Oynamalı olmayan düğün cenaze gibi mi oluyor ?

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.111
6.878
398
Kardesim evlenecek yakin zamanda düğün salonu tutuldu oynamali dügün istemediler sadece nikah olacak yemek ikrami olacak taki töreni olacak o kadar.
Kardesim ve nisanlisinin istegi tamamen biz de saygi duyduk.Her duyan cenaze mi yapacaksiniz dügün mü e o zaman kimse gelmez ki caldırın bir seyler kimse durmaz düğünde diyip mod düsürüyorlarmıs hem annemlere hem de kardesime soruyorlarmis neden istemiyorlar/istemiyorsunuz ki diye.Nasil genc onlar insan oynamak ister falan sart mı gercekten oynamali olması sahsen bana sirf ben evleniyorum diye enistemin terli terli canhıraş oynaması insanlarin göbek atması diğerlerinin onu izlemesi falan cok sacma geliyor(benim dügünüm oynamali olmustu o zaman bu kadar sacma gelmiyordu su an evlensem ben de yapmam) kardesimle konustuk da sence cenaze gibi mi oluyor babam millet gelmezse ne yapariz müzikliye cevirelim diye baski yapmaya baslamıs yok dedim ne alakası var sen babama bakma herkes istedigini yapmakta özgür isteyen oynar istemeyen de oynamaz bir mecburiyet yok sonucta.Insanlara sinir oldum sizce de öyle mi ya illa göbek atmak sart mi ? Siz ne düsünüyorsunuz

Kardesim evlenecek yakin zamanda düğün salonu tutuldu oynamali dügün istemediler sadece nikah olacak yemek ikrami olacak taki töreni olacak o kadar.
Kardesim ve nisanlisinin istegi tamamen biz de saygi duyduk.Her duyan cenaze mi yapacaksiniz dügün mü e o zaman kimse gelmez ki caldırın bir seyler kimse durmaz düğünde diyip mod düsürüyorlarmıs hem annemlere hem de kardesime soruyorlarmis neden istemiyorlar/istemiyorsunuz ki diye.Nasil genc onlar insan oynamak ister falan sart mı gercekten oynamali olması sahsen bana sirf ben evleniyorum diye enistemin terli terli canhıraş oynaması insanlarin göbek atması diğerlerinin onu izlemesi falan cok sacma geliyor(benim dügünüm oynamali olmustu o zaman bu kadar sacma gelmiyordu su an evlensem ben de yapmam) kardesimle konustuk da sence cenaze gibi mi oluyor babam millet gelmezse ne yapariz müzikliye cevirelim diye baski yapmaya baslamıs yok dedim ne alakası var sen babama bakma herkes istedigini yapmakta özgür isteyen oynar istemeyen de oynamaz bir mecburiyet yok sonucta.Insanlara sinir oldum sizce de öyle mi ya illa göbek atmak sart mi ? Siz ne düsünüyorsunuz
Müzik, dans olmayacaksa düğünün ne anlamı var? Nikah yapıp geçselermiş o zaman ne gerek var masrafa?

Gelene de eziyet, ne yapacak insanlar orda saatlerce? Ben olsam bir bahane bulur katılmam.

Muzik olmayacaksa neden dugun salonu tutuldu?
Yemekli ve muziksiz mevlutlu dugunlerde oluyor
Ya da sadece nikah yapip yakin akrabalarla yemek yenmeli tarzda yapacaklardi
Hersey okey kenarda playback bir muzik calmasi mi sorun oldu bana da bu tuhaf geldi sahsen
Oynayan oynar oynamayan oynamaz
Davetiye verirken muziksiz olacak diye ayrinti mi verilmis ki herkes yorum yapiyor?

