Oxford'u reddetti Diyarbakır'a geldi Doç. Dr. Mehmet Murat İnal.Bilen Var mı?

merhaba,
mehmet murat inal ile doğum yapan bayanlar, normal doğum muydu yoksa sezeryan mı? :18:

Arkadaşlar bu doktora gitmeden önce bir kez daha düşünün derim. Tüm yorumları okudum, genelde iyi şeyler yazılmış ancak ben ve annem canı yananlardanız. ikimiz de ayrı sıkayetlerden ve cok da guvenerek gıtmıstık kendısıne. Benim 8 ayıma mal oldu. Her gıttıgımde benı de sıkayetlerımı de unutuyor ve ilgili ilgisiz testler yapıyordu sağ olsun, ama yakın ve ilgili tavırları bana guven verdıgı ıcın annemı de ona yonlendırmıstım. Onu da yanlıs ve eksık tedavı ettı. Bu surec ıcınde bır arkadasımda benı kendısıyle ılgılı uyarmıstı ama ben dıkkate almamıstım. Kendısıne de yumurta catlatılması gerektıgını yoksa hamıle kalamayacagını soylemıs oysakı baska doktora gıttı ve uc ay ıcınde mudahalesız hamıle kaldı. Ben de sıkayetlerım ıyıce artınca ve bana guvenmedıgım yolları onerınce baska doktora gıttım. Iyıkı de gıtmısım su an 8 aylık hamıleyım. Ancak annem Murat beyın gozden kacırdıgı onemlı detaylar yuzunden yenıden şu ankı çok sevdıgım ve benım bozulmuş olan psikolojimi de düzelten doktorumla tedavi sürecine devam ediyor.
Bunları yazıyorum kı başkaları da benım yaptığım hatalara düşmesin. .