- 8 Eylül 2011
- 1.335
- 6
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #19.821
biz bir kaç gündür testi uyguluyoruz ama teste göre yumurtlamıyorum. ancak yumurta akı kıvamında bir sıvı geliyo, bu da yumurtladığımı gösteriyor diye düşünüyorum. ağrıdan bahsetmişsiniz o yüzden mesajınızdan alıntı yaptım. bugün çok fena ağrım var. ilk ilişkimizden bu yana 8 gün geçti. ve 4 defa çalışmada bulunduk. bugün öyle bi ağrı var ki böbrek mi mide mi yoksa kasık mı bilemiyorum. hamilelik ağrısı da olabilir mi ki diye aklıma geldi sizin yazdıklarınızı okuyunca. ancak göğüs ağrısı vs yok kasık bel böbrek o civarlarda bi yer ama kestiremiyorum nerem ağrıyorsa o yüzden doktora gidicem ama hangisine gideceğimi de bilemiyorum. Allah'ım inşallah hamileyimdir ya daha dün erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı halbuki
canım gebelik testini erken yapmışsın zaten çünkü bebek döllenmeden 10-12 gun sonra bellı oluyormus oda kanda ben oyle bılıyorum o yuzden daha canını sıkmak ıcın bı neden yoooook üzme kendini ama ağrın için bişey diyemiycem inan çünkü kimisinin bi ton belirtisi oluyor kimisinin hiç bi belirtisi yok ama inş seninki bebiş yüzündendir bi de anlamadığım yumurtluyorsun ve testte belli olmuyormu ? onu tam anlamadım umarım allahım ısteyen herkesı cok bekletmez