Ovulasyon

Kızlar şu hamilelik konusunda yardımcı olmamı isteyen soru sormak isteyen varsa cevaplayabilirim çünkü beşinci denemede oldu bizimde. Soğan kürü yaptım bu ay belki ona yorabilirim
Öncelikle tebrikler Rabbim sağlıklı hamilelik nasip etsin inşallah kürü yaparken ne gibi değişiklikleriniz oldu acaba ? Neler farkettiniz kendinizde? Bir de kür bittikten ne kadar sonra test yaptınız süreci bize anlatır mısınız zahmet olmazsa bende soğan kürü yapıyorum 12.günümdeyim bir kaç gün önce idrar sonunda yanma başladı su içmeyi artırdım geçti bi de sanki akıntılarım kurudu bi değişiklik farkedemiyorum kendimde şu an

Çok teşekkür ederim. Ben soğan kürünü sizinki kadar uzun yapmadım 3 ya da 4 gün yaptım ama sonrasında şişkinliğimin geçtiğini farketttim daha rahatlamıştım adet bittikten sonra yapmıştım ben yumurtlamayı gördüğüm gün bırakmıştım. Ama daha sonra bence bebeğin tutunması ile alakalı baş dönmesi yaşadım ardından da yoğun bir şekilde sarı akıntım oldu. Adetten de 5 gün önce öğrendim bebişi

Darısı tüm isteyenlere inşallah

Adetim cok duzensiz ve ilk kez kaset ovulasyon testi kullaniyorum ayin 10 da en koyuydu sonra bole oldu testler hep koyi asiri koyu degil ama esit iki cizgide ayin onundan adet gunu die hesaplarsam adet gunum gecti ikinci kezmi yumurtluyorum acaba yoksa gebelik olabilirmi 2yildir bebek istiyorum acikcasi test yapipda kndimi uzmek istemedim ha bu gun ha yarin adet olurum die ama ne oldugunuda anlamadim sivi alimina herseye dikkat ediyorum bi dun tam dikkat etmedim oda bi tik silik cikmis zaten bugun yine koyu sizce gebelik olabilirmi yorumlarmisiniz ve 3 4 gundur yaniyorum resmen kasik agrimda var az bi sey ama gogus fln hassasligim yok ?

Eklentiler

• 20200622_162304.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 25
  • 20200622_162309.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 21
  • 20200622_162312.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 22
  • 20200625_173349.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 20
  • 20200627_143358.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 18
Gebelik testi yaptınız mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…