Ovulasyon

kardelen3300

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2024
1
0
29
Arkadaşlar adetim 4 gün gecikmiştii sonra regl oldum 4 gün kanamam sürdü adetim bitince ovulasyon teste başladım yumurtlamayı bulmak için ve testi yaptığımda iki çizgi göründü bu durumu yaşayan var mı? Bu fotoğraf dün ve bugün yaptığım test bakabilir misiniz?
17332519232142881359733877608963.jpg

Arkadaşlar adetim 4 gün gecikmiştii sonra regl oldum 4 gün kanamam sürdü adetim bitince ovulasyon teste başladım yumurtlamayı bulmak için ve testi yaptığımda iki çizgi göründü bu durumu yaşayan var mı? Bu fotoğraf dün ve bugün yaptığım test bakabilir misiniz?Eki Görüntüle 3514337
Ovulasyon testleri her zaman çift çizgi çıkarır çizgiler aynı koyulukta veya daha koyu çıkarsa yumurtlama gününüz demektir ☺️

kızlar ovulasyon testime bakar mısınız
24 kasımda da adet oldum 29 kasımda adetim bitti o zamandan beri 4 gündür ovulasyon testine başladım ilk de çizgi belli oluyor ama sonraki günlerde koyuluk azalmaya başlıyor pik olana kadar devam etmelimiyim bu çizgiler normal mi yeni kullanmaya başlıyorum bilgi verebilir misiniz 7 aydır evliyim yeni çocuk düşünmeye başladık

Eklentiler

• IMG_0450.jpeg
    IMG_0450.jpeg
    90,7 KB · Görüntüleme: 31
kızlar ovulasyon testime bakar mısınız
24 kasımda da adet oldum 29 kasımda adetim bitti o zamandan beri 4 gündür ovulasyon testine başladım ilk de çizgi belli oluyor ama sonraki günlerde koyuluk azalmaya başlıyor pik olana kadar devam etmelimiyim bu çizgiler normal mi yeni kullanmaya başlıyorum bilgi verebilir misiniz 7 aydır evliyim yeni çocuk düşünmeye başladık
2 saat önce sıvı alınımı kesiyorum

Arkadaşlar adetim 4 gün gecikmiştii sonra regl oldum 4 gün kanamam sürdü adetim bitince ovulasyon teste başladım yumurtlamayı bulmak için ve testi yaptığımda iki çizgi göründü bu durumu yaşayan var mı? Bu fotoğraf dün ve bugün yaptığım test bakabilir misiniz?Eki Görüntüle 3514337
Norml bu ztn pik olmamış ama yaklaşıyor devam edın

Hayır yok canım sadece sol yumurtalığımda 2 cm çikolata kisti var ama ilk başta yaptığım test adetten çıktıktan sonraki günün testi sonra azalmaya başlıyor çizgiler onu anlayamadım
Anladım canım o zaman yapmaya devam et inşallah pozitif görürsün

X