İyi günler kızlar
Cuma aşılamamı oldum ama ne yazık ki tutacağına dair hiç umudum yok. Perşembe sabahı yumurtalıklarımda ağrılar oldu ve içimden inşallah yumurtalar çatlamıyordur dedim. Ama yine de çatlatma iğnemi oldum ve cuma 15:00 da aşılamam başladı. Doktoruma yumurtaların çatlamış olabileceğinden şüphelediğimi söyledim ama dr. şimdi aşağıdan bakamam ultrasona sürülen kimyasal spermleri öldürür dedi ve aşılamayı yaptı. Sonra ısrarım üzerine karından bakınca yumurta göremedi ve yumurtlama olmuş dedi. Ben perşembe sabahı olduğuna eminim yani aşılamada üzerinden 30 saat falan geçmişti. Yumurta en fazla 24 saat döllenebilme yeteneğine sahip olduğu için bence boşuna aşılama yaptık. Ama dr. ne zaman çatladığını bilemeyeceğimi varsayarak tutabilir diyor. Bense ilk aşılama denemesini ilk olarak bile kabul etmiyorum çünkü bence zamanlama olmadı. Bir sürü emek, masraf, stresten sonra böyle olması çok üzücü ama yapacak bir şey yok hayırlısı diyorum. Bu ay hiç umudum yok ne yazık ki, artık önümüzdeki ay dinlenmeyi düşünüyorum. İlaçlar vücudumu olumsuz etkilemeye başladı. Daha sonraki ay ise bir daha aşılama deneyeceğiz. Artık inşallah bu ay sizlerin güzel haberleri ile mutlu olurum.