- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi umutbizimolsun
- #3.301
ha haaa gel dövüşelim o zaman kız... ağırsiklet tüy siklete karşııı :)))
olmaz ben seninle sahaya çıkamam :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ha haaa gel dövüşelim o zaman kız... ağırsiklet tüy siklete karşııı :)))
aynen canım derdi veren dermanınıda veriyo sadece sabır hepimizin güzel günleride fgelecekburda benım tanıdığım bütün kadınlar çok güçlü sen de öylesin canım yanii dısardan baksam bırı yasasa su yasadıkalrımı ayy nasıl dayanıo bu kadın derdım ama derdıne veren rabbım demekkı sabrınıda verıo evet daha ıyıyım sacalrımı açtırdım bıraz açık kumral oldum:))))iyiyim kusum çok sinirlendim de içim soğudu:)
kzlar insan ne kadar güçlü olursa olsun( ben hiçte güçlü bir kadın değilim) bir yerde dayanma gücü bitiyorrr ama geçecek inşş iyi günlerimizde olacakk rabbim bir gün bizede güzel günler göstercek inşş inanıyorum inanmak isityorummmmm dua ediyorum güzelikler bizide bulsun diyee tek umudum rabbim ona sığınıyorum çıkış yolunu bulak için
hayırlısı olsun kusum senin şı osmanı merak ettim valla adam ne inatçı çıktı kısss:)))ayy ınsallah kusum bakalım bizim en erken denememiz yarıyıl tatilini bulur cunku eşimin amelıyattan sonra duzeleceği inancı var öyle dıo beklerız bıraz dio zaten benım yılda ıkı kez uzun tatılım var yaz yada subat tatili..ayy görüomusun kusum bende ekşıın hiiiçç bitmiyor daha bende pan pıhtılaşma faktörlerınden bırı düşük çıktı tebdir amaçlı kese gözükene kadar iğne kullancakmısım hamıle kalırsam ama drumla görüşemedim tebii tlfda ancak bukadar öğrendım hemşireşerden..çok araştırıp çok yeni yöntemleri takip ettiğine eminim ve bak üç aydır her hafta gidiyorum beş kuruş para almıyor bu adam benden artık rahatsız oldum bu takipler için para alın dedim :))) hayır dedi bu iş oluncaya kadar seni bin kere görmem gerekiyorsa bin kere görücem ben sende başarılı olmalıyım ki namım yürüsün kolay hastayı herkes yapar dedi... bakalım 2. denemyi bir yapabilsek eğer 2. olmazsa başkasına giderim..
olmaz ben seninle sahaya çıkamam :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
hayırlısı olsun kusum senin şı osmanı merak ettim valla adam ne inatçı çıktı kısss:)))ayy ınsallah kusum bakalım bizim en erken denememiz yarıyıl tatilini bulur cunku eşimin amelıyattan sonra duzeleceği inancı var öyle dıo beklerız bıraz dio zaten benım yılda ıkı kez uzun tatılım var yaz yada subat tatili..ayy görüomusun kusum bende ekşıın hiiiçç bitmiyor daha bende pan pıhtılaşma faktörlerınden bırı düşük çıktı tebdir amaçlı kese gözükene kadar iğne kullancakmısım hamıle kalırsam ama drumla görüşemedim tebii tlfda ancak bukadar öğrendım hemşireşerden..
