Henüz pik olmamış aynı saatte devam etİlk koyu sonra biraz daha koyu bugün işte tamamen silik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henüz pik olmamış aynı saatte devam etİlk koyu sonra biraz daha koyu bugün işte tamamen silik
Çıktı canım negatif sonucumKan testin çıktı mı ben de yarın için randevu aldım söktürücü için
Silik olan bugün yaptgim en koyu olan ilk yaptgimHenüz pik olmamış aynı saatte devam et
Bugün yaptgim silik çıktı ben onu çatladı sanıyordmHenüz pik olmamış aynı saatte devam et
Bahar geçişi diye mi adetimiz gecikti acabaÇıktı canım negatif sonucum
Zaten beklemiyordum ama sağolsun hormonlarım yine değiştiBahar geçişi diye mi adetimiz gecikti acaba
Normalde öyle oluyor ama yumurtlama için iki çizginin de tamamen aynı koyulukta ya da T çizgisi daha koyu olması lazım ama tabi yine de değerlendirin. Tekrar edebilirsin testlerinizi deBugün yaptgim silik çıktı ben onu çatladı sanıyordm
Beta hcg 22 çıkmış kimyasal gebelik mi dwmek oluyor buNormalde öyle oluyor ama yumurtlama için iki çizginin de tamamen aynı koyulukta ya da T çizgisi daha koyu olması lazım ama tabi yine de değerlendirin. Tekrar edebilirsin testlerinizi de
Yaaa çok sevindim belki geç döllenmedirBeta hcg 22 çıkmış kimyasal gebelik mi dwmek oluyor bu
Çok şaşırdım nasıl çıkarmaz predictor takipte kal 2 katı oldukça sorun yok diye düşünüyorum yeni olabilirBeta hcg 22 çıkmış kimyasal gebelik mi dwmek oluyor bu
Gerçekten çok şaşkınım scaba hastanenin cihazı mı bozuk anlamadım hiç beklemiyodum adet söktürücğ vermesi için gittim.Çok şaşırdım nasıl çıkarmaz predictor takipte kal 2 katı oldukça sorun yok diye düşünüyorum yeni olabilir![]()
Yok sanmam canım ama 2 gün sonra yeniden kan ister zaten takip et umarım güzel artışların olur ben verdiği söktürücüyü yazdırmadım bile kendi kendime olayım diye iyi ki gitmişsin sendeGerçekten çok şaşkınım scaba hastanenin cihazı mı bozuk anlamadım hiç beklemiyodum adet söktürücğ vermesi için gittim.
kızlar benimde ovulasyonumu degerlendirimisiniz test yapmaya devam edeyimmiKızlar merhaba dün adet olmam gerekiyordu ben de bugün yarın başlar nasılsa diye ovulasyon testi almıştım. Bugün ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı acaba ikinci kez mi yumurtluyorum yardımcı olursanız sevinirim
Yani emin değilim silinmiş giderek ama en koyu zamanı değerlendirdiysen sorun yok yine de tamamen pik olması lazım Burdan görüntü kalitesi düşebiliyorkızlar benimde ovulasyonumu degerlendirimisiniz test yapmaya devam edeyimmi
Yani emin değilim silinmiş giderek ama en koyu zamanı değerlendirdiysen sorun yok yine de tamamen pik olması lazım Burdan görüntükızlar benimde ovulasyonumu degerlendirimisiniz test yapmaya devam edeyimmi
Benim hala idrar testlerim Silik hatta bugün yaptım daha da koyu oldu ben anlamadım ne biçim işGerçekten çok şaşkınım scaba hastanenin cihazı mı bozuk anlamadım hiç beklemiyodum adet söktürücğ vermesi için gittim.
Allah allah bende de idrarda bişey çıkmıyodu gerçekten bütün gündür şaşkın geziyorum. Her yerde düşük hcg kimyasal ya da dış gebelik yazıyorYani emin değilim silinmiş giderek ama en koyu zamanı değerlendirdiysen sorun yok yine de tamamen pik olması lazım Burdan görüntü
Benim hala idrar testlerim Silik hatta bugün yaptım daha da koyu oldu ben anlamadım ne biçim iş
Görebiliyor musun baksanaAllah allah bende de idrarda bişey çıkmıyodu gerçekten bütün gündür şaşkın geziyorum. Her yerde düşük hcg kimyasal ya da dış gebelik yazıyor
Eğer başındaysa gebeliğin düşük çıkması çok normal 2 gün sonra umarım 2 katına çıkarAllah allah bende de idrarda bişey çıkmıyodu gerçekten bütün gündür şaşkın geziyorum. Her yerde düşük hcg kimyasal ya da dış gebelik yazıyor
Çizgi hemen mı çıktı test awox galiba. Awox yanlış çıkartmaz diyo herkes yaGörebiliyor musun baksana
Hemen çıktı evet ben de o yüzden iyice saçmaladı diyorum ya olmazsa 1 hafta bekleyip yeniden gideceğim hayır b good diye bir markaÇizgi hemen mı çıktı test awox galiba. Awox yanlış çıkartmaz diyo herkes ya