• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyondan kaç gün sonra idrar testiniz pozitif çıktı

Selamlar,

Ovulasyon gününden sonra tam 13. gün, beklenen adet tarihine 1 gün kala idrarda gebelik testinde silik çizgi yakaladım. Aynı gün ovulasyon testi de yaptım iki kopkoyu çizgi yakalamıştım. Beklenen adet gününüzde eğer hamileyseniz ovulasyon testi de pozitif sonuç vermektedir. Bunun nedenini de yabancı bir kaynaktan araştırdım. Şöyle ki; hamilelikte artış gösteren hormon olan b-hcg ve yumurtlama zamanı artış gösteren hormon olan Lh Hormonlarının ikisinin de yapısı çok benzer olduğundan, testler bunu genelllikle ayırt edemez. Bu yüzden de hamileyseniz adet olma zamanınızda(zaman önemli) ovulasyon testinde de pozitif sonuç yakalarsınız. Sizlere belki işinize yarar diye deneyimlemiş olduğum bu durumu da ek bilgi olarak belirtmek istedim.

İnşallah en yakın zamanda hamile kalırsınız :)
Sevgiler.

Insalkah ben senınde takıp edıyorum kuzum hamıle kalacaz bız bu forumda İnanıyorum 🙏🏻 Hissim büyük
Canım hayırlı olsun çok sevindim 😍ben hissetmiştim ovülasyon testlerinin koyu çıkmasından banada umut oldun ayrıca umudumu hiç yitirmicem 😘🌸🌸🌸

selam bana yardımcı olur musunuz. Bugün adetımın 3 günü kaçıncı günde yumurtlamam olur. Bu ay iki hafta geç oldu adetim

Yumurtlamamın üstünden 12 gün geçtiğinde hamile olduğumu öğrendim öncesi tutması imkansız eşimle baska şehirlerdeydik..

Back