Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

elifp11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2024
61
11
25
3 aydır adet olmadığım için bu ay duphastonla adet oldum 25 ekimde başladı 30 ekimde bitti ben de 30 ekimde ovülasyon testine başladım polikistik over var şu ana kadar yumurtlama göremedim benimle aynı şeyi yaşayıp hamile kalan var mı çok merak ediyorum yumurtlama görüp hamile kalabilir miyim diye umutluyum inşallah olur

Eklentiler

• IMG_4156.jpeg
    IMG_4156.jpeg
    62 KB · Görüntüleme: 27
Bende de başlangıcı var dediler aynı şeyi denedim 9 Ekim son adet tarihim 30 Ekim çatlama yani 22.günde çatlama oldu şimdi bekliyorum inşallah güzel sonuçlar elde ederiz

İnşallah olur çok istiyorum
Sadece fazla kafaya takma onu düşünerek ilişkiye girme birde olumsuz düşünme olcak de doktorum bana gerekirse uzan yumurtalıklarınla konuş dedi olumlama yap dedi ne alaka dedim ama denemeye değer eğer olursa faydam dokunsun isterim bende ayın 13 ünde gebelik testi yapcam bakalım

Sadece fazla kafaya takma onu düşünerek ilişkiye girme birde olumsuz düşünme olcak de doktorum bana gerekirse uzan yumurtalıklarınla konuş dedi olumlama yap dedi ne alaka dedim ama denemeye değer eğer olursa faydam dokunsun isterim bende ayın 13 ünde gebelik testi yapcam bakalım
Olumlamayı ilk defa duydum

Bende ilk defa duydum ama vücuda stres yaptırıp olcak mı olmıcak mı diye mesaj gönderirsen yumurtalıklar kendini kasar olmaz dedi hep pozitif düşün dedi denedim işte bakalım
Benim adetim düzenliydi kafaya taktığım için 3 ay adet olmadım

X