Sorulara yorumlar yazdım şimdi toptan bir günaydın diyeyim arkadaşlar. Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum. Bugün evdeyim çalışmıyorum. Ama ne var ki bu kez de eşim çalışıyor
Nasılsınız bakalım, umarım herşey yolundadır. Ben dün fuardaydım. Uluslararası Boru fuarı vardı, CNR'da. Birlikte çalıştığımız, sürekli telefonla görüştüğümüz ama yüzyüze görüşmek senede 1-2 kez kısmet olan İtalyan,Alman,Tunuslu,yabancı memleketlerde yaşayan Türk arkadaşlarım geldiler. Sohbet, muhabbet günün nasıl geçtiğini anlamadım. Çok eğlendim. Ne zamandır, bu kadar güzel bir gün geçirmemiştim. ÜStelik geçen seneledeki fuarlara kıyasla, yorulmadım da bu kez
Dün hayata iyice karıştığımı ve bebek fikrinden olabildiğince uzaklaştığımı hissettim. Elbette tamamen aklımdan çıkarmak, sıfırlamak mümkün değil ama en olabileceği bu benim için. Siklusun 20li günlerinde olduğumu sanıyorum, gün ve test tutmadığım için tam bilmiyorum. Ateş de ölçmüyorum, o beni mühtiş stres yapıyor çünkü. Birkaç kez kaçıncı gündeyim diye saymıştım, ama unutmuşum kaç çıktığını. İşte bu benim için mucize ve çok büyük bir aşama
Dün yabancı arkadaşlar bebek düşünüp düşünmediğimi sordular. Daha önceleri gizliyordum, ama artık o duygumu aştığım için kimyasal gebelik geçirdiğimi ve bebeğin düştüğünü anlattım. İlk kez ağlamadan veya boğazıma birşey düğümlenmeden...Çünkü bu aşama hep salya sümük oluyordu. DEdim sen iyileşiyorsun bblau
İnşallah bundan sonraki günler hepimiz için hayırlı olur....
Artık günler hemen geçse de sadede gelsek diye düşünmüyorum. Bilakis şimdi kafam rahat ya, yine huzurum kaçacak diye luteal fazın sonundan çekiniyorum, gelmesini iple çekmiyorum
Hakkımızda hayırlısı arkadaşlar, bende durum böyle...