Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Suneli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2020
186
37
48
29
Kizlar, yumurtlama testdeki pik cizgi ciktigi zamandanmi sayiliyor yoksa catladigi gundenmi?

Eklentiler

• 20200413_131459(0).jpg
    105,5 KB · Görüntüleme: 79
Pik iki çizgi de aynı koyulukta olduğunda. Yani 15.

Pik yumurtlama olacak demek saati belirlenmediginden o gün ve mümkünse ( yani sayı problemi yoksa esinizde ) ertesi gün değerlendirilmeli.

Kizlar merhaba. Ovulasyon testine dun yani 12. gun basladim. Sizce bugune ait olan testim nasil? Pik yapmis mi? Bugunu degerlendirdik ama yarin da degerlendirsek mi?

Eklentiler

• IMG_20200425_213934.jpg
    102,3 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_20200424_190647.jpg
    63,7 KB · Görüntüleme: 42
Pik yapmış görünüyor. Takip etmeye devam edin. Silikleştiği zaman çatlama oluyor.

Takip etmeye devam o zaman. Bugunku ovulasyon testimin fotografini da ekledim simdi. Nasil yorumlarsiniz? Dunu ve bugünü degerlendirdik bu arada. Bugun 14. gunum.

Eklentiler

• IMG_20200426_203753.jpg
    30,5 KB · Görüntüleme: 33
Takip etmeye devam o zaman. Bugunku ovulasyon testimin fotografini da ekledim simdi. Nasil yorumlarsiniz? Dunu ve bugünü degerlendirdik bu arada. Bugun 14. gunum.

Hala pik halinde devam edin teste imkanınız varsa değerlendirin. En önemli günler bu günler. Silikleştiği gündem sonra da Bi kaç defa günü birlik beraber olup dinlenmeye çekilin bence. Rabbim hayrlısı ile nasip etsin

Bugun de teste devam edecegim insallah cok teşekkürler. Allah gonlumuze göre versin. Sizde durumlar nedir? Her sey yolundadır umarım.

Amin inşallah. Ben de bugün idrar testi yaptım var gibi görünüyor. Silik bir çizgi çıktı. Yarın kan vereceğim inşallah

Ah hadi inşallah cok sevindim. Sonucunu bana da yazarsan mutlu olurum. Umarım güzel haberler alirsin

Ay ne guzel yaaa cok sevindim. Bakalim kac çıkacak. Guzel haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…