ha bu ay ha diğer ay rabbim hayırlısını versin inşallah şimdi yat güzel güzel dinlen
ayy ağlamaktan içim şiştiii diğer topiğe yazdığımın aynısını yazayım buraya da(
ben geldim bir torba çikolata aldım hem ağlıyorum hem yiyorum..ne düşünsem ne yapsam bilmiyorum.. histereskopimi oldum yine.. hoca rahim bir türlü istediğim duruma gelmiyor üst tarafında yapışıklıklar vadı onları düzelttim dedi.. bekleyecekmişiz önümüzdeki hafta adet olucam o adetim bitince bir daha histereskopi yapacakmış. düzgün iyileştiğine emin olmak istiyorum istersen şimdi de başlarım ben tedaviye ama 2. de olmadı birdaha deneyelim demek istemiyorum sana dedi.. içime sinmeden yapmıycam diyor. beni oyalıyor paramı almak için desem para da almadı ki aslında 1100 tl lik operasyon sevk kağıdımı uzattım doldursun diye yok doldurmam ben para istemiyorum senden dedi. olur mu öyle şey dedim sana ne ben seviyorum histereskopi yapmayı dedi..
şimdi benimkafamda şöyle bir program vardı 12 şubatta ankaradan dönünce başlarız diyordum yani martın 18-19u gibi test aşamasına gelecektik. şimdi o diyor ki haftaya adet ol bitsin yine doğum kontrol hapı kullan onun hesabına göre gidesek de çok bişey fark etmiyor bu sefer martın 24-26sı gibi biter herşey ama ne bileyim ya yine ertelenirse..bazen rahim iyileişrken dümdüz değil de tırtık tırtık iyileşiyor dedi düz olmasını bekleyecekmişiz ne malum bu sefer düzgün olacağı? ben saatleri sayarken neden hep ileri gidiyor bu tarih? Allahım hakkımda hayırlı yazdığın saate kadar bana sabır ver..
Kızlar rahmi güçlendirmek için bildiğiniz bişey var mı? Böğürtlen yaprağı içmiştim bir ara yine onu içicem..
sağol canım benim biraz ağladım açıldım bu arada yediğim abur cuburu anlatamam :))) tam teomanın şarkısına döndü bu iş zaman bir türlü geçmezkeeen.. aslında 1.5 yıl geçti bu yolda.. neyse inşallah doğru zaman çok uzakta değildir.
güzelim sen nasılsın senin test ayın kaçında?
anladım canım cok sagol.pekı alman hastanesı nerde.oraya yakın laboratuarın adı burc muydu.bızde orda yaptırlaım olmazsa.
kıslaaarr ben geldımm napıosunuz bakalımmm
ben bugun doktordaydım kistim yokmus bugunden ıtıbaren başlıyorum
iğnelere hayırlısıyla bismillahdiyerek
artık merkezdeki herkes tanıo benı bugun öldüm öldüm dırıldım
kistın var dıyecek de yaza kalacak dıye 3.5 saat yol gıdıp geldım
mumkun değil uzun bı tatıl olmadan yapılmaz
allahım acıdıda bana kistım yokmus cok sukur
bı kez kıstım yuzunden ertlenmıstı cunku cok sınır oluo ınsan
sızden nbrler
Emin ol uzak değildir sadece biraz SABIR daha :)
Ben iyiyim şükürler olsun annemde yatıp dinleniyorum test trahim 28 ocak cumainşallah böyle dönerim aranıza
GÖZÜN AYDIN ÇOK SEVİNDİM KİSTİN YOK OLMASINI
EEEEEEEE ŞİMDİ TEDAVİ BAŞLIYORRRRRR GELSİN YEĞENCİKLERRRRR
CANIM BESMELEYLE BAŞLA İNŞŞŞŞ SONUÇOK GÜZEL OLSUN
kıslaaarr ben geldımm napıosunuz bakalımmm
ben bugun doktordaydım kistim yokmus bugunden ıtıbaren başlıyorum
iğnelere hayırlısıyla bismillahdiyerek
artık merkezdeki herkes tanıo benı bugun öldüm öldüm dırıldım
kistın var dıyecek de yaza kalacak dıye 3.5 saat yol gıdıp geldım
mumkun değil uzun bı tatıl olmadan yapılmaz
allahım acıdıda bana kistım yokmus cok sukur
bı kez kıstım yuzunden ertlenmıstı cunku cok sınır oluo ınsan
sızden nbrler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?