26 kuzum
Daha yaşımız erken aslında şu sitres yapmamayı bi öğrenebilsek kendiliğinden olucak belkide ama benimde elimde değil bi an önce olsun istiyorum26 kuzum
Ben 22 canım
Ben test yaptım negeatıf canımmBen 22 canım
Gördüm canım ama sanki silik çizgi var gibiBen test yaptım negeatıf canımm
Yok canım o 3-4 saat sonra çıkan kontrol cızgısı yaniGördüm canım ama sanki silik çizgi var gibi
Olsun canım ya üzme kendiniYok canım o 3-4 saat sonra çıkan kontrol cızgısı yanivalla su an idrar enfeksıyonum basladı yıne cok kötü o yüzden hamılelmiyim degılmıyım ile aklımda bile degil canım ya
Insalkah ben senınde takıp edıyorum kuzum hamıle kalacaz bız bu forumda İnanıyorumOlsun canım ya üzme kendini
Buna bende inanıyorum canımInsalkah ben senınde takıp edıyorum kuzum hamıle kalacaz bız bu forumda İnanıyorumHissim büyük
Canım ovulasyon testiyle mi takıp edıyordun19 Mayıs sat, 30 Mayıs ovülasyon, 11 Haziran pozitif test. Erken yumurtlama ve erken tespit
Evet, zaten etmeyip de 14gün genellemesine uysaymışım kaçırıyormuşum. Erken yumurtladığımı keşfettim testle.Canım ovulasyon testiyle mi takıp edıyordun
Ne güzel ya erken öğrenmişşin19 Mayıs sat, 30 Mayıs ovülasyon, 11 Haziran pozitif test. Erken yumurtlama ve erken tespit
Canım hayırlı olsun çok sevindimInsalkah ben senınde takıp edıyorum kuzum hamıle kalacaz bız bu forumda İnanıyorumHissim büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?