Oya Aydoğan hayatını kaybetti

Gençlik filmlerinde pek saf pek güzel.... Evlenecek genç kız rollerinde çok izledik ondan bence.

Çok üzüldüm ben ölmesine Oya Aydoğan ı cok severim. Rabbim rahmet eylesin ve Allah ailesine sabırlar versin.

Bende yeni gördüm vefat ettiğini. Çok üzüldüm ya iyileşeceğini umuyordum.Allah rahmet eylesin oğlunada sabır versin

Sıcaklığı ve samimiyeti ekrandan geçip yüreklerimize ulaşan bir insandı... Çok severdim, çok üzüldüm... Allah oğluna sağlıklı uzun ömürler versin...

Bir roportajına rast gelmiştim,o kadar safi iyi nıyetle şöle anlatıyordu,sabahları yürüşe çıkıuormuş,şöförüde peşi sıra tabı,çocuk zayıf dıyordu,acıyorum yürüşü bıraktıj fılan anlatmıştın,hayat yaşamdığı kadar,bol rahmet olsun

gördüğüm kadarıyla çok saf ve iyi bir kadındı.. hatta rahatsızlanmadan bir gün önce kanaldaki programına denk gelmiştim, sadece onun için arada bakıyordum.. çok üzüldüm çok..

Programına seyirci olarak gittiğimde reklamlar olduğunda yavaş yavaş seyircinin yanına gelir . Herkesle konuşurdu çok içtendi . Mekanı cennet olsun Allah nur içinde yatırsın çok üzüldüm .

Allah rahmet eylesin,oğlu ile ilişkileri çok güzeldi,oğlu da kendisi gibi nazik ve sevecen biri. Oğlu başta olmak üzere Allah sevenlerine sabırlar versin,nur içinde yatsın.

Tek başına ayakta durabilmek için çocuğuna kendi başına bakabilmek için hep çok uğraşmıştı, İzmir matinelerinde sahneye çıktığını bilirim afişlerini görürdüm hep caddelerde sokaklarda, çok dirayetli ve iyi kalpli bir kadındı. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, allah kalanlara en başta oğlu Gurur'a sabır versin..

Bende cok uzuldum cok etkilendim hemde anneler gununde yasamis bu aci olayi saniuoruz kihep yaslanicaz hastalanacgiz ve olecagiz oysaki bir nimet sonumuz olabilir rabbim sevenlerine evladinasabir versin

pembe patiklerde çok sevmiştim kendisini, çok nazik bir hali tavrı vardı hep programlarda, hala da çalışıyordu, erken bir ölüm oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…