- 20 Temmuz 2007
- 2.870
- 11
- 50
-
- Konu Sahibi BenOzgurce
Gurbaacım haklısın teşekkür etmek gerek böyle bir insana. İlk defa eşimden duydum, o tabi vefa açısından ilgilenmişti haberle. Ben de önce aa ne güzel filan derken birden hangi dalda uzmanmış dedim, kadındoğum olduğunu öğrenince daha çok ilgimi çekti.doktor hakkında hiç bir bilgim yok ama okurken tüylerim diken diken oldu...
bu nasıl bir vefa örneğidir yarabbim...
helal olsun doğrusu :içelim:
Canım Özel Veni Vidi Hastanesi var orda başlamış ama benimde daha önce gittiğim ve çok gvenmediğim bir hastane.
Kadın Hastalıkları Doğum ve Tüp Bebek için belki rastlamışsındır başlığıma Genesis Hospital Zeki Akkum var ben ona gidiyorum harika bir dr. bi incele istersen gg dan ikisinide. Ha bu arada TECRÜBE isimden önce gelir Zeki Bey'in ilk bebeği 17 yaşındaymış şuan.
Canım Özel Veni Vidi Hastanesi var orda başlamış ama benimde daha önce gittiğim ve çok gvenmediğim bir hastane.
Kadın Hastalıkları Doğum ve Tüp Bebek için belki rastlamışsındır başlığıma Genesis Hospital Zeki Akkum var ben ona gidiyorum harika bir dr. bi incele istersen gg dan ikisinide. Ha bu arada TECRÜBE isimden önce gelir Zeki Bey'in ilk bebeği 17 yaşındaymış şuan.
arkadaşlar murat inal.diyarbakır ın ergani ilçesinde dünya tıp merkezinde şuan.hastasıyım.ben çok iyi bi doktor.herkese tavsiye ederim. çok güler yüzlü ilk önce hastaya moral oluyo ... çok seviyrm yaa :))[/QUO
zeynep cnm nette gezinirken yazını gördüm seninle iletişime geçmek için üye oldum:)
cnm bende doç.dr.mehmet murat inal ın hastasıyım. bana 9 aylık hormon tedavisi başlattı.3 ayda 1 kontrole gel dedi. 3. ayım bitti ama dr. yok!!!! ergani dünya tıp merkezini aradım oradan ayrıldığını sölediler.teli adresi hakkında kimsenin bi fikri yok yada bilerek vermiiyolar. cnm bi bilgin varmı senin? teli falan varmı sende? buarada ben d.bkrda oturmuyorum. mutlaka irtibata geçmeliyim kendisiyle..tedavim yarım kaldı resmen yaaaaa(( ((
bende gittim o dr. ama hiç memnun kalmadım tavsiye etmem arkadaşlar yanlış tedavisi yüzünden 1 yılım gitti onda yinede siz bilirsiniz karar sizin..
Açıkçası hiç inandırıcı gelmedi yazdıkların. Herkes memnun bi senmi memnun kalmadın yani ? Bugüne kadar gittiğim sayısız özel doktordan kat kat iyi hatta iyi demek bile az muhteşem bir doktor. Herkese tavsiye ediyorum eğer Antalyadaysanız kaçırmamanız gereken bir fırsat Mehmet Murat İnal beyin hastası olmak
Açıkçası hiç inandırıcı gelmedi yazdıkların. Herkes memnun bi senmi memnun kalmadın yani ? Bugüne kadar gittiğim sayısız özel doktordan kat kat iyi hatta iyi demek bile az muhteşem bir doktor. Herkese tavsiye ediyorum eğer Antalyadaysanız kaçırmamanız gereken bir fırsat Mehmet Murat İnal beyin hastası olmak