• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon

124545N

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2024
19
11
3
29
IMG_0762.jpeg
Kızlar selam. İlk defa ovülasyon testi yapıyorum. 24. Haftada ölü doğum yaptım ondan beri adetim biraz düzensiz. İnnovita marka test aynı saatte yapıyorum hep ama sıvı alımından pek emin değilim. Tam yarın koyulaşıcak çatlayacak diyorum erttsi gün yine silik oluyor. Bu markada tam pik gözükmeyip çatlama yaşayan var mı

Eki Görüntüle 3548969 Kızlar selam. İlk defa ovülasyon testi yapıyorum. 24. Haftada ölü doğum yaptım ondan beri adetim biraz düzensiz. İnnovita marka test aynı saatte yapıyorum hep ama sıvı alımından pek emin değilim. Tam yarın koyulaşıcak çatlayacak diyorum erttsi gün yine silik oluyor. Bu markada tam pik gözükmeyip çatlama yaşayan var mı
Sanki bugün daha koyulaşmış geldi bana .Ben de bu markayı kullandım.Ama pik evresini de çatlamayı da çok güzel gösterdi (Sıvı alımmını testten 2 saat önce durdurun .Hatta yarın saat 11 gibi bi de akşam 6 gibi tekrar yapma şansınız var mı ?Bugünkü koyuluğu takip etmek için

Sanki bugün daha koyulaşmış geldi bana .Ben de bu markayı kullandım.Ama pik evresini de çatlamayı da çok güzel gösterdi (Sıvı alımmını testten 2 saat önce durdurun .Hatta yarın saat 11 gibi bi de akşam 6 gibi tekrar yapma şansınız var mı ?Bugünkü koyuluğu takip etmek için
Aslında sıvı alımına da saate de dikkat ediyorum. 3 gibi yapıyorum genelde ama sizin dediğiniz gibi yaparım yarın. Zaten sıvı konusunda emin olamadığımda akşam tekrar 8de testi yeniliyorum. Bana önceki günler de cok silikgibi gelmiyor örneklere baktığımda mesela hep silik sadece bir iki gün koyu oluyor. Benim testler yoğunlukla koyu gibi

IMG_0770.jpeg
2 saat sonra testi tekrarladım ve suan pik bence Saat bile farkediyor demek ki

Back