OVULYASYON TESTINDE HEP NEGATIVE GÖRÜP GEBE KALAN OLDU MU?

solmaztamar

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2024
315
101
30
Merhabalar,
Ovulyasyon testlerini bayağıdır yapıyorum. Ama hiçbir zaman belirgin çift çizgi göremedim. Testleri her gün aynı saatte ve 3 saat sıvı tüketmeden yapıyorum.(öğlen üç gibi yapılıyor testler). Doktoruma sordugumda ise bu testler bazı kişilerde doğru göstermiyormuş gibi yanıt verdi.
Acaba benim gibi durum yaşayıp da sonradan gebe kalanlar oldu mu?
Pcos değilim ve hiçbir hormon sıkıntım da yok. Muayeneden de geçmişim her şey yolunda .

Merhabalar,
Ovulyasyon testlerini bayağıdır yapıyorum. Ama hiçbir zaman belirgin çift çizgi göremedim. Testleri her gün aynı saatte ve 3 saat sıvı tüketmeden yapıyorum.(öğlen üç gibi yapılıyor testler). Doktoruma sordugumda ise bu testler bazı kişilerde doğru göstermiyormuş gibi yanıt verdi.
Acaba benim gibi durum yaşayıp da sonradan gebe kalanlar oldu mu?
Pcos değilim ve hiçbir hormon sıkıntım da yok. Muayeneden de geçmişim her şey yolunda .
Bende aynı durumdayim adet duzensizligim var ama en son Nisan ayında düşük yaptım daha da ovulasyonda pik göremedim bu dediğinizi bende çok merak ediyorum

Öncelikle çok geçmiş olsun🙏
Siz düşükten sonra mi gormemeye basladiniz? Yani daha onceden goruyormuydunuz?
Aslında öncesini bilmiyorum çünkü öncesinde kullanmadım test . Ama testi kullandığım ilk ay da hamile kalmıştım sonra takip ettim yok görmedim yani doktora gittim duphaston ilacına başladık üç ay düzenli adet oldum o ara bile tam net pik yakalamdim en son bunay adet olacağım da yumurta takibi yaptıracağım doktora

Bende aynı konu üzerine açtım bakalım cevap geliyor mu seni de bilgilendirin🤲🏻
InsAllah gelir🙏
Ben azicik yabanci sitelerde arastirma yaptim, orada birisi soyle yazmis:
Doğurganlık hakkında bir kitapta bazı kadınların LH'sinde standart OPK eşiğinin altında bir artış olduğunu okudum. Yani artış oluyor, testler bunu yakalayamıyor.

Ama daha arastiriyorum gebe kaldilar mi yoksa yok)
Bazilari da sabah uyanir uyanmaz test yapmayi oneriyor. Tabii ovu testi ile hepimiz bildigimiz uzere yapilmaz. Ama iste ole yapip yuksek gorenler de varmis. Sebep olarak ise uyudugumuz saatlerde cise cikmiyoruz, sivi tuketmiyoruz)

InsAllah gelir🙏
Ben azicik yabanci sitelerde arastirma yaptim, orada birisi soyle yazmis:
Doğurganlık hakkında bir kitapta bazı kadınların LH'sinde standart OPK eşiğinin altında bir artış olduğunu okudum. Yani artış oluyor, testler bunu yakalayamıyor.

Ama daha arastiriyorum gebe kaldilar mi yoksa yok)
Bazilari da sabah uyanir uyanmaz test yapmayi oneriyor. Tabii ovu testi ile hepimiz bildigimiz uzere yapilmaz. Ama iste ole yapip yuksek gorenler de varmis. Sebep olarak ise uyudugumuz saatlerde cise cikmiyoruz, sivi tuketmiyoruz)
Hiç çocuğu olmayanlar için ne kadar zor bir durummus bu ya o kadar çok isteyince de olmuyor galiba bizde çok istiyoruz bir türlü olmuyor iki seneyi gecti evleneli bilmiyorum umudum gidiyor git gide

X