ayy ınanmıorumm sizee yaa abuu :))))canalrım cok sağolun ne cok özlmısım sizle sohbeti..ozaman mayısta ıkı gusel haber var bir nurcan kızını kucağına alacaak aysede göbüşüne:)))))
kız havaya gircem bakkkkkaynen canım derdi veren dermanınıda veriyo sadece sabır hepimizin güzel günleride fgelecek
canım benim boşversene sen ya seninde gücünü görüyoruz biz burda 2 gün bunalıma girdindiye kendine haksızlık etme gayette güçllü bir kadınsın daha neler yaman gerekiyor gücünü görmen için
kıslaaarr ınanmıyorum kaynatmıssınız yaa valla gelırdım bılsem abuu yine kavgamı çıkartıosunuz kıss reyting artsın ndiye:))))))
e önceden hürremle reytink yapıyoduk sen terkettiin bizi :)))))))))))) napalım kavgayla reyting yapmaya çalışıyoruz he eh eh ekıslaaarr ınanmıyorum kaynatmıssınız yaa valla gelırdım bılsem abuu yine kavgamı çıkartıosunuz kıss reyting artsın ndiye:))))))
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn ayşenin sıpa bi gobişe gelse ah ahhayırlısı olsun kusum senin şı osmanı merak ettim valla adam ne inatçı çıktı kısss:)))ayy ınsallah kusum bakalım bizim en erken denememiz yarıyıl tatilini bulur cunku eşimin amelıyattan sonra duzeleceği inancı var öyle dıo beklerız bıraz dio zaten benım yılda ıkı kez uzun tatılım var yaz yada subat tatili..ayy görüomusun kusum bende ekşıın hiiiçç bitmiyor daha bende pan pıhtılaşma faktörlerınden bırı düşük çıktı tebdir amaçlı kese gözükene kadar iğne kullancakmısım hamıle kalırsam ama drumla görüşemedim tebii tlfda ancak bukadar öğrendım hemşireşerden..
ayy ınanmıorumm sizee yaa abuu :))))canalrım cok sağolun ne cok özlmısım sizle sohbeti..ozaman mayısta ıkı gusel haber var bir nurcan kızını kucağına alacaak aysede göbüşüne:)))))
inşallah canım rabbim hepimize nasip etsin evladımızıALLAHIN İZNİ İLE nurcanın kucağında ayşenin göbüşündeeeeeeeeeeee
kız havaya gircem bakkkkk
canım bizde seni seninle sohbeti özledik
e önceden hürremle reytink yapıyoduk sen terkettiin bizi :)))))))))))) napalım kavgayla reyting yapmaya çalışıyoruz he eh eh e
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn ayşenin sıpa bi gobişe gelse ah ah
inşallah canım rabbim hepimize nasip etsin evladımızı
hıııııh gir havaya hadi gir izin veriyom :))))))))
AMİNNNNNNNNNNNNNNNN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ havaya girdimmmmm bakkkkkkkkkk
e önceden hürremle reytink yapıyoduk sen terkettiin bizi :)))))))))))) napalım kavgayla reyting yapmaya çalışıyoruz he eh eh e
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn ayşenin sıpa bi gobişe gelse ah ah
inşallah canım rabbim hepimize nasip etsin evladımızı
hıııııh gir havaya hadi gir izin veriyom :))))))))
canalrım nasılsınız bakalım benim eşim cuma günü ameliyt olacak hem de çift tarafta varmıs allah o ılk amelıyatı yapan bippppp doktoru nasıl bılıosa oyle yapsın hem çift taraflı hem refü bızım embrityomuzun oluşması bıle mucizeymiş kendiliğinden bile olabılırmiş bakalım hayırlısı canlarım bende haberler bole sızden nbr?
inşallah bu ameliyatla eşin iyi olur rabbim sonrada bebişinizi size nasip eder canım Allahım yardımcınızz ve şifacınız olsun
ayy valla sorma hürremde yine izşler kızıso bakalım:)))ay kıs ıkı hafta kaldı senın doğuma allahın ızıyle..
ayy inşallah xcanım cok dua etmiştim bu aralar rabbim bi çıkış yolu gösterdi şükürler olsun bakalım 1 yıl filan bı bakıcaz değerler normale dönüomu diye doktor umutlu konustu bakalım canımm yaa raabbim kımseyı bu yolda üzmesin isteyen her kadına nasip etsin vakti varsada dayanma gücü versin aminnn
ah canım hiç sorma sen benim tarih değişti tam bekki değil rtık ((((((( doktor küveze girerdiyo akrabam girmez diyo annlamadım (((((((
kaç kilo oldu kızın şimdi canım ıkı hafta sonra yaklsık ne olurmus o önemli yani 2.5 kilo fılan olursa girmeyebılır o tarıhte
canım şuan 2260 ama doktor kilodan demiyo ciğerlerinden diyo ine yaptık ama gende öle diyo anlamıyom
canım iki hafta sonra baktığında belki değişir fikri daha var nasılsa sımdıkı durumuna göre konusmus bence bebekler bu son zamanlarda hızla kilo alıyorlar nasıl hayırlı olacaksa oyle olsun canım inşallah