oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

ah anaaam inşallaaaahh.. ben de sana poposu fırfırlı çorap göndericem giydir de ısırayım o totişi..
hişt ne dedim annende internet var mı?

ısır teyzesi canınn sağolsun
var gülüm net götürcem pc yi sizi ırakırmıyız biz :)))))))))
bak ablamla resimlerine baktık diyoki kilolular daha güzel oluyo diyo bize benziyo diyo :))))))) bizde kiloluyuzya diyo vede oda benle aynı fikirde resimlerinde hiiiiiiiiiiiç abartılı durmuyon bence sen bizi kekliyon :)))))))))

ayy canııım o sizin güzel gözünüz öyle gören.. neşeli oluyoruz ya biz ondan :))) diyorum ya usturuplu resimlerimi koydum herhalde..
kocan yine uzağa mı gidiyor?
ayy benim arkadaşım doğurdu kııız çok küçükmüş ememiyormuş bileeee..kıyamaaaamm..pek ağladım duygulandım da dün..

valla bende öle hep mutluyum şen şakrahım o yüzden güzeliz :))))))))) lüleburgaz uzak değil çok ama gelemez hiç genede :))))))))

ay canım üzülme o varya bir iki aya kalmaz topaçgibi olur bak gör benim arkadaşda doğurduğunda ufacıktı tam benim transfer günü doğurmuştu şimdi bebişte bi kolllar bi bacaklar val aman yarabbim balon gibi :))))))) çok tatlı valla alır o kilo bugünlerde anneciğine hatıra kalır der ufacık doğmuştu
bebğim duygulanman doğal hep hasretini çekiyoruz herşeyin ama bugünlerde geçecek bizde yaşıcaz hatta bu çocuk neden yemiyodiye kendi sıpamıza alıcaz :))))))

ay ne bileyim çok yakın arkadaşım yaa içim gitti çok mutlu oldum :))
aman iyi lüleburgaz öyle afganistan falan olmasın da yine..
kız benim çocuğum yemezse valla yedirmeye çalışmıycam bize yedirdiler yedirdiler şimdi de yeme diyolar :)))
üff sabah 10 da otobüsüm var daha valiz hazırlamadım

Nurcanım geç oldu benim için yatayım ben.. Yarın varınca yazarım yine..
Şimdiden Allah kavuştursun.. ablana da selamlar öptüm sizi.

kız tabi duyfulancan :)))))))))
valla bende yedirmem diyom eşim diyo şişko olsun haabire yedir diyo bende diyom yok ya mankengibi olcak benim kızım diyorum :)))))))
canım git hazırla valizini gerçi diyen ben daha kendi valizimi hazırlamadım ha ha :))))))) anca eşiminkini ve kızımınkini hazırladım kendim ne giyceksem :)))))))))
Allaha şükür afganistan değil canım :)))))))))

Nurcanım geç oldu benim için yatayım ben.. Yarın varınca yazarım yine..
Şimdiden Allah kavuştursun.. ablana da selamlar öptüm sizi.

yat canım bende yatacam 5 de eşimi yolculamam lazım haber et bizi güle güle git güle güle gel Allahım seninde yolunu açık etsin canım hayırlı geceler öptüm

slm fıstıklarrr nasılsınız bakalım...
umutcum nasıl geçiyor günlerin inş bi problem yoktur...
nurcan kız kocan gidiyomuş Allah hayırlısıyla gidip gelmesini nasip etsin annene gitmen çok güzel ne güzel bakar sana...
ayşe kız ben kaçırdım galiba sen nereye gidiyon...ama gezenti oldu bu topik hee
ben köye giderken ayağımımı sürüdüm ne

ıyıyım cnm napimm beklıorum oylee valla kımse kalmadı tatıl olunca herkes bıyerlerde
12 haftalık olussun daha dun gıbı pozıtıf haberı verdığın gun maaşallah senın 3.gun embriyosumuydu cnm bı tanemı kondu tam hatırlayamıorum

merhaba arkadaşlar,
bende bugün nihayet regl oldum, ya insan kendi durumunu biliyorda ama genede acaba mı diye düşünmeden edemiyor, sonra kendime kızdım gene ya dedim ne salak aptal şeysin sen ne zaman kaldınkı normal şekilde şimdi olsun, ne hayal ama...

