- 12 Temmuz 2017
- 52
- 17
- 3
- 36
- Konu Sahibi sutoprak16
merhaba kızlar uzun zamandır tüm ovulasyon yumurtlama topiklerini okudum. 2 yıllık evliyim şuana kadar çoçuk düşünmemiştim zamanı geldi ve ovulasyon testlerine başladım. adetim 28 günde bir oluyor. bir ay önce sadece yumurtlama günümün tespiti için korunmalı ilşki yaşayarak öğrendim 14 ve 15. günlere çift çizgi çıkıyor o ayı es geçtim. şimdi bu ay adet bitiminde 11. gün başladım ve 14. gün çok koyu 15. gün ona yakın koyulukta yakaladım. 14. gün gece 2 de ilşkim oldu öğlen 4de çift çizgi gördüm ovulasyon testlerinde 24-36 saat arasında genelde yumurtlama olcağı söleniyor o gece yani 15. güne gecişte yine saat 3 gibi gece ilşkimiz oldu. sabah saat 11 gibi yumurta akı ibaresi kullanılan akıntımı gördüm. ve sag kasıgımdaki daha önce tanık olduğum agrılarım vardı. 15.00da testi yaptığımda 14. güne yakın koyuluktaydı. 24-36 saatlik sürece göre yumurtlamam başlaması gerekiyordu çift çizgiyi gördüğüm andan itibaren aşağı yukarı. 2. kez çift çizgiye yakın olan testimi gördükten sonra tekrar o gece sabaha karşı değerlendirdik (15.günden 16. güne geciş)
yumurtanın 12 ile 24 saat yaşayacağı hep söylenmekte. çift çizgiyi 14. gün 10 temmuzda gördüğüme göre yumurtlama 11 temmuz öğleden sonraya doğru gerçekleşmesi gerekiyor ve yine 24 saat maksimm yaşayacaksa 12 temmuz geceye kadar bitmesi gerekiyor. ve bugünkü testimi saat yine 4te yapıcam silikleşme başlamıştır heralde.
benim anlayamadığım durum şu. binlerce topik okudum ve çevremde çoğu kişi ovulasyon testi ile hamile kaldı hepsi çift çizginin çıktığı gün ilişki yaşayıp oğlu olanlardan . fakat çoğu kişi silikleşme anında ilşki yaşanmalı diyor. bu şekilde hamile kalan var mı duyan var mı? ve deneyenleriniz bu durumu nasıl yaşadı .
bu şekilde kafaya takıldkça stres yaşandığı için hamileliklerin olmadığını duyuyorum ama araştırmadanda bilgi sahibi olunmuyor yorumlarınızı bekliyorum..
yumurtanın 12 ile 24 saat yaşayacağı hep söylenmekte. çift çizgiyi 14. gün 10 temmuzda gördüğüme göre yumurtlama 11 temmuz öğleden sonraya doğru gerçekleşmesi gerekiyor ve yine 24 saat maksimm yaşayacaksa 12 temmuz geceye kadar bitmesi gerekiyor. ve bugünkü testimi saat yine 4te yapıcam silikleşme başlamıştır heralde.
benim anlayamadığım durum şu. binlerce topik okudum ve çevremde çoğu kişi ovulasyon testi ile hamile kaldı hepsi çift çizginin çıktığı gün ilişki yaşayıp oğlu olanlardan . fakat çoğu kişi silikleşme anında ilşki yaşanmalı diyor. bu şekilde hamile kalan var mı duyan var mı? ve deneyenleriniz bu durumu nasıl yaşadı .
bu şekilde kafaya takıldkça stres yaşandığı için hamileliklerin olmadığını duyuyorum ama araştırmadanda bilgi sahibi olunmuyor yorumlarınızı bekliyorum..