Örgü Oy pembeli pembeli:)))

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
yabanumm yineee patiklerin harika olmuş ellerine emeğine sağlık canım arkadaşımopuyorumnanaktanen kısa zamanda bebişin olsun inşallahh:dance:benimde olsun :dance::roflol:

balımmmkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3.işallah canım hepimizin olsun hepsi aynı anda:ecrin_bebek: :CüvCüv:
nann şu rep puanını aç gözüme kötü gözüküyor bakkk..klava:

oyy o pembelileri severim ben ....
çok şeker olmuşlar canım benim..
Rabbim en yakın zamanda o cicileri giyicek bi bebiş versin sana....sağlıklı sıhhatli inş ....

oyy o pembelileri severim ben ....
çok şeker olmuşlar canım benim..
Rabbim en yakın zamanda o cicileri giyicek bi bebiş versin sana....sağlıklı sıhhatli inş ....
teşekür ederim bi tanesi.amin işallah tüm isteyenlere hepimize işallah..
hepimize inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq:

harikasın gülüm yaaaaaa çok güzeller maşşalah hamarat arkadaşm benim :ecrin_bebek: inşallah giyidirirsin onları birgün bebişine

yine muhtesemsin yabanim gülüm
o güzel ellerin hic dert görmesin insallah
el emegi göz nuru cok baska
heleki senin gibi
kalbi temiz yüregi güzel insan icine sevgisinide katinca bambaska oluyo
:Saruboceq:rabbim yaptigin cicileri giyecek melegini en kisa zamanda müjdeletir sana insallah:Saruboceq:

canım benim yüreği güzel olan asıl sensin.güzel yorumun için teşekür ederim..amin canım beraber işallah..:Saruboceq:

çok güzeller gerçekten dee..

herkes biliyor herhalde yapmasını..

bana da anlat bacım yapılışını

bebek patiği yapmadım hiçç senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…