• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

Bugün yaptgim silik çıktı ben onu çatladı sanıyordm
Normalde öyle oluyor ama yumurtlama için iki çizginin de tamamen aynı koyulukta ya da T çizgisi daha koyu olması lazım ama tabi yine de değerlendirin. Tekrar edebilirsin testlerinizi de

Normalde öyle oluyor ama yumurtlama için iki çizginin de tamamen aynı koyulukta ya da T çizgisi daha koyu olması lazım ama tabi yine de değerlendirin. Tekrar edebilirsin testlerinizi de
Beta hcg 22 çıkmış kimyasal gebelik mi dwmek oluyor bu

Çok şaşırdım nasıl çıkarmaz predictor takipte kal 2 katı oldukça sorun yok diye düşünüyorum yeni olabilir 🙏🏻😘
Gerçekten çok şaşkınım scaba hastanenin cihazı mı bozuk anlamadım hiç beklemiyodum adet söktürücğ vermesi için gittim.

Gerçekten çok şaşkınım scaba hastanenin cihazı mı bozuk anlamadım hiç beklemiyodum adet söktürücğ vermesi için gittim.
Yok sanmam canım ama 2 gün sonra yeniden kan ister zaten takip et umarım güzel artışların olur ben verdiği söktürücüyü yazdırmadım bile kendi kendime olayım diye iyi ki gitmişsin sende 🙏🏻

Kızlar merhaba dün adet olmam gerekiyordu ben de bugün yarın başlar nasılsa diye ovulasyon testi almıştım. Bugün ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı acaba ikinci kez mi yumurtluyorum yardımcı olursanız sevinirim
kızlar benimde ovulasyonumu degerlendirimisiniz test yapmaya devam edeyimmi

Eklentiler

• IMG_0525.webp
    IMG_0525.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 33
Yani emin değilim silinmiş giderek ama en koyu zamanı değerlendirdiysen sorun yok yine de tamamen pik olması lazım Burdan görüntü kalitesi düşebiliyor

Yani emin değilim silinmiş giderek ama en koyu zamanı değerlendirdiysen sorun yok yine de tamamen pik olması lazım Burdan görüntü
Benim hala idrar testlerim Silik hatta bugün yaptım daha da koyu oldu ben anlamadım ne biçim iş

Yani emin değilim silinmiş giderek ama en koyu zamanı değerlendirdiysen sorun yok yine de tamamen pik olması lazım Burdan görüntü

Benim hala idrar testlerim Silik hatta bugün yaptım daha da koyu oldu ben anlamadım ne biçim iş
Allah allah bende de idrarda bişey çıkmıyodu gerçekten bütün gündür şaşkın geziyorum. Her yerde düşük hcg kimyasal ya da dış gebelik yazıyor

Allah allah bende de idrarda bişey çıkmıyodu gerçekten bütün gündür şaşkın geziyorum. Her yerde düşük hcg kimyasal ya da dış gebelik yazıyor
Görebiliyor musun baksana

Eklentiler

• IMG_2006.webp
    IMG_2006.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 31
Eğer başındaysa gebeliğin düşük çıkması çok normal 2 gün sonra umarım 2 katına çıkar

Çizgi hemen mı çıktı test awox galiba. Awox yanlış çıkartmaz diyo herkes ya
Hemen çıktı evet ben de o yüzden iyice saçmaladı diyorum ya olmazsa 1 hafta bekleyip yeniden gideceğim hayır b good diye bir marka

Back
X