- 23 Eylül 2024
- 315
- 101
- 30
-
- Konu Sahibi solmaztamar
Ben de bazen salayim diyorum, hatta bu siteye girmeyim . Bagimlilik yapiyor cunki. Ama olmuyorHiç çocuğu olmayanlar için ne kadar zor bir durummus bu ya o kadar çok isteyince de olmuyor galiba bizde çok istiyoruz bir türlü olmuyor iki seneyi gecti evleneli bilmiyorum umudum gidiyor git gide
Hiç çocuğunuz var mı kaç yıllık evlisinizBen de bazen salayim diyorum, hatta bu siteye girmeyim . Bagimlilik yapiyor cunki. Ama olmuyor
Cocugum yok, 2.5 senelik evliyimHiç çocuğunuz var mı kaç yıllık evlisiniz
Kaç yaşındasınız ayniymisiz sizinleCocugum yok, 2.5 senelik evliyim
30 yasindayim ben de esim de. Siz?Kaç yaşındasınız ayniymisiz sizinle
Bende 28 eşimde 2930 yasindayim ben de esim de. Siz?
30a yakin siz de:)Bende 28 eşimde 29
Eşim askerdi evlenince pek yan yana gelemedik bir buçuk sene. on aydır ancak yan yana geldik askerliği bırakınca o ara da bebek oldu ama düşük oldu daha da olmadı her yolu deniyorum bu sefer de olmazsa adet olduğum da yumurta büyütme ilacına baslayacagix30 yasindayim ben de esim de. Siz?
Aynen öyle yaklaştık insanın kucağı dolsun istiyor artık30a yakin siz de:)
InsAllah hayirlisi olur sizin icin.Eşim askerdi evlenince pek yan yana gelemedik bir buçuk sene. on aydır ancak yan yana geldik askerliği bırakınca o ara da bebek oldu ama düşük oldu daha da olmadı her yolu deniyorum bu sefer de olmazsa adet olduğum da yumurta büyütme ilacına baslayacagix
İnşallah ya bize de nasip olurInsAllah hayirlisi olur sizin icin.
Yumurta buyutme ilacina bile gerek kalmaz