- Emoji Skoru
- 415
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
Aaa ne çok sevindim burada gördüm hamile olduğunu şimdi tebrik ederim çok umutsuzdun sen de oldu bak :)Gelir gelmez başla. İlk idrarla yapmana gerek yok ama gün içerisinde son 3 saatte sıvı almamış olman lazım. Her gün aynı saatlerde yap. Ben 3 te yiyip içmeyi bırakıyordum. 6 da yapıyordum. Gerçi son ayda Ramazan oruç birbirine girdi, sabah öğle akşam değişik yaptım. T çizgisi gitgide koyulaşmaya başlayacak. Yumurtan oluşuyor demek bu. Sonra bir anda silikleşecek. Bak foto yolladım sana. Daha açıklayıcı olur. 16S de yumurtam oluştu 16A da çatladı. O günü değerlendirdim. Ve şimdi hamileyim. (16S 16. günümün sabahı, 16A da akşamıydı. O ara çatlayacağını anladım o yüzden iki test yaptım o gün.)
Ha ben değilim diğer yazan arkadaş o :) karıştırmışsın canımGünde iki kere yapmadın yani Çünkü resimde sabah akşam yapmışsın ya ondan sordum canım
Ayyy pardon heyecandan şaşırdım canımHa ben değilim diğer yazan arkadaş o :) karıştırmışsın canım
Sorun değil :) sormak ıstedıgın olurSa yazarsın canımAyyy pardon heyecandan şaşırdım canım
Yarın kargo gelecek herhalde öğle saatlerinde gelir yarında adet günümle birlikte 9. Gün oluyor 20 tane test olduğu için hemen başlayayım mı yarın akşam yapayım mı ? Bi de silik çizgi çıktığında da birliktelik olsun mı yoksa çift çizgi çıkınca mı yapalım?Sorun değil :) sormak ıstedıgın olurSa yazarsın canım
Sabah akşam yapayım diyorsan başla canım. Evet cıft cızgıyı gördükten sonra silikleşmeye başlayınca da değerlendir 1-2 gün dahaYarın kargo gelecek herhalde öğle saatlerinde gelir yarında adet günümle birlikte 9. Gün oluyor 20 tane test olduğu için hemen başlayayım mı yarın akşam yapayım mı ? Bi de silik çizgi çıktığında da birliktelik olsun mı yoksa çift çizgi çıkınca mı yapalım?
Çift çizgiyi gördüğüm an 1-2 gün ilişkiye girmem gerekmiyor mı yoksa çift çizgiden sonra oluşan silik çizgiden sonra mı?Sabah akşam yapayım diyorsan başla canım. Evet cıft cızgıyı gördükten sonra silikleşmeye başlayınca da değerlendir 1-2 gün daha
Sen takvime bakma. Benim yumurtlamam takvime hic uymadi. Bu testler en dogrusunu gosteriyor. Kendine zaman belirle ama son 3 saatte yememis icmemis ol. En koyusu yumurtanin olustugunu, siliklesmeye baslamasi yumurtanin catladigini gosteriyor. Yumurtanin catlamasi onemli. O zaman mikmik yapican :)Anladım canım 20 tane yeterli mi yani benim bugün adet bitimiyle birlikte 8. Günüm. Hemen başlıcam gelir gelmez günde iki kez yapıcam. Adet takviminde ayın 14 ü yumurtlama günü diyor ama bu testte kesin değil mi? Yani testte iki çizgi çıktığı gün ve 1 gün sonrasında birliktelik olacak değil mi? Bebişine çok sevindim canımm darısı benim başıma ve benim gibi bebek bekleyenlerin başına çok ümidimi kaybettim ben o yüzden bari bi de bunu deneyeyim dedim
Evet cok umutsuzdum doktorlara gittik kac defa. Bisey yok dediler. 2 gün oldu öğreneli!Aaa ne çok sevindim burada gördüm hamile olduğunu şimdi tebrik ederim çok umutsuzdun sen de oldu bak :)
Paylastigim resimde 16. Gunumde sabah yaptim. Cok koyuydu. Aksam da yaptim. Baktim catlamis. Hah dedim simdi zamanidir. Yani cizgiler silikken testleri telef etmeye gerek yok. Gitgide koyulasinca farkettim ben bugun yarin yumurtanin catlayacagini. Bir de ben agrisiyla hissederim zaten. O gun cok da agrim var. Aksam o yuzden tekrarladim testi.Günde iki kere yapmadın yani Çünkü resimde sabah akşam yapmışsın ya ondan sordum canım
Ahahahahahah valla o zaman şimdi anladığım kadarıyla iki çizgi çıktığından itibaren birlikte olacağız silikleşmeye başladığında da devam edecek miyiz? Peki ben bu çift çizgi çıkana kadar birlikte olmayacak mıyız?Sen takvime bakma. Benim yumurtlamam takvime hic uymadi. Bu testler en dogrusunu gosteriyor. Kendine zaman belirle ama son 3 saatte yememis icmemis ol. En koyusu yumurtanin olustugunu, siliklesmeye baslamasi yumurtanin catladigini gosteriyor. Yumurtanin catlamasi onemli. O zaman mikmik yapican :)
En koyusunda ve silikleşmeye başladığında birlikte ol. Çünkü spermlerin yaşama süresi filan öyle bağlantılı şeyler de var. Test kopkoyu renk olduğunda mikmik yaparsan, sperm içeride hayatta kalır bekler, ama yumurtlama ertesi gün gerçekleşir. Buluşabilirler tanışıp kaynaşıp, hadi seninle rahme doğru yol alalım laylaylom diyebilirler.Ahahahahahah valla o zaman şimdi anladığım kadarıyla iki çizgi çıktığından itibaren birlikte olacağız silikleşmeye başladığında da devam edecek miyiz? Peki ben bu çift çizgi çıkana kadar birlikte olmayacak mıyız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?