Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
maya_gallo Yaaa biliyor musun aile hekimim bugün sağlık ocağında yokmuş. Şaka gibi. Pazartesiye kaldı. Hesaplarıma göre neredeyse beş buçuk haftalık oluyo o zamana . Eşime yorum ki doğuma bari yakalasak kadını salı gününden beri gidiyorum denk gelemedik hekimimle ya

Ay inanmıyorum ya gunler gecmek bilmez simdi sansa bak Neyse tek aksilik bu olsun bakalım insallah. Aile hekimi olmasa da söylemediler mi ya cok enteresan. Ya da e-nabizda filan cikmaz mi?

Ay inanmıyorum ya gunler gecmek bilmez simdi sansa bak Neyse tek aksilik bu olsun bakalım insallah. Aile hekimi olmasa da söylemediler mi ya cok enteresan. Ya da e-nabizda filan cikmaz mi?

Ayy yok ya. Virüsten dolayı herkes kendi hekiminde muayene olmak zorundaymış. Sistem açılmıyormuş. Hemşirenin yanında kontrol ettik. Çoktan doktorun sistemine düşmüş. Düşmese burdan bakardım dedi.

İnşallah bişey olmaz. Hastaneler de rezalet durumda burada. Yüksek riskli bölge olarak görünüyor.

Allahım yardımcımız olsun hepimizin

Sakuraaa bir gelisme var mi? Gidebildin mi?

Özel Bi hastaneye acile gittim iki gece önce kuzum ya.. Ufak Bi kanamam vardı. Düşük riski var diye ilaç verdi doktor. Yatıyorum şimdi.

Amaaaa 6 haftalık olmuşuz ablası vajinal ultrason la baktı doktor. 2 hafta sonra kısmetse kalp atışlarını duymaya gideceğiz

Sen neler yaptın

Geçen hafta verdiğim kan sonucumu da az önce öğrendim. 359 çıkmış o da 1 hafta sonra ancak öğrendim resmen yarın bir daha kan vericem nasipse

Ay cok sevindim ya bol bol dinlen. Hep guzel seyler dusun. Stresten uzak durmaya calis. Benim en son bir yıl kadar once kurtajla sonuclanan bir dusugum olmustu. O zamandan beri ugrasmaya devam ediyoruz iste. Martta tam tup bebege baslayalim dedik, salgin patladi. Bu ay da iste bildigin gibi ovulasyon testiyle, ha bir de ates olcumu ile takip ettim. Bugün yumurtlamadan sonra sekizinci gunum. Hafif hafif adet sancilarim var gibi. O yuzden umutlanamiyorum. Ama senin adina cok sevindim Cok guzel bir duygu. Allahim insallah bana da tekrar nasip eder.

Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Amin amin inşallah. Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah. Çok düşün Allaha şükür hamile kalabiliyorsun. Bu çok güzel az kalmış da hem adetine. İnşallah hamişsindir sen de haber bekliyorum mutlaka

Haber vermez miyim tabi ki veririm. Ben de senden guzel haberlerini bekliyorum canim. İnsallah saglikla gelsin bebisiniz

Sakuraaa canim sen bana ne kadar uğurlu geldin ya. Aksam öylesine test yaptim bir de ne goreyim basbayagi pozitif. Ay ben resmen şoklardayim su andaaaaaa catlamanin uzerinden 8 gun gecmis olmasi lazim ama test bayagi koyu. Resmimi de paylasiyorum. Bu arada kan verdim. Gece saat onbir gibi sonucu ogrenecegiz internetten kismetse.

Eklentiler

• IMG_20200505_201507.jpg
    86,5 KB · Görüntüleme: 30
Sakuraaa test sonucum geldi 0.1 İnanamıyorum su anda. İdrar testi hatali miydi yani? On dk icinde bu kadar net cikmasi? Moralim cok bozuldu gece gece. Bu marka testte ilk defa basima boyle bir sey geliyor.

Sakuraaa test sonucum geldi 0.1 İnanamıyorum su anda. İdrar testi hatali miydi yani? On dk icinde bu kadar net cikmasi? Moralim cok bozuldu gece gece. Bu marka testte ilk defa basima boyle bir sey geliyor.

Yaa hayır umudunu kaybetme. Daha 8 gün geçmiş yumurtlamadan. Bence boş yere çizgi çıkmaz. Yükselip azalıyor olabilir henüz. Adet gününü bekle. İnşallah seninledir bebişin

Moralini bozma. Bebeğini kötü etkiler. Bak ben bazı sebeplerden üzüldüm diye neredeyse bebeğiö düşüyordu

Sen de sakın üzme kendini daha en az 1 haftan var. Bu güzel haberi Bi hafta sonra alıcam inşallah senden. İnanıyorum ben buna

Ah canim ya o kadar iyi geldi ki yazdiklarini okumak. İnsallah dedigin gibi olur. Su an cok yuksek bir yerden dusup yere cakilmis gibiyim. Kafam bombos. Hakkimizda hayirlisi artik. Ben de senden yeni tahlil sonucunla ilgili guzel bir yukselis bekliyorum. Mutlaka haber et

Yaa tabiki güzellik. Sen hiç bozma moralini. Her çiçek açacağı günü bekler bizim bilmediğimiz ne sırlar var alemde. Sen içini ferah tut. Sürekli dua et. Rabbim inşallah gönlünden geçeni hakkında hayırlı eylesin.

Ayy inşallah sabah gidicem kan vermeye. Doktor başka tahliller de yapıcaz dedi. Bakalım inşallah bırakmaz yavrum beni

Sevgili Sakuraaa cığım. Bu da bu aksam biraz once yaptigim test. Bunu nasil yorumlayalim simdi Bu arada sabah da yapmistim, tertemiz negatifti ama bunda sanki cizgi var yahu!

Eklentiler

• IMG_20200506_200904.jpg
    198,4 KB · Görüntüleme: 24
Yaaa bişey diyim mi ben silik Bi çizgi görüyorum. Pco yok mu de mi kuzum sen de?

Pco yok sukur de artik ne düşüneceğimi neye inanacagimi sasirdim ben. Hele ki dun aksam yasadigim şoktan sonra Yarin catlamadan sonra onuncu gun olacak. Sabah da yapacagim bakalim sonum ne olacak. Sen neler yaptin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…