• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ovulasyon testi yapıyorum kesin olarak iki çizginin de çok net mi olması gerekiyor yumurtlama için ve gebe oldugunuzu testen ogrenebildinizmi ovulasyon testinde
Evet canım C çizgisi nasıl koyuysa T çizgiside bir o kadarda daha koyu olması gerekiyor
Eğer gebelik olursa da aynı yumurtlama gibi sonuç veriyor gebelikte koyu oluyor ikisi de

Yumurtlama gününün ertesi günü mü öyle çıkıyor ve bir sorum daha olcak ben hastaneye gittim muayene olmak için biseyin varmı diye jinekolijiye sende bı sorun yok dedi 1 yıl korunmasız ilişkiye gir ve folik asit kullan dedi folik asit gebeliği kolaylaştırır mı?

Yumurtlama gününün ertesi günü mü öyle çıkıyor ve bir sorum daha olcak ben hastaneye gittim muayene olmak için biseyin varmı diye jinekolijiye sende bı sorun yok dedi 1 yıl korunmasız ilişkiye gir ve folik asit kullan dedi folik asit gebeliği kolaylaştırır mı?
Folik asit veriyor evet doktorlar gebeliğe hazırlıyor seni tabi bebek tutarsa..
Ne kadarlık evlisin

Ağustos un 16 sında adet oldum Eylül'de 14 unde Ekim'de 14 ve bir hafta sürerdi adetim bu ay 3 gün sürdü acaba düzene girdiği için midir

Evet ben ovulasyon testiyle anladım gebe oldugumu git gide silikleşme si gerekirken koyulasti hatta bi ara pik yaptı ben yumurtlamamı gebelik mi bu falan derkenn test yaptım hamileyim

Back
X