şimdi dr u hemşireyi arayıp bildircem , 2. günüm şu gün diye de, içim tabiki gene inanılmaz heyecan dolu, garip bir his, sabah beri bir mutsuzluk var, evdeki yardımcı kadıncağız da anladı olsun geç olsun güç olmasın öbür ay olur diyor baksanıza demekki yüzümden herşey anlaşılıyor ,,

ayaklarım geri geri gidiyor elimde değil, ya gene olmamış birşey yok, hormonlarda zaten tavan yapmış denirse, ya bu da birşe yapamazsa??,
offf başkasına çok güzel moral veriyorsunda kendinde bir halt edemiyorsun işte ,

sadece paylaşım dedim, artık ne düşüneceğimi de şaşırdım inanın.. neden bu kadar zor bu böyle?????

öyle doluo cnm bende cok pozıtıfım herkese gulucukler dağıtıyrum ama
hkendı derdım olunca kendı yaramı saramıorum maalesef
ama bak regl olmakda gusel bısey mnopoz fılanmı dıodun bak regl oldun ck sukur ümit bız yasadıkca var olacak
bılsekde hep umıt edecz cunku mucızlerde var yasanmıs neden bızım basımıza gelmesınkı dıoruz haklı olarak hadıı basladınn sımdıı bı tedavıye bastan olumlu ol evrene olumlu duygular sınyaller ver oda sana oyle dönsün öptümmm

başlayamıyorum bile düşünsene, kırk tane tahlil yapcak gene fsh e2, t4 t3 bırt zırt , yok çıkmıs yok yumurta yokmus , olmayanı nasıl var etceksın ki, bazen boşunamı kurek cekıyorum diyorum kendimi yıpratmaktan bir ,işe yaramıyor işte ne ruh kaldı ne moral be valla,

hersey kader kısmet cnm ben cok yumurtam oluoda noluo bak bı tane embriyom kaldı yanii hersey kader kısmet altın yumurtayla hamıle kalıo ınsanlar aynı vucudumuzda bulunun son yumurtayla
ben 27 yasındayım hersey yolunda ama bak bende yırtınıp duruorum 1.5 yıldır bı tane cok gusel yumurtası ve embriyosu olup hamıle kalnlar var onun ıcın yıprtama kendını hormonlarını altust edıo stres yapcak bişey yok gucumuz yettiğince debelenıp durucaz

umutbızımolsun canım ya senden cep numaranı ıstedım ozelden yazabılırmısın bana?sana danısmam gereken seyler var.daha once de yazdım ama atladın sanırım??

canım benim eşim kkya girmemi bıle ıstemıo etkılenıomusum doktorumda girme dedi ya
onun için veremedim numaramı şimdi bi araba dolusuda ona laf eder
ama ozelden sorabılırsın cvplarım canım kusura bakmayın kıslar yaa valla hepınıze aynı seylerı soyluorum ama

kızlar mrh geçmişe bakamayacaım
inşşşşş hepiniz çok çok iyisinizdir
umutbizim olsun güzelhabelerle dön kuzum
inşşşşşşşşş

kızlar mrh geçmişe bakamayacaım
inşşşşş hepiniz çok çok iyisinizdir
umutbizim olsun güzelhabelerle dön kuzum
inşşşşşşşşş

canım diğer topıkte okudum cnm gecmıs olsun esıne
balcalı ıyıdır ordakı cerrahlar ıslerınde uzamn annemın amelıyatınıda orda yaptırmıstık
cok memnun kaldık
ındsallah hersey gusel olur cnm yapabıleceğımız bısey varsa soyle tatlım
cok geçmıs olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…