• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyonu kullanabilirmiyim

Emel akdelun

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2020
403
133
23
27
Kizlar 4 gun adet olurum genelde bitti ovulasyon testine basladim.Adetim bittigi ertesi gunu basladim dun gecede esimle birliktelik oldu yine az kanamam oldu AMA Ben yine sabah ovulasyon yaptim kanama oldugu icin yapmamam mi gerek acaba yanlis bi sonuc verirmi

selam canim.. sen bastan bir anlat bana ovulasyon testini kac kere yaptin nezaman yaptin hangi saate yaptin ve sivi alimini kesmismiydin 2 saat öncesnden? bildigim kadari ile yaridmci olmaya claisicam canim

selam canim.. sen bastan bir anlat bana ovulasyon testini kac kere yaptin nezaman yaptin hangi saate yaptin ve sivi alimini kesmismiydin 2 saat öncesnden? bildigim kadari ile yaridmci olmaya claisicam canim
Bugun ile birlikte tam 4 test yaptim evet 2 saat onceden su bile icmedim AMA saatleri farkli birliktelik sonrasi az bi kanama yasadim kanama oldugunda bu testi yaparsak sonuc yanlis mi olur diye sormustum cnm

Bide canim simdi adet ilk gununden sayarsak 8. Gun bugun bir gun ara verip yapsam olmazmi 10.gunu yapsam mesela 9.gunu yapmasam

Bugun ile birlikte tam 4 test yaptim evet 2 saat onceden su bile icmedim AMA saatleri farkli birliktelik sonrasi az bi kanama yasadim kanama oldugunda bu testi yaparsak sonuc yanlis mi olur diye sormustum cnm

selam canim.. iliskiden sonrasi hfif kanama benimde bir kac kez olmustu farki zamanlarda.. bunun idrar la alakasi yok sonucta idrarina kan bulasmadiysa bir sorun olmaz..

Bide canim simdi adet ilk gununden sayarsak 8. Gun bugun bir gun ara verip yapsam olmazmi 10.gunu yapsam mesela 9.gunu yapmasam

sen foto atabilirmisin yaptigin testlerin fotosunu ve sana tavsiyem elinde test varsa hergun yapman gec yumurtlama olur yada arada olur kacirmis olursun bosa gitmesin.. buseferde kafana takilir bos bosuna yumurtlamadigini filan dusunursun birde 1 ay cöpe gider bence sen devam et testlere.. hergun ayni saatte yap yoksa kafan karisir. en iyi saatlr 12 ila 17 arasi canim .. ama aksam yapiyorsanda 20 ile 22 arasi saatler .. ve resim cekersen mutlaka 10 dkika dolduktan sonra cek ve hep ayni yerde cek göruntu degisikligi oluyor yoksa ona göre bir karsilastirma yapamazsin sonra

Zaten zaten
selam canim.. iliskiden sonrasi hfif kanama benimde bir kac kez olmustu farki zamanlarda.. bunun idrar la alakasi yok sonucta idrarina kan bulasmadiysa bir sorun olmaz..

sen foto atabilirmisin yaptigin testlerin fotosunu ve sana tavsiyem elinde test varsa hergun yapman gec yumurtlama olur yada arada olur kacirmis olursun bosa gitmesin.. buseferde kafana takilir bos bosuna yumurtlamadigini filan dusunursun birde 1 ay cöpe gider bence sen devam et testlere.. hergun ayni saatte yap yoksa kafan karisir. en iyi saatlr 12 ila 17 arasi canim .. ama aksam yapiyorsanda 20 ile 22 arasi saatler .. ve resim cekersen mutlaka 10 dkika dolduktan sonra cek ve hep ayni yerde cek göruntu degisikligi oluyor yoksa ona göre bir karsilastirma yapamazsin sonra
Atiyorum testleri

Kac gun sonra yumurtlarim sence seninki boyle olunca kac gun suruyodu koyulasmasi

Eklentiler

• 20200717_130427.webp
    20200717_130427.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 31
Koyulaşmaya var testte canim.. sen devam et dediğim gibi elinde varsa eğer test lütfen devam et.. yine aynı saatlerde ama 12 den itibaren yap 12 den önce yapma..

