Ovulasyondan 8 gün sonra pozitif test?

mandarin123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2017
55
41
42
4 Mart'ta ovulasyon testim pozitifti, sat 16 Şubat. Geçen pazar (12 Mart) test yaptım, çok silik pozitif çıktı. Bugün sabah ilk idrarla test yapınca daha koyu çıktı. Doktor bu kadar erken pozitif sonuç almamam gerektiğini ve bir şeylerin ters gidiyor olabileceğini söyledi :KK43: Çok üzüldüm, daha önce böyle bir şey yaşayan var mı?

Yurtdışındayım, istediğin zaman kan test vs yapılmıyor burda, 3 hafta sonraya randevu verdi kalp atışı duyacak mıyız diye bakmak için. Kasıklarımda şişkinlik, göğüslerimde hassasiyet var ama kusma vs olmadı daha. Çok korkuyorum, var mı böyle bir şey yaşayan?

4 Mart'ta ovulasyon testim pozitifti, sat 16 Şubat. Geçen pazar (12 Mart) test yaptım, çok silik pozitif çıktı. Bugün sabah ilk idrarla test yapınca daha koyu çıktı. Doktor bu kadar erken pozitif sonuç almamam gerektiğini ve bir şeylerin ters gidiyor olabileceğini söyledi :KK43: Çok üzüldüm, daha önce böyle bir şey yaşayan var mı?

Yurtdışındayım, istediğin zaman kan test vs yapılmıyor burda, 3 hafta sonraya randevu verdi kalp atışı duyacak mıyız diye bakmak için. Kasıklarımda şişkinlik, göğüslerimde hassasiyet var ama kusma vs olmadı daha. Çok korkuyorum, var mı böyle bir şey yaşayan?
Burda bı arkadasta senn gıbı erkndn oğrendı sende 9. Gun öğrenmşsn yanı ovi. Gunuyle 9. Gun ve gayette guzel geçiyr hamileliği arkadaşımın Rabbıme sukur bak etıketlım bılgı versın okeanoss00 okeanoss00

Canım bende ovuden sonra 10. Gün testle gebeliğimi öğrendim. Sen kimseye aldırma. Bol bol yat dinlen. Hiç ağır iş yapma. Bence gebeliğin normal bnmki gbi. Yurt dışındaki dr lar hep çok ilgisiz diye okuyorum buralarda. Sen için rahat etsin istiyosan 2-3 günde bir idrar testi yap koyuluk farkını görüceksin. Bnde öyle yapmıştım her seferinde tüp tüp kan kaybım olmasın diye.

Ben ovulasyon pozitifi gördükten 9 gün sonra gebe olduğumu öğrendim. Bende normal gayet. Ama evet bebek görünmez bende 2,5 hafta beklemiştim. Sadece kan testi yaptırıp beklemiştim doktora gitmedim. Folik asit içmiştim o kadar. İyi düşünün iyi olsun sırf erken pozitif diye bişey ters gidiyor demek yanlış

ferishhh ferishhh M merwus

Çok teşekkür ederim, çok rahatlattınız içimi. İnşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız. :KK200:

Bu doktorlar niye böyle yapıyor anlamıyorum. Öyle bir konuşuyor ki sanki bu dünyada sadece bana olmuş, bi de dünyanın en kötü şeyi olmuş gibi konuştu resmen :KK43:

Bekara karı boşamak kolaydır derler ya bu soz doktorlarda gecerli canm hep olumsuzkar snn bebiş erkn yerleşmş herkesn aynı olmazkı senn gıbı olnda cok korkma hoşçakal

Bekara karı boşamak kolaydır derler ya bu soz doktorlarda gecerli canm hep olumsuzkar snn bebiş erkn yerleşmş herkesn aynı olmazkı senn gıbı olnda cok korkma hoşçakal

Aynen oyle valla, cok iyi dedin canim, bekara kari bosamak kolay.

Cok tesekkur ederim, icimi cok rahatlattiniz. İnsallah her sey guzel olur hepimiz icin :KK200:

Ben de ovulasyondan 9 gun sonra idrarda cikinca kan tahlili yaptirdim gebeligimi ogrendim. Sunada 7+2 gunluk hamileyim kalp atisini da duydum cok da guzel büyüyor bebegim hic uzulme. Testler hassas olduklari icin bu kadar cabuk çıkıyor sadece.

Ben de ovulasyondan 9 gun sonra idrarda cikinca kan tahlili yaptirdim gebeligimi ogrendim. Sunada 7+2 gunluk hamileyim kalp atisini da duydum cok da guzel büyüyor bebegim hic uzulme. Testler hassas olduklari icin bu kadar cabuk çıkıyor sadece.

Cok tesekkurler, icim rahatladi. Sen de insallah saglikla alirsin kucagina :KK200:

Bu arada, durup durup mesajini okuyorum. Daha ben bile diyememistim korkudan, ilk kez sen bebis dedin, duygulandim valla. İnsallah darisi basina olur, saglikla kucagina alirsin en kisa zamanda canim :KK200:

Bu arada, durup durup mesajini okuyorum. Daha ben bile diyememistim korkudan, ilk kez sen bebis dedin, duygulandim valla. İnsallah darisi basina olur, saglikla kucagina alirsin en kisa zamanda canim :KK200:
İnşallah canm bnm
Rabbım senınkınıde saglıkla doğurmayı nasıp etsın sen artık bı annesın tadını cıkar bızlerede dua et olurmu:KK36:

X