Ovulasyondan sonra kaçıncı gün kanda ya da idrarda çıktı gebeliğiniz?

Flower2

Guru
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2010
735
467
323
Merhaba, tahmini ovulasyondan sonra 9. Günüm bugün, kan ve idrar testi negatif çıktı sabah.. umudumu keseyim mi? Yoksa yumurtlama gününü bilip de 9 günden daha geç öğrenenler oldu mu?

Ovulasyondan 10 gün sonra idrarda ve kanda çıktı maşallah

Tebrik ederimm tatlimm
Beyaz beyaz diye diye en sonunda yakalamissin cift çizgiyi.
Benim de cikiyor cift cizgi birsuru farkli marka test yaptim.cift cizgi var. Fakat hepsi birkac saat sonra beliriyor. Ovulasyandon sonra yarin Benim de 10 günüm. Ama bata 3 var hala. Bakalim bekliyorum bende.

Ahahaha güldürdün dimi bi ara öyleydim azmin zaferi atsana testleri bakayim insallah vardir

Ahahaha güldürdün dimi bi ara öyleydim azmin zaferi atsana testleri bakayim insallah vardir

Insallah canim.
Atıyorum ama sirasi karisik olabilir. Ayrica yarisini da sildim. Bunlar son gunlerden elimde kalanlar.

Eklentiler

• PicsArt_07-15-10.52.07.jpg
    139,4 KB · Görüntüleme: 82
Ne yaparsam yapayim.ilk idrar ile koyulasmiyor. Hep 2 veya 3 saat sonra böyle oluyor. Yine mi kimyasal acaba diye sevinemiyorum.

Iste net ama niye birkac saat sonra netleşiyor acaba.! Belki de gec döllenmedir bilemedim. Gogus uçlarım ve belim cok fena aciyor.bunlar belirtimi bilemedim.
Gogus kesinlikle belirti. Ben adetten 10 gun once basladim hissetmeye. Sabir bakalim canim sen sabah idrarlariyla tekrarla. Simdi soyle bi sey de var negatif testleri ne kadar bekletsen de negatif oluyor

Gogus kesinlikle belirti. Ben adetten 10 gun once basladim hissetmeye. Sabir bakalim canim sen sabah idrarlariyla tekrarla. Simdi soyle bi sey de var negatif testleri ne kadar bekletsen de negatif oluyor
Biliyorum tatlim.gecen ay bu cizgileri gormek icin fener ile bakiyordum.
Sadece endisem yine kimyasal oldugu icin mi acaba hala ilk idrar ile cikmiyor olmasi düşüncesi. Neyse bakalim daha bat'a 3 var. Bekleyip göreceğiz insallah.

Biliyorum tatlim.gecen ay bu cizgileri gormek icin fener ile bakiyordum.
Sadece endisem yine kimyasal oldugu icin mi acaba hala ilk idrar ile cikmiyor olmasi düşüncesi. Neyse bakalim daha bat'a 3 var. Bekleyip göreceğiz insallah.
Kimyasal olsa gitgide siliklesmesi gerekmez miydi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…