Bızım düğünde 7:30 -8:30 arası yemek verildi
Sonrasında nikah töreni ardından semazen ilahi ekibi vardı gösteri oldu ardından takı ,takıyı gösteri sonrasına bıraktık 🤣🤣🤣 gidemesinler izlesinler die 🤣🤣takıdan sonra dağıldılar uzak akrabalar . baktık salonda dayı hala teyze amca kuzenler kaldı saat 10 dan sonra bi saat oynadılar dagıldılar

Bızım düğünde 7:30 -8:30 arası yemek verildi
Sonrasında nikah töreni ardından semazen ilahi ekibi vardı gösteri oldu ardından takı ,takıyı gösteri sonrasına bıraktık 🤣🤣🤣 gidemesinler izlesinler die 🤣🤣takıdan sonra dağıldılar uzak akrabalar . baktık salonda dayı hala teyze amca kuzenler kaldı saat 10 dan sonra bi saat oynadılar dagıldılar
Semazenli falan da istemiyorlar yemek ve taki nikah vs iste

Bence çok sıkıcı olur ve sessiz bir ortamda yemek yemek bana değişik geldi o zaman sadece nikah yapsınlar

Muzik olmayacaksa neden dugun salonu tutuldu?
Yemekli ve muziksiz mevlutlu dugunlerde oluyor
Ya da sadece nikah yapip yakin akrabalarla yemek yenmeli tarzda yapacaklardi
Hersey okey kenarda playback bir muzik calmasi mi sorun oldu bana da bu tuhaf geldi sahsen
Oynayan oynar oynamayan oynamaz
Davetiye verirken muziksiz olacak diye ayrinti mi verilmis ki herkes yorum yapiyor?
Semazen ve mevlut de istemediler yemek vermek icin taki icin tutuldu salon kalabalik her iki taraf da ufak bit davet salonuna sıgmazlar diye düsündüler sanirim

Ben oğluma öyle bir sünnet düğünü yaptım çok da güzel oldu. Denize karşı bir mekan tuttum arkada inceden enstrümantal bir müzik. Oturma düzeni oluşturmadım herkes tanıdık yanına oturdu uzun zamandır birbirini görmeyen herkes derin derin sohbetlere daldı. Yemek ikramı oldu oğlumun olduğu masaya bir küçük sandık bıraktık hediyesini vermek isteyen içerisine attı. Çocuklar için palyaço getirmiştik o da çocuklarla eğlendi. Çıkışta hediyelikler verildi. Ben iyi ki öyle yapmışım diyorum şimdi.

Y
Müzik, dans olmayacaksa düğünün ne anlamı var? Nikah yapıp geçselermiş o zaman ne gerek var masrafa?

Gelene de eziyet, ne yapacak insanlar orda saatlerce? Ben olsam bir bahane bulur katılmam.
Yemek olacak nikah taki iste ne bileyim takisini takan gider herhalde bir kac kisi yorum yapinca babamin da modu düsmüs

Semazen ve mevlut de istemediler yemek vermek icin taki icin tutuldu salon kalabalik her iki taraf da ufak bit davet salonuna sıgmazlar diye düsündüler sanirim
Iyi de muziksiz dugun salonu uğultudan ibaret olur
herkes konusacak kotu bir gurultu olacak
Muzigin nesi kotu bu kadar
Illa oyun havasi calmasi da gerekmez ama sifir muzikli bir dugun herkes acisindan sıkıcı olur

Ya
Iyi de muziksiz dugun salonu uğultudan ibaret olur
herkes konusacak kotu bir gurultu olacak
Muzigin nesi kotu bu kadar
Illa oyun havasi calmasi da gerekmez ama sifir muzikli bir dugun herkes acisindan sıkıcı olur
arka planda belki iki üc pop müzik calar fon olarak ama oynamali erik dali dans vs istemiyorlarmis

O zaman salona ne gerek varki kurdurun evin önüne bi çadır gelsın yemek fabrıkası kursun masalarını .

Nıkah ıcınde salona davet edin orda taksınlar takılarını .
Evin önünde olunca cok basit geliyormus genclere neymis o öyle mahalle arasi gün gibiymis 🤣 bir sey desen karisiyor olursun ne diyeyim 😃

Back