Öyle bir durumdayim ki yardim edin bana

mutlulukkaynagim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
197
4
118
Arkadaslar merhaba. 10aylik evliyim 4aydir gebe kalmaya ugrasiyoruz ama bir turlu olmuyor. Gecen ay 5gun geciktim umitlendim olmadi bu ay. Siddetli bel agrisi kasiklarimda batmalar agrilar oldu agrilarin yeri degisiyor gogus uclarim aciyor damarlarin cikiyor aksamlari mide bulantim oluyor arada bir de basim donuyor. Adetim gecen ay 31martta oldu her ay 2 gun geri atiyor bugun ayin 30 cok hafif leke geldi bellibelirsiz. Acaba test yapsam mi.

yap bir tane test için rahatlasın böyle gerilip bekleme bence..

Sadece 4 aydir deniyorsunuz ve bukadar strelisiniz..yapmayin sebepsiz interlitife yapmayın kendinizi..olur elbet..sirf stresten olmuyordur sizinki...ulke tv de bir bsyanin tup bebek macerasini dinledim..her türlü engeli vardi gebe kalmak icin..hepsini asmis bebeği var ama siz stres yapiyorsunuz..daha yeni evlisiniz...insallah olacak T ir canim

Cok sagol canim bende elbet bir gun ocagina inaniyorum aslinda bakarsan esimde bende saglikciyiz bu kadar stres yapmaya gerek olmadigini biliyiruz ama elimde ilmuyor bi an once bebegim olsun istiyorum benden sonra evlenen arkadaslarimin bebegi oldu diye hep kendimi sucluyorum. Ama farkindayim da ovulasyon tarihlerini galiba pek tutturamiyorum.

Korkuyorum umitlendim olmazsa diye

ben de 7 aydır bekliyorum bu ay kimyasal gebelik yaşadım önce gebesin dediler sonra kan değerlerim düştü ve kimyasal gebelik düşük yapacaksın dediler iki günde bir tahlil yap bekle sonuç göster hastaneye git gel ve beklemeler insanı perişan ediyor beklemek umutlanmak ve umudum boşa çıkar diye korkmak çok yorucu anlıyorum seni güzelim ama böyle de stres yapma eğer çok merak ediyorsan bi kan tsti yaptır rahatla eğer varsa sevinirsin :) yoksa da bir an önce olmadığı gerçeğine inanır ir dahaki aya konsantre olursun üzülme daha çok yeni başlamış denemelerin gerçi üzülme stres yapma demesi kolay bana da diyorlar ama işte elde olmuyo can-ı gönülden istediğimiz için sabırsızlıkla beklediğimiz için korku yaşıyoruz ama korkunun da stresin de hepsi boş herşeyin bir vakti zamanı var Rabbim elbet dualarımızın karşılığını verecek hayırlısını iste dua et bol bol üzülme :)

Amin cnm ins bekledigimiz olur. Canim iki gun gecti bi idrar yapiyim mi diyorum sonra gecen ay aklima geliyor tedirgin oluyorum. Yanliz bugun gobegimin altina beni yurutmeyecek kadar aci veren bi agri girdi bunun sebebi ne olabilir

Amin cnm ins bekledigimiz olur. Canim iki gun gecti bi idrar yapiyim mi diyorum sonra gecen ay aklima geliyor tedirgin oluyorum. Yanliz bugun gobegimin altina beni yurutmeyecek kadar aci veren bi agri girdi bunun sebebi ne olabilir

amiin inşallah :) idrar tahlilinde çok net çıkmayabilir ama yine bir dene istersen testi yaptıgında 10 dk bekle eğer pozitifse ikinci çizgi silik de olsa belirginleşecektir.. adetine yakın zamanlarda aşırı kasık sancıları duyduğum kadarıyla gebelikten kaynaklanıyor olabilir ben bu ay küçük de olsa bir gebelik geçirdim ama öyle ağrım sancım fln olmamıştı bazılarının da adetine yakın yani 2-3 gün kala aşırı kasık sancıları olabiliyormuş hatta arkadaşım sanki kasıklarımda davul çalıyorlar böyle olunca hamile olduğumu anlıyorum demişti ama her bünyede farklı reaksiyonlar olabiliyor.. idrar testini yap sonuç alamazsan beta kan testi yaptır şüphelerinden kurtul diyorum sana 3. kez :))

Tamam canim seni dinlicem yarin once bi test yapicam sabah erken saatlerde ins olumlu cikar.

stres de hamile kalamamanın en büyük nedenlerinden biri.. önce sakin ol.. elbet onunda biri vakti zamanı vardır.. test içinde en az 15 gün geçmesi lazım öncesinden sonuç alınmadığını düşünüyorum.. allah yardımcın olsun inşallah en kısa sürede sağlıklı bebeklerin olur...

Merhaba ben 8 aylik evliyim 6 aydirda bebek istiyoruz bu ay adetim gecikti test yaptim negatif cikti acaba tekrar ne zaman yapmaliyim bi bebegim olmasini cok istiyorum ne yapmam lazim bana yardimci olurmusunuz..

Merhaba ben 8 aylik evliyim 6 aydirda bebek istiyoruz bu ay adetim gecikti test yaptim negatif cikti acaba tekrar ne zaman yapmaliyim bi bebegim olmasini cok istiyorum ne yapmam lazim bana yardimci olurmusunuz..

Adetinden kac gun gecti test yaptin cnm bif ikigun gecmedede test sonucu negatif cikmasi normaldir eger adet olmadiysan tekrar test yap

Cok sagol cnm gecen gun adey oldum sandim kanamam olmustu cok agrili sekilde bi iki gun cektim agriyi sonra gece kanamam cok artti esimde saglikci oldugu icin hemen hastaneye goturdu orada muayene ettiler megersem hamilemisim ama erken donem gebelikte dusuk yapiyormusun hagla kanamam var doktor kurtaja gerek yok zatennerken donem dusuruyorsun dedi.

Bende adet oldjm sanmitim iki gun adet gordum ayni gum gecesinde cok asiri agrim oldu kanamam artti esim calistigi hastaneye goturdu erken donem hamilelik yasamisim ama dusuk yapiyorum suan

Cok gecmis olsun canim benim adetim normal herzamanki gibi oldu umidimi kesmek uzereyimben artik her ay ayni bekleyis ama sonuc hep ayni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…