Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sitede Ovulasyon ile gebelik öğrenen çok kişiye denk geldim gebelikte olabilir normal erken gebelik testiniz var ise yapın bence onu da. Benimde dün olmam lazımdı olmadım bende beklemedeyim bakalımKızlar merhaba dün adet olmam gerekiyordu ben de bugün yarın başlar nasılsa diye ovulasyon testi almıştım. Bugün ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı acaba ikinci kez mi yumurtluyorum yardımcı olursanız sevinirim
Maalesef erken gebelik testim mevcut değil her ay o kadar alıştım ki öyle bir gebelik durumuna ihtimal vermiyorum aslında umarım sizin vardır yarın da bakayım ovulasyon belki de adet öncesi hormon dalgalanmasıdırBu sitede Ovulasyon ile gebelik öğrenen çok kişiye denk geldim gebelikte olabilir normal erken gebelik testiniz var ise yapın bence onu da. Benimde dün olmam lazımdı olmadım bende beklemedeyim bakalım
Valla bende her ay kendimi dinlemekten acaba demekten ne Ovulasyon ne gebelik testi almıyorum artık. Son adet tarihiniz ilk gününden bugune kaç gün oldu ? İnsaAllah teşekkür ederimMaalesef erken gebelik testim mevcut değil her ay o kadar alıştım ki öyle bir gebelik durumuna ihtimal vermiyorum aslında umarım sizin vardır yarın da bakayım ovulasyon belki de adet öncesi hormon dalgalanmasıdır
Benim perşembe olmam lazımdı hala regl olmadım. Dpo 16 şuan yumurtlama günüm kesin. Dr ultrasonda gördğ çatladığını. Adetim gecikmez normalde ama test yapmıyorum nasılsa negatif çıkar diye adetin gelmesini bekliyorum.Bu sitede Ovulasyon ile gebelik öğrenen çok kişiye denk geldim gebelikte olabilir normal erken gebelik testiniz var ise yapın bence onu da. Benimde dün olmam lazımdı olmadım bende beklemedeyim bakalım
Hsg zamanı olabiliyor tabi ama daha açık oluyor gebe kalmak için rahim ve yumurtalık umarım vardır. Benim 30 gün oldu ilk adet tarihinden bu zamanaValla bende her ay kendimi dinlemekten acaba demekten ne Ovulasyon ne gebelik testi almıyorum artık. Son adet tarihiniz ilk gününden bugune kaç gün oldu ? İnsaAllah teşekkür ederimben hsg çektirmiştim ona bağlıyorum
Bu durumu hepimiz yaşıyoruz korku merak falan ama 16 gün geçtiyse mutlaka çıkar. Bende bakabilirsin en azından stres olup gecikmiş olmazsın umarım gebelik vardırBenim perşembe olmam lazımdı hala regl olmadım. Dpo 16 şuan yumurtlama günüm kesin. Dr ultrasonda gördğ çatladığını. Adetim gecikmez normalde ama test yapmıyorum nasılsa negatif çıkar diye adetin gelmesini bekliyorum.
Aslında olmadığına çok emin gibiyim o yüzden stresim hiç yok. Sadece haftasonu ağrısını çekip bitirseydim diyorum pazartesi işe kalmasaydı iyiydi.Bu durumu hepimiz yaşıyoruz korku merak falan ama 16 gün geçtiyse mutlaka çıkar. Bende bakabilirsin en azından stres olup gecikmiş olmazsın umarım gebelik vardır![]()
Yaaa öyle deme stres yok falan desek de her ay içten içe bekliyoruz işte umarım vardırAslında olmadığına çok emin gibiyim o yüzden stresim hiç yok. Sadece haftasonu ağrısını çekip bitirseydim diyorum pazartesi işe kalmasaydı iyiydi.
İnşallah ama negatifi görünce aslında hemen adetim de gelir test yapmak mantıklı yarın da olmazsam yaparım muhtemelen.Yaaa öyle deme stres yok falan desek de her ay içten içe bekliyoruz işte umarım vardır
Yarın haber ver mutlaka umarım güzel haberler alırsın. Ben bu ay yumurtlama takip etmedim o yüzden bilmiyorum var yok ama yeniden yumurtluyorum diye düşündüm gebelik ihtimalini düşünmüyorum açıkçasıİnşallah ama negatifi görünce aslında hemen adetim de gelir test yapmak mantıklı yarın da olmazsam yaparım muhtemelen.
Veriririm sen de yaz mutlakaYarın haber ver mutlaka umarım güzel haberler alırsın. Ben bu ay yumurtlama takip etmedim o yüzden bilmiyorum var yok ama yeniden yumurtluyorum diye düşündüm gebelik ihtimalini düşünmüyorum açıkçası
Ben biraz daha beklerim gibi geliyor çünkü bu ay hiç ihtimalim yok takip etmedim hiç ama haber veririm yine deVeriririm sen de yaz mutlaka
2 gün gecikti kaset test yaptım negatif çıktı. Eczanede hassas test kalmamış.Veriririm sen de yaz mutlaka
Ben de geciktim hatta o gün kafam karıştı kaset test yaptım gölge çıktı hemen hassas testte kesin çıkar o zaman dedim hiç bir şey çıkmadı bugün2 gün gecikti kaset test yaptım negatif çıktı. Eczanede hassas test kalmamış.
Benim 4 gün olduBen de geciktim hatta o gün kafam karıştı kaset test yaptım gölge çıktı hemen hassas testte kesin çıkar o zaman dedim hiç bir şey çıkmadı bugünpsikolojik olarak yoruyor
Kan vermeyi düşünüyor musun ya da hormonlarından da olabilir mi acaba benim karın ağrım ve göğüs hassasiyetim var olurum gibi geliyor ama yarın son bir kez bakarım olmazsa biraz daha bekler öyle doktoruma giderimBenim 4 gün oldu![]()
Sürekli adet olucak gibiyim kaset testim negatifti. Hormonlaroma daha geçen ay bakıldı kist yok anormal hiçbişi yoktu. Kan veremem sanırım çalıştığım için.Kan vermeyi düşünüyor musun ya da hormonlarından da olabilir mi acaba benim karın ağrım ve göğüs hassasiyetim var olurum gibi geliyor ama yarın son bir kez bakarım olmazsa biraz daha bekler öyle doktoruma giderim
O zaman yarın ilk iş erkenle bakıyorsunSürekli adet olucak gibiyim kaset testim negatifti. Hormonlaroma daha geçen ay bakıldı kist yok anormal hiçbişi yoktu. Kan veremem sanırım çalıştığım için.
Ben miratech erken gebelik testi almıştım hiç kullandın mı nasıl kaliteli mi üzerinde ilişkiden 6 gün sonrasına kadar yazıyor ama hiç görmemiştim ben o markayıSürekli adet olucak gibiyim kaset testim negatifti. Hormonlaroma daha geçen ay bakıldı kist yok anormal hiçbişi yoktu. Kan veremem sanırım çalıştığım için.