Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovulasyondan 10 gün sonra idrarda ve kanda çıktı maşallah![]()
Ahahaha güldürdün dimi bi ara öyleydimTebrik ederimm tatlimm
Beyaz beyaz diye diye en sonunda yakalamissin cift çizgiyi.
Benim de cikiyor cift cizgi birsuru farkli marka test yaptim.cift cizgi var. Fakat hepsi birkac saat sonra beliriyor. Ovulasyandon sonra yarin Benim de 10 günüm. Ama bata 3 var hala. Bakalim bekliyorum bende.
Ahahaha güldürdün dimi bi ara öyleydimazmin zaferi
atsana testleri bakayim insallah vardir
Daha 3 gun varmis canim bekle bakalim dene yine insallah sen de mart annesi olursunNe yaparsam yapayim.ilk idrar ile koyulasmiyor. Hep 2 veya 3 saat sonra böyle oluyor. Yine mi kimyasal acaba diye sevinemiyorum.![]()
Bu arada silik degil cizgilerin netNe yaparsam yapayim.ilk idrar ile koyulasmiyor. Hep 2 veya 3 saat sonra böyle oluyor. Yine mi kimyasal acaba diye sevinemiyorum.![]()
Insallah canim bekliyorum bakalimDaha 3 gun varmis canim bekle bakalim dene yine insallah sen de mart annesi olursun![]()
Bu arada silik degil cizgilerin net![]()
Gogus kesinlikle belirti. Ben adetten 10 gun once basladim hissetmeye. Sabir bakalim canim sen sabah idrarlariyla tekrarla. Simdi soyle bi sey de var negatif testleri ne kadar bekletsen de negatif oluyorIste net ama niye birkac saat sonra netleşiyor acaba.! Belki de gec döllenmedir bilemedim. Gogus uçlarım ve belim cok fena aciyor.bunlar belirtimi bilemedim.
Biliyorum tatlim.gecen ay bu cizgileri gormek icin fener ile bakiyordum.Gogus kesinlikle belirti. Ben adetten 10 gun once basladim hissetmeye. Sabir bakalim canim sen sabah idrarlariyla tekrarla. Simdi soyle bi sey de var negatif testleri ne kadar bekletsen de negatif oluyor
Kimyasal olsa gitgide siliklesmesi gerekmez miydi ki?Biliyorum tatlim.gecen ay bu cizgileri gormek icin fener ile bakiyordum.![]()
Sadece endisem yine kimyasal oldugu icin mi acaba hala ilk idrar ile cikmiyor olmasi düşüncesi. Neyse bakalim daha bat'a 3 var. Bekleyip göreceğiz insallah.
Benim kimyasal once bir doruk noktasına ulasti. Yani testte ilk iki dakikada kirmizi cikti. Sonra adet olunca siliklesti.ay bilemedim kafamda birsürü kuruntu var.Kimyasal olsa gitgide siliklesmesi gerekmez miydi ki?
Adet olmadigin surece umut vardirBenim kimyasal once bir doruk noktasına ulasti. Yani testte ilk iki dakikada kirmizi cikti. Sonra adet olunca siliklesti.ay bilemedim kafamda birsürü kuruntu var.![]()
Adet olmadigin surece umut vardirinsallah gebesindir canimm
Aminn insallah canım. Allah razi olsun. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasın. Isteyenlere tez vakitte nasip etsin insallahInsallah canim Rabbim sizi de sag salim.kavuştursun yavrunla insallah.![]()
Aminn insallah canım. Allah razi olsun. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasın. Isteyenlere tez vakitte nasip etsin insallah