Benim daha az pembeydi bugun gebe olduğumu öğrendim. Darısı başınaCanım bende bilmiyorum benim adetime 5 gün var benimkilerde şöyleEki Görüntüle 2653483 Eki Görüntüle 2653484
Ya inşallah hadi bakalım. Adetime 5 gün var acaba yarın gebelik testi yapsam mi sen kaç gün kala yaptın testBenim daha az pembeydi bugun gebe olduğumu öğrendim. Darısı başına
3 gun kala yaptim negatifti 1 gun kala pozitif cikti. Insallah.Ya inşallah hadi bakalım. Adetime 5 gün var acaba yarın gebelik testi yapsam mi sen kaç gün kala yaptın test
O zaman ben bekleyeyim biraz daha ya3 gun kala yaptim negatifti 1 gun kala pozitif cikti. Insallah.
Benim de böyleydi canım. Test yap hemen.Adetime 2 gün var. 3 gündür ovulasyon boyle çıkıyor. Sizce gebelikvar mi?
Ay kalbim nasıl atıyor şu an yarın sabah yapacağım inşallah ❤Benim de böyleydi canım. Test yap hemen.
Yumurtlaman yakın canımKızlar adetim biteli 2 gün oldu. Az önce yaptığım ovulasyon testi bu şekilde çıktı bana çok koyu gibi geldi. İlk defa başladım ovulasyon testine. Normal mi yorumlar mısınız
Merakla bekliyorumAy kalbim nasıl atıyor şu an yarın sabah yapacağım inşallah ❤
Canım adetim yeni bitmişti henüz 3gün oldu normal mi buYumurtlaman yakın canım
Adet dongun kac gun bazıları adet sonrası hemen yumurtlayabılıuorCanım adetim yeni bitmişti henüz 3gün oldu normal mi bu
Normalde 30-31 bazen 29 değişiyorAdet dongun kac gun bazıları adet sonrası hemen yumurtlayabılıuor
Canım test yaptım hamileyim inşallahBenim de böyleydi canım. Test yap hemen.
Canım ovülasyon testini 14:00 da su ,sıvı alımını bırakıp 16:00 da yap. Daha olumlu sonuç alırsınKızlar bu bugünkü ovulasyon testim adet bitimi nin bugün 3.günü.diğeri de dünkü testimdi anlamadım ben. Dün daha koyıydu bugün daha silik.Yorum bekliyorum. Ama dün uyandıktan sonraki ilk idrarımdı. Bugün gıda alımından 2 saat sonra yaptım.o yüzden olabilir mi. Anlayanlardan yorum bekliyorum.
Çok teşekkür ederim çok rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤Ayyy evet evet. Hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?