Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
11n ilk halini bilmiyorum varsayımla gidicem pik gibi duruyor 11-12-13 değerlendir canim esinde sperm sorunu yoksa hatta 14de değerlendir silik çıktığında çatlamış demektir bencede pcos var yapıyorum döngümün 11. Gunundeyim ben inşallah bende görürüm
11n ilk halini bilmiyorum varsayımla gidicem pik gibi duruyor 11-12-13 değerlendir canim esinde sperm sorunu yoksa hatta 14de değerlendir silik çıktığında çatlamış demektir bencede pcos var yapıyorum döngümün 11. Gunundeyim ben inşallah bende görürüm
Ay insallah yaaa umitlenmek istemiuorm ama degerlenircem bugunude. Pcos oldugum icin cok umidim yok belkide sonuclar beni yaniltiyor ama bakalmm hayirlisi olsunnn
Ay insallah yaaa umitlenmek istemiuorm ama degerlenircem bugunude. Pcos oldugum icin cok umidim yok belkide sonuclar beni yaniltiyor ama bakalmm hayirlisi olsunnn
11 degerlendirdim. 12 si bugunude degerlendircem. Bugun dunden daha silik cikti. Daha tam piki gordum mu bilmiyorm. 11 daha koyu gibiydi. Hayirlisi olsunnn.