• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mizzel90

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2021
4
0
1
35
Selam kızlar
6 gündür ovulasyon testim iki çizgi sadece 3 gün yüksek geldi koyu çizgi diğerleri bunu yaşayanlar ve sorasinda gebe çıkanlar varmı acabaa

Ovulasyon hep iki çizgi olur zaten canım yumurtlama günü ikiside eşit koyulukta olur Ard arda aynı koyulukta çıktıysa bu da normal yumurtan geç çatlamıştır

Benim ilk iki gün kırmızı cizgilerim yoğundu sonraki yaptıklarım hep silik çıktı sizce olabilirmi

Benim ilk iki gün kırmızı cizgilerim yoğundu sonraki yaptıklarım hep silik çıktı sizce olabilirmi
İlk iki gün yumurtlama olmuş demek ki sonrakilerin silik çıkması normal sen yine de gelecek adetine kadar sürekli test yap bi daha koyulaşma olacak mi diye bak

Tekrar koyulaşma olunca ne oluyo acaba
Çift yumurtlama olabiliyor genelde düzenli olarak bir ay sol bi ay sağ yumurtamızdan yumurtlarız ama bazı zamanlar ikisi birden de yumurtlayabiliyor olağan dışı bir durum değil yani☺️

0D6EE84B-F1D1-4988-8FED-CEE392935621.webp
Kızlar merhaba bana da yardımcı olabilir misiniz ? Ben iki defa mı yumurtamışım ? İki kere pik gördüm testte 15 ve 18. Gün

Kızlar merhaba. Testlerime göre 15 ve 18.gün pik ben bu durumda iki kere mi yumurtladım

Back
X