Senin ilk çocukmu olacak olursa.. Ne zamandır evlisin ilkezmi deniyorsun canim.. istersen anlat tabi istemezsen önemli degil😊

Merhaba kızlar hatırlarsınız belki beni bende adet oldum hic ovulasyon testi kullanmadım Ama acaba kullansammı dıye dusunuyorum telefondaki programlarla yumurtlamamı belırlıyordum bırde akıntım agrıma gore ama kac aydır olmadıgına gore atlıyorum yada bılemıyorum bu testleri nerden alıyoruz kac tane almamız gerek ve ne kadardır hangi testler iyidir bılgı verırsenız sevınırım ♥️♥️

Canim kanaman dewan etmiyosa sorun degil ayni saatlerde her gun yap 2 saat sivi alimi yapma ve ilk 10 dk icinde resmini cek testin icinde de yazio onun disinda renk dagilimi oluyo bende kaset test yaptim cok farkli sonuclar cikabilio ve ilk 5 dk bekle netlessin 4 aydir deli gibi arastirip cok fazla test yaptim artik ögrendim ki gec yumurtlayan biri olarak tavsiyem testi pik olana kadar birakma yinede 2 gunde bir iliski olsun 3 gun yasio zaten sperm hayirlisi olur insallah.

Pik dedigimiz yumurtladıgın günmü yanı kırmızı oluyor ciZgi baya baya degıl mi , yumurtlama oldugu gün mü birliktelik olmalı çatladıgı gün mü , bu cızgıler yumurtladıgın gunu mu belırler çatlasıgı günümü , komık sorular sormus olabılırım kusura bakmayın

Pik dedigimiz yumurtladıgın günmü yanı kırmızı oluyor ciZgi baya baya degıl mi , yumurtlama oldugu gün mü birliktelik olmalı çatladıgı gün mü , bu cızgıler yumurtladıgın gunu mu belırler çatlasıgı günümü , komık sorular sormus olabılırım kusura bakmayın
Pik yumurtladigin gunun oldugunu gosterio t cizgisi c den koyu yada ayni koyulukda oluyo mesela iki gun cok koyu oluyo 3.gun silik olduysa yumurtan catlamis ve iliski olmasi gerekiyo, kirmiziyi gorunce iliski olsun catladigi gun ve sonraki iki gun iliski olmali gerci ben sperm kalitesi icin kirmizi gordugumde catladiginda ve bi gun bosluk bi gun iliski olyo sonra iki gunde bi yapiyorum sperm 3 gun yasio die hem kalitesi dusmuyo hem sans artiyo, son sorunu soleyim lh hormonu daima vucudumuzda var genel anlamda t c den koyu veya ayni koyulukda olunca yumurtlama veya cogu kisi hamileligi gosterdigini soyluyo ozellikle adete yakinsa 3 en fazla 4 gun suruyi yumurtlama ama bu koyuluk daha fazla surer ise gebelige yoruluyo. Merak ettigin varsa sorabilirsin fazlaca bilgi edindim 😂 sansima testim bitti ben tecrubeli oldum 😂

Örnek atiyorum persembe gununku testim sonradan dagildi ama persembe gunu catladi ilk 5 dk ici cekmistim 16t yi cok yorgundum silik ve pik olanida atiyorum onuda erken cektim ama t cizgisi koyu c silik o gun pikdi

Eklentiler

• 20200716_151811.webp
    20200716_151811.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 27
  • 20200716_114910.webp
    20200716_114910.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 23
  • 20200713_112757.webp
    20200713_112757.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 28
Canim kanaman dewan etmiyosa sorun degil ayni saatlerde her gun yap 2 saat sivi alimi yapma ve ilk 10 dk icinde resmini cek testin icinde de yazio onun disinda renk dagilimi oluyo bende kaset test yaptim cok farkli sonuclar cikabilio ve ilk 5 dk bekle netlessin 4 aydir deli gibi arastirip cok fazla test yaptim artik ögrendim ki gec yumurtlayan biri olarak tavsiyem testi pik olana kadar birakma yinede 2 gunde bir iliski olsun 3 gun yasio zaten sperm hayirlisi olur insallah.
Tsk ederim dediginiz gibi ypcm

Koyulaşmaya var testte canim.. sen devam et dediğim gibi elinde varsa eğer test lütfen devam et.. yine aynı saatlerde ama 12 den itibaren yap 12 den önce yapma..

Senin ilk çocukmu olacak olursa.. Ne zamandır evlisin ilkezmi deniyorsun canim.. istersen anlat tabi istemezsen önemli degil😊
Ilk degil cnm kardes3istiyoruz esim yuzunden bu ay yapicam tutarsa tutar birdaha almam rabbim ne zamn nasip ederse para deniyoruz sonucta bu testlere o yuzden duzgun mu yapiyrm ogrenmek istedim ama tsk ederim bilgi sahibi oldum senin ilk mi cocuk

Back