• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon

zmeryy

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
192
Puanlar
18
Kızlar Ovülasyonun pikolmuş mu bu arada bunu sorayım
5. gün önce rahim filmi çekildim
testini yaptım ama şöyle söyleyim
Sabahları çok erken kalkmak zorunda kalıyorum yani yedi gibi ilk idrarımı yaptıktan sonra uyudum hiçbir sıvı alımı almadım daha sonra 11 gibi uyandım bu testi yaptım bu arada her ayın adetimin 14. günü ben ovulasyonu pik görüyorum. Öncelikle bu pik değil mi bunu teyit eder misiniz bir de şey soracağım benim Uyumam burada pik çıkmasına veya başka bir şeye sebebiyet verir mi

Bir de çok yoruldum artık her ay ovalasyon görüp boş sonuç almaktan ama bu aynı filmi çekildiğin için biraz gene umutluyum bu arada dün ilişki oldu bugün ilişki olmayacak yarın sabah ilişki olsa bir sıkıntı olur mu çünkü biz de birazcık az hareket problemi vardı ovülasyondan hemen bir gün önce yani dün yapayım dedim çünkü biliyordum her ayın bugünlerde olduğu için bugün de ara vereyim yarına kadar çatlamış olur bir de yarın yapayım dedim sizce mantıklı mı zaten bugün yapamam şehir dışındayım

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar Ovülasyonun pikolmuş mu bu arada bunu sorayım
5. gün önce rahim filmi çekildim
testini yaptım ama şöyle söyleyim
Sabahları çok erken kalkmak zorunda kalıyorum yani yedi gibi ilk idrarımı yaptıktan sonra uyudum hiçbir sıvı alımı almadım daha sonra 11 gibi uyandım bu testi yaptım bu arada her ayın adetimin 14. günü ben ovulasyonu pik görüyorum. Öncelikle bu pik değil mi bunu teyit eder misiniz bir de şey soracağım benim Uyumam burada pik çıkmasına veya başka bir şeye sebebiyet verir mi

Bir de çok yoruldum artık her ay ovalasyon görüp boş sonuç almaktan ama bu aynı filmi çekildiğin için biraz gene umutluyum bu arada dün ilişki oldu bugün ilişki olmayacak yarın sabah ilişki olsa bir sıkıntı olur mu çünkü biz de birazcık az hareket problemi vardı ovülasyondan hemen bir gün önce yani dün yapayım dedim çünkü biliyordum her ayın bugünlerde olduğu için bugün de ara vereyim yarına kadar çatlamış olur bir de yarın yapayım dedim sizce mantıklı mı zaten bugün yapamam şehir dışındayım
Pike benziyor evet hsg sonrası antibiyotik bitene kadar ilişki yasak demişlerdi siz uydunuz mu buna

Pike benziyor evet hsg sonrası antibiyotik bitene kadar ilişki yasak demişlerdi siz uydunuz mu buna
Şöyle söyliyim bana antibiyotik verilmedi lekelenme bitince ilişkiye devam edebilirsin dedi ben dilek hanım hemen bitti ilişki devam ediyorum hatta ben üçüncü günden beri devam ediyorum öyle söyliyim size beş gün oldu ama evet yani ikinci günden sonra ben de hiç lekelenme gelmedi hatta sadece bir gün geldi ben sonrasında devam ettim bir sorun da şu ana kadar yaşamadım

Şöyle söyliyim bana antibiyotik verilmedi lekelenme bitince ilişkiye devam edebilirsin dedi ben dilek hanım hemen bitti ilişki devam ediyorum hatta ben üçüncü günden beri devam ediyorum öyle söyliyim size beş gün oldu ama evet yani ikinci günden sonra ben de hiç lekelenme gelmedi hatta sadece bir gün geldi ben sonrasında devam ettim bir sorun da şu ana kadar yaşamadım
Yani bende tüpler açılmışken o günleri boş geçmek istemiyorum çıkınca duruma göre kanamam yoksa veya az olursa ilişkiye devam ederim

Yani bende tüpler açılmışken o günleri boş geçmek istemiyorum çıkınca duruma göre kanamam yoksa veya az olursa ilişkiye devam ederim
Kanama az olursa deme zaten az oluyor yani bende de öyle oldu biri ilk çekindim ya o iki 3 saat böyle bir şeyler ilaçlar aktı sonra ben eve geldim ertesi gün de akşama kadar birazcık işte çok az lekelenme ama böyle kahve pembe tarzı çok az lekelenme oldu ertesi gün yani birinci günden sayarsak üçüncü gün üçüncü gün tamamen benim bitti bitince ben de ilişkiye girdim öyle söyliyim ondan sonra da bekledim zaten beş gün oldu dedim ya bir defa ilişkiye girdim bir de dün girdim iki işte bugün de pik gördüğünüz gibi büyük ihtimalle yarın yani bu gece falan çatlatsa bile en azından dünden etkilenir diye düşünüyorum dün girdiğim için yarın artık yarın da ilişkiye gireceğim bekleyeceğim nasip yani her ay bu zamanlar o laf fon görüyorum ama bu lasyonlar testleri doğru mu yanlış mı bilmiyorum hani doktora gitsem mi mesela doktorlar mı yok kızım senin yumurtam büyümemiş akına da bazen böyle şeyler geliyor

Ama ne kadar doktor antibiyotik verse de dese bilmiyorum bana vermediği için bir şey diyemeyeceğim antibiyotik falan verse de siz kanamanız bitince girin eşinden de senden de hani sağlığınız da önemli

Barmı başka yorumu olan kızlar

Back
X