- 26 Ekim 2020
- 86
- 11
- 8
- Konu Sahibi ezginur123
Kizlar ovulasyon testi yapıyorum kesin olarak iki çizginin de çok net mi olması gerekiyor yumurtlama için ve gebe oldugunuzu testen ogrenebildinizmi ovulasyon testinde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım C çizgisi nasıl koyuysa T çizgiside bir o kadarda daha koyu olması gerekiyorKizlar ovulasyon testi yapıyorum kesin olarak iki çizginin de çok net mi olması gerekiyor yumurtlama için ve gebe oldugunuzu testen ogrenebildinizmi ovulasyon testinde
Folik asit veriyor evet doktorlar gebeliğe hazırlıyor seni tabi bebek tutarsa..Yumurtlama gününün ertesi günü mü öyle çıkıyor ve bir sorum daha olcak ben hastaneye gittim muayene olmak için biseyin varmı diye jinekolijiye sende bı sorun yok dedi 1 yıl korunmasız ilişkiye gir ve folik asit kullan dedi folik asit gebeliği kolaylaştırır mı?
1 yıldır evliyim ama 3 aydır korunmuyorum bu 3. Ayim sen evlimisinFolik asit veriyor evet doktorlar gebeliğe hazırlıyor seni tabi bebek tutarsa..
Ne kadarlık evlisin
Bende 1.5 senelik evliyim canım1 yıldır evliyim ama 3 aydır korunmuyorum bu 3. Ayim sen evlimisin
Bende 1.5 senelik evliyim canim
Hayır canım istiyorum tabi nasipse olur inşaAllahSenin varmı çocuğun ?
Hayır canım istiyorum tabi nasipse olur inşaAllahdo
Olabilir canım evet . Yumurtlama günlerini takip et senAğustos un 16 sında adet oldum Eylül'de 14 unde Ekim'de 14 ve bir hafta sürerdi adetim bu ay 3 gün sürdü acaba düzene girdiği için midir
Ovulasyon yapıyorum sen yaptinmi o testen şuan 6. GunumOlabilir canım evet . Yumurtlama günlerini takip et sen
Benim bugün adetimin 21.günü yaptım ben hergünOvulasyon yapıyorum sen yaptinmi o testen şuan 6. Gunum
Evlendikten kaç ay sonra oldu hayirlisi olur insallahEvet ben ovulasyon testiyle anladım gebe oldugumu git gide silikleşme si gerekirken koyulasti hatta bi ara pik yaptı ben yumurtlamam7 gebelik mi bu falan derkenn test yaptım hamileyim
3 sene sonra yalnız daha once den bir düşüğüm var onada çok gec kalmıstm. Genel olarak zor hamile kalıyorum ben polikislik var.Evlendikten kaç ay sonra oldu hayirlisi olur insallah
Pik nedir ?Evet ben ovulasyon testiyle anladım gebe oldugumu git gide silikleşme si gerekirken koyulasti hatta bi ara pik yaptı ben yumurtlamamı gebelik mi bu falan derkenn test yaptım hamileyim
Yani pozitif yumurtlamaPik nedir ?