Öyle bir bosluk ki

Insallah guzel olur

Kocanız olacak erkek müsveddesi sizi boyunduruğu altına almak istiyor. Demek ki kendisi boşanmış kadınlara pis gözle bakan öküzün teki... Böyle biriyle ömür geçmez. Gençliğinize sağlığınıza yazık edersiniz.

Benim istediklerim senin karsilacagin zorluklardan daha kolay dedi sirtini sivazlayanlar kalmafiginda benim dediklerimi anliycaksin dedi.Yani demeye getiriyoki yanliz bosanmis ve omur boyu yanliz kalcaksina getiriyo resmen

Benim istediklerim senin karsilacagin zorluklardan daha kolay dedi sirtini sivazlayanlar kalmafiginda benim dediklerimi anliycaksin dedi.Yani demeye getiriyoki yanliz bosanmis ve omur boyu yanliz kalcaksina getiriyo resmen
Gelme bu oyunlara, şöyle düşün, bu adam seni gerçekten sevse geri dönmeye ikna etmek için kullanacağı cümleler bunlar mı olurdu. Korkutarak geri döndürmeye çalışıyor, gider gitmez de çocuk yapmak isteyecek ki tekrar gitmeye kalkışama.

Boşanmış olmaktan korkma, iş bulup çalılır kimseye muhtaç olmazsın, sana eziyet edip köle muamelesi yapan adamdansa yalnız olmak iyidir, en azından sadece kendini düşünürsün

Eşinin yarısı kadar muamele gördüğümde bavulu toplamıştım, iki aylık evliydim. Hamile olduğumdan da şüpheleniyordum. Bana '' Karnındaki çocuk güvencen değil. '' bile demişti. Yani çocuk için bana müsamaha gösteremezmiş. Arkadaşlarının gazına gelmek az kalsın pahalıya patlıyordu benim öküze. Sandı ki arkadaşlarının eşleri gibi olurum, gık demem, hizmet ederim hep. Ben o günden sonra bir daha valiz toplamadım, evliliğimde boşanma lafı iki kere geçmiştir, ilki oydu. 7 yıl olacak, evliyim. Kolay kolay kavga etmeyiz, ayda yılda birdir. Senin kocanın geçinmeye gönlü yok.

Is ariyorum insallah cikar burda da pek imkanim yok ama hayirlisi olsun.

Aynen gonlu olsaydi benimle guzelce konusurdu daha kural diretmezdi.

Siz önce kaç aylık evlı oldugunuza bı karar verın, sonra kalan konuları yazarsınız. 9 martta 9aylık evlıymıssınız, ıkı gun oncekı konunuzda 8aylık evlıymıssınız zaman sızın ıcın tersten akıyor galıba

Sanki katınvalide parmağı var gibi geldi bana eşin burcu neydi

Herkesin hepimizin farklı huyları takıntıları var sen eşini seviyorsun öyle hisssetim.eşinle ilgili bir kağıda artı eksi yönlerini yaz bak hangileri ağır basıyo bazı iyi yönler eksik yönlerini kapatıyordur .emin ol herkesin kusuru yanlışı vardır iyi düşünüp taşınmak lazım ömür geçireceksin bu insanla .bir de kişiliğine duruşuna laf ettirme o apayrı bir durum Allah yardımcın olsun gönlüne göre versin ama imkanınız varsa aile terapistine gidin bende boşandım birşeyleri toparlayabilecekken yaktık bütün gemileri ilerde pişman olmamak adına uzmandan yardım alın

Ilk actigim konuydu o.Buraya yazarken cekinmistim esim gorurse flan diye yada ailesinden biri okur diye mecbur 9 ay yazmistim.8 aylik evliyiz biz.Simdi ailelerde asikar durumu bildigi icin artik hic bisey saklamadan yazdim.

Uzman yardimini kabul etmez ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…