- 1 Ekim 2010
- 4.834
- 11
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #13.941
arkadaşlar benim bugün adetin 15.günü.
ovulasyon testi ile 3 gündür bakıyorum ama hep tek çizgi.
ben yumurtlamıyormuyum acaba bu ay??
adet sirkulasyonun kaç günde bir?
28-29 günde bir oluyorum
testleri doğru uyguluyormusun? en uygunu; 4 saat hiçbirşey yeme, içme ve tuvalate çıkma ayrıca sabah 11 - 12 gibi en doğru sonuçlar alınıyor genelde. ve tabiki 15. gün çok geç bi zaman değil. her gün düzenli bakmaya devam etmelisin. hatta şüphen varsa günde 2 kere yap testi (örn: sabah:11.00 akşam 22.00 )
testin kullanma talimatına göre uyguluyorum akşam 7 de yapıyorum 3 gündür,en geç 8 demiş talimatta.
ben geç ayda geç yumurtlamıştım acaba ondan mıdır??
yumurtlaama günü kişiye göre değişiyor ki sen daha öncede bakmışsın geç yumurtluyormuşsun. o yüzden telaş yapma bence testlere devam et düzenli. ayrıca 2 günde bir de "aşk yapmayı" unutma belki testlerinde sorun vardır. zamanını boşuna harcama
teşekkür ederim mylife
geçen ay klomen kullandım,yumurtlama takibi yaptırdım
gün aşırı "aşk yapıyorum"
tekrar teşekkür ederim...
tekrar merhaba herkese biraz önce yakın bi arkadaşımla görüştüm onlarında bi senedir bebişleri olmuyordu ama şimdi hamileymiş ve o ay farklı olarak adet bitiminden sonraki hergün eşiyle yakınlaşması olmuş taki adetine bi hafta kala ve ilişki sonra ayağa kalkmadan bacakları yukarıda yatmış oda başka birinin tavsiyesi üzerine denemiş paylaşmak istedim
her gün mü ??????? :26:
bende 5 dk kadar ayaklarımı yukarı kaldırdım bu ay yumurtlama günlerinde ve yataktan kalkmadım uzunca bisüre... ama 2 günde bir aşk yaptık genelde
Ben de 2 günde birle geçen ay tutturmuştum.
Sperm kalitesi açısından 2 günde bir en iyisi diyorlar.
Bir de ben yataktan hiç kalmıyorum, mümkünse banyoyu ertesi güne bırakıyorum.
Bazen de belime yastık koyuyorum.
her gün mü ??????? :26:
bende 5 dk kadar ayaklarımı yukarı kaldırdım bu ay yumurtlama günlerinde ve yataktan kalkmadım uzunca bisüre... ama 2 günde bir aşk yaptık genelde
Ben de 2 günde birle geçen ay tutturmuştum.
Sperm kalitesi açısından 2 günde bir en iyisi diyorlar.
Bir de ben yataktan hiç kalmıyorum, mümkünse banyoyu ertesi güne bırakıyorum.
Bazen de belime yastık koyuyorum.
peki ayaklarını kaldırmışmıydın? ben onu duydum ama yapması zor en fazla 3-5 dakika duruyorum sonrasında uzatıyorum bazen yastık koyuyorum.
bende banyoyu ertesi güne bırakıyorum ama herzaman gün aşırı yapamamıştık benim problemlerim vardı kanallarım tıkalıydı laporoskopi felan oldum daha adetim yeni düzene giriyo
merhaba
Yarın yumurta takibine başlayacağız.Eğer bu ayda tutturamazsam mutlaka ovulasyon testlerinden alacağım.Yarın adetimin 11.günü ,yumurtamın kaç cm.olması gerektiğini biliyormusunuz?Meraktan öleceğim.Zaten doktor suratsız birde kötü haber alırsam diye heyecanlanıyorum.