• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon

svdsrkn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2020
12
5
1
38
20200919_162516.jpg
Merhaba Bayanlar,

8 Eylülden bu yana ovulasyon testi yapıyorum fakat en koyu 16 Eylülde gördüm oda tam c çizgisi kadar koyu olmadi sonraki günlerde silikleşmeye başladı son iki gündürde silik devam ediyor hiç birşey anlamadım biraz netten araştırdım tam koyulaşmasada yumurtlama sayılabiliyormuş ben her ihtimale karşı o günleri değerlendirdim teste devam etmelimiyim artık adetime 10 gün var

15indeki nasıldı? Sanki 15 pikmiş 16da çatlamış gibi duruyor. Öyle bi silikleşme. 🤔

Çok benzerler valla bilemedim. Siz gün aşırı ilişkiye devam edin. Regle kadar da teste devam edin.

Çok kafam karıştı ya benimde zaten 16 dan sonra tam koyulasma olmadi 5 tane daha testim var cumartesi bitiyor artık koyulasma olmazsa dahada adeti beklerim artık

Koyu gordugunuz gun tek bi test yapmayin 4 5 saat arayla bi kac test yapin gun icinde. 15 yada 16 sinda pik olup catlamis olabilir.

Koyu gordugunuz gun tek bi test yapmayin 4 5 saat arayla bi kac test yapin gun icinde. 15 yada 16 sinda pik olup catlamis olabilir.

Ilk defa kullandim bu testleri ama artik gecti zaten her ihtimale karsi o gunleri degerlendirdim cunku hafif sancimda vardi seffaf akintida inşallah olmustur ama test cok streslii bi iş😁

Ilk defa kullandim bu testleri ama artik gecti zaten her ihtimale karsi o gunleri degerlendirdim cunku hafif sancimda vardi seffaf akintida inşallah olmustur ama test cok streslii bi iş😁
Degerlendirmeniz iyi olmus, insallah bi daha test kullanmaya gerek kalmadan mujdeli haberi alirsiniz❣

Kızlar lütfen bilgisi olan yorum yapabilir mi?bugun 17.günüm ve ovulasyon testi pozitif ama 11.12.13.günlerde pozitif gördüm bugun yine test yaptım pozitif yine bu nedir ya

Back