Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovulasyondan kaç gün sonra idrar testiniz pozitif çıktı
- Konu Sahibi Cerenim01
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- çift çizgi hamilelik ovulasyon ovulasyon testi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Nisan 2019
- 5.668
- 6.111
- 198
Sonucunuz nedirHamile arkadaşlar ovülasyondan kaç gün sonra gebe olduğunuzu öğrendiniz bu gün benim 12. Günüm ama idrar testim negatif hala şansım varmı merak ediyorum
Hamıleydı galıbaSonucunuz nedir
Yok canım geçen ay açmıştım konuyuHamıleydı galıba
Malesef adet oldum o ay canım biz seninle yine ovülasyonla ilgili bi topikte konuşmuştuk hatırladınmıSonucunuz nedir
Hayırlısı olsun kuzum bu ay okur ınsallh merak etmeYok canım geçen ay açmıştım konuyu
İşte en son konuştuğumuzda yumurtlama günümdü pazartesi randevum var doktora gitmedim halaHayırlısı olsun kuzum bu ay okur ınsallh merak etme
Kaç gün gectı yumurtlamadan sımdıİşte en son konuştuğumuzda yumurtlama günümdü pazartesi randevum var doktora gitmedim hala
Sen naptın canım yumurtlama testine devam ettinmiHayırlısı olsun kuzum bu ay okur ınsallh merak etme
5. Güne girdim canımKaç gün gectı yumurtlamadan sımdı
Ettim hala koyu kuzu 10 gün oldu artık şüphelenme basladım ama test yapmaktan korkuyorum belırtım de var aslında adet olacakmısım gibi agrım basladıSen naptın canım yumurtlama testine devam ettinmi
5. Güne girdim canım
Insallah hamıs kalırsın bu ay
Sağol canım inşallahInsallah hamıs kalırsın bu ay ♥
Test yapsan rahatlarsın aslında sen 19 unda yumurtlamıştın dimi ilkEttim hala koyu kuzu 10 gün oldu artık şüphelenme basladım ama test yapmaktan korkuyorum belırtım de var aslında adet olacakmısım gibi agrım basladı
Aynen canım 19 unda bide 25 indeTest yapsan rahatlarsın aslında sen 19 unda yumurtlamıştın dimi ilk
İlk yumurtlamanın üstünden 14 gün geçmiş 15. Güne girmişsin bence varsa çıkar canımAynen canım 19 unda bide 25 inde
Yarın test almayı düşünuyodum ama eczaneler kapalı Pazartesi’ye kaldı kuzum hayırlısı ıkımızde guzel haber alalım ınsallah cok yoruldum 8. Denemedeyımİlk yumurtlamanın üstünden 14 gün geçmiş 15. Güne girmişsin bence varsa çıkar canım
26 kuzumİnlahhah hamilesindir canım kaç yaşındasın